Vojdek написа:Кашчей написа:stannn написа:Айде компетентния разясни ни как се запорира нещо което не съществува. Щом аз говоря глупости нека видим твойте умни мисли.
Как не съществува?
Според ТР капиталът на "ТИТАН-АС", внесен на 28.05.2008 е 5000 лева.Шеридън и Маркиньос са ваши играчи, не на филанкишията.Акциите на ЦСКА да не са Фата Моргана случайно?
Виж, не пише, че са ви запорирали стадион или някакви сгради, по обясними причини.
Кашчей, прочети как са го записали, бе човек.Джилиън Шеридън няма в ЦСКА.Тоя документ с грешката е невалиден по всички закони.Дреме ми къде е качен.

Кефите ме, честно!
Пуска се тема, за решение на ВАС по дело, което не е завеждано и почва едно ура, едни фойерверки.... никакво доказателство до момента.Пуска се партенка, че започва строеж на нов стадион през февруари 2010-а-отново ура и никакви доказателства.Пуска се приказка, че е започнал ремонт на козирката на "Армията"-отново ура, независимо, че предписанието на комисията на СО е разрушаване и изграждане наново.
Пуска се инфо, че ЦСКА има проблеми, с линк към документи публикувани в ТР на Агенцията по вписванията и ..това са инсинуации, не може да го има, невалиден е....Оня боклук, нотариалният акт, без дата, име на нотариус, без печати и подпис е оригинален, нали... и верен, ама много верен
Смешни сте!