Запорираха 100% от акциите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: запорираха 100% от акциите на цска

Мнениеот stannn » 17 ное 2010 21:06

veseo написа:Нали знаеш, че всичко което показва тяхна вина е "съмнително" и "намирисва", обаче всеки тънък слух, че им се пречи и е "провокация" срещу тях е 100% сигурен и проверен факт :roll: Разни глупости като документи-мокументи не са от значение...

Официални документи с грешки? И да не се чуе почти месец? Новините за ЦСКА излизат 2 мин след като са се случили, а това чак сега?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

MiG31
Контакти:

Мнениеот MiG31 » 17 ное 2010 21:11

Окръжен съд последна инстанция ли е ? Кви са тия измишльотини .Обезпечителна заповед не се издава току така . Трябва да имаш нещо насреща . Влиза в сила след представяне на доказателства от ответната страна . Тъй като не виждам отговор на Титан тук в сайта , ми се струва , че е поредната партенка .......

koko123
Контакти:

Мнениеот koko123 » 17 ное 2010 21:13

всичко е така както е показано в ОЗ. Фирмата е на един украинец Деменюк. Второ това е обезпечение на бъдещ иск. Трето един от адвокатите на Деменюк е бивш кандидат за председател на СОС и има силно влияние в този съд. айде стига да не ми се случи нещо Последно ще кажа, че вярно деменюк е дал тези пари на ЦСКА и то по предвар. договор за продажба на ЦСКА по времето на Сашо Томов

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2010 21:19

stannn написа:
baligo написа:Как успя с толкоз малко думички, да наредиш толкоз много глупости не знам...

Айде компетентния разясни ни как се запорира нещо което не съществува. Щом аз говоря глупости нека видим твойте умни мисли.

Как не съществува?
Според ТР капиталът на "ТИТАН-АС", внесен на 28.05.2008 е 5000 лева.Шеридън и Маркиньос са ваши играчи, не на филанкишията.Акциите на ЦСКА да не са Фата Моргана случайно?
Виж, не пише, че са ви запорирали стадион или някакви сгради, по обясними причини.
Последна промяна от Кашчей на 17 ное 2010 21:23, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2010 21:22

MiG31 написа:Окръжен съд последна инстанция ли е ? Кви са тия измишльотини .Обезпечителна заповед не се издава току така . Трябва да имаш нещо насреща . Влиза в сила след представяне на доказателства от ответната страна . Тъй като не виждам отговор на Титан тук в сайта , ми се струва , че е поредната партенка .......

Партенка, на сайта на Агенцията по вписванията?
Май понякога Спортал.бг е по-надежден източник от официалният сайт на Държавна агенция :o
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 17 ное 2010 21:43

Това не е партенка.Свалих си актовете от търговския регистър.Обаче ми направи впечатление не само сбърканото име,ами и факта,че никъде не са посочени представители на съответните фирми,нито има тази заповед номер,под който е вписана,какъвто трябва да има всяка,нито пък е написано името на съдията,който я издава.Във всеки съдебен акт то трябва да фигурира.Освен това е посочено и определение,на базата на което се издава.такова определение спосочения номер аз не успях да открия в архива на СОС.Освен това тази заповед може да се обжалва както всеки един съдебен акт.Така,че повече спорове и полемики са излишни.Поздравявам автора на темата обаче,защото когато някой твърди нещо е редно да постъпи като него-да покаже официални документи,с които да потвърди това,което казва.Много български журналисти трябва да се поучат от него.

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 17 ное 2010 21:44

Кашчей написа:
stannn написа:
baligo написа:Как успя с толкоз малко думички, да наредиш толкоз много глупости не знам...

Айде компетентния разясни ни как се запорира нещо което не съществува. Щом аз говоря глупости нека видим твойте умни мисли.

Как не съществува?
Според ТР капиталът на "ТИТАН-АС", внесен на 28.05.2008 е 5000 лева.Шеридън и Маркиньос са ваши играчи, не на филанкишията.Акциите на ЦСКА да не са Фата Моргана случайно?
Виж, не пише, че са ви запорирали стадион или някакви сгради, по обясними причини.

Кашчей, прочети как са го записали, бе човек.Джилиън Шеридън няма в ЦСКА.Тоя документ с грешката е невалиден по всички закони.Дреме ми къде е качен. :mrgreen:
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 ное 2010 22:06

Vojdek написа:
Кашчей написа:
stannn написа:Айде компетентния разясни ни как се запорира нещо което не съществува. Щом аз говоря глупости нека видим твойте умни мисли.

Как не съществува?

Кашчей, прочети как са го записали, бе човек.Джилиън Шеридън няма в ЦСКА.Тоя документ с грешката е невалиден по всички закони.Дреме ми къде е качен. :mrgreen:

Кефите ме, честно!
Пуска се тема, за решение на ВАС по дело, което не е завеждано и почва едно ура, едни фойерверки.... никакво доказателство до момента.Пуска се партенка, че започва строеж на нов стадион през февруари 2010-а-отново ура и никакви доказателства.Пуска се приказка, че е започнал ремонт на козирката на "Армията"-отново ура, независимо, че предписанието на комисията на СО е разрушаване и изграждане наново.
Пуска се инфо, че ЦСКА има проблеми, с линк към документи публикувани в ТР на Агенцията по вписванията и ..това са инсинуации, не може да го има, невалиден е....Оня боклук, нотариалният акт, без дата, име на нотариус, без печати и подпис е оригинален, нали... и верен, ама много верен ;)
Смешни сте!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 17 ное 2010 22:46

-
Последна промяна от Rodn1 на 25 юни 2011 16:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 17 ное 2010 22:51

В крайна сметка кой стои зад въпросните "Пепаз трейдинг корпорейшън”.Намирисва ми на поредните измекярчета,които искат да изкрънкат някой лев от Армейците.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”