Мнениеот danko_sot » 05 дек 2010 20:19
Вие пак не схващате. Аз не казвам, че в ЦСКА няма заблуди. Има и те са много, но са свързани с други ръководни постове и фактори на Армията.
Проблемът е друг. В супертежък период за ЦСКА, отборът беше поет от един супернеопитен и недоказан треньор като Радуканов. Въпреки всичко, човекът вдигна отборът, направи нещо немислимо дори за най-големите оптимисти сред червените фенове- 5 победи от 5 мача. Победи Рапид насред Виена пред 50 хиляди човека. И ся някъв сопол, дето доскоро работеше при Ефрем и Жаки, шъ ми пише, че Радуканов не ставал и щял да бъде пълен провал пролетта. Ми ай сиктир, на такива журналисти. Как да не е подлога. Същия е като бившите си колеги. Там сега гледам едни заглавия, които целят да дискредитират Гонзо. Всеки гледа да манипулира в полза на трети човек или просто иска да съботира даден клуб, заради нечии интереси. Не може да се пише така за Радуканов при резултатите, които постигна с тези играчи в тази ситуация. Това е неморално, нечестно и долно. Единствения пример, който е дал Тошев за грешка на Радуканов е, че е пуснал трима защитници срещу Академик Сф, понеже те били тромави, а голът на Академик всъщност стана от корнер. А и този мач беше съмнителен по други причини. Имало и други грешки на Радуканов, но те били много и нямало смисъл да ги казва. Е бати смеха, честно. Ако пролетта Радуканов се издъни, тогава да пише, а не сега. За това казвам, че е подлога Тошев. И копира статии. Преди месец четох една статия на Ефрем Димитров за Левски, че тоя отбор можел да напхрави нещо велико и т.н. На другия ден тоя Бисер беше пуснал почти същата, само с малки разлики, пишеше се в статията, че този Левски можел да влезе в историята и т.н. Още тогава разбрах, че този журналист не става, мъче се, ама не става. Да ходи в *** при Ефрем и Жаки, там му е мястото. Спортал е уважавана от мен медия и за тово се учудих като видях тая клоака, написана там
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]