ЦСКА пусна в продажба билетите за мача с Локо Пловдив
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА пусна в продажба билетите за мача с Локо Пловдив
Мачът няма да е нищо особено,но си мисля ,че ще има пребити столипеновци.На нашия мач срещу Берое са хванали 2-3 от наще момчета и са ги понатупали.Мисля ,че много ви се събра.
drughi написа:cska - maina написа:drughi написа:Явно сме голям дразнител за вас, щом по този начин се опитвате да понапълните сектора. Не е добре за вас по-този начин да се събира публика. Значи, ако не беше 1 лв нямаше да идвате? Така ли ?
"Вън боклуците от ЦСКА" вече не е актуално![]()
![]()
Нещо ви е страх май от публиката. Канарите ви направиха комплекси.
1. Комплекс от отбор от В група няма как да имаме!
2. Не виждам каква е връзката с тях че ги споменаваш?
3. От публиката незнам защо да ни е страх?
Ти пък , нали са отбори на партията-майка

Нали на централната им трибуна на Армията се пееше на един мач " Ботеев " и се вяха жълти шалове

- whitesnake
- Контакти:
ЦСКА-83 написа:Мачът няма да е нищо особено,но си мисля ,че ще има пребити столипеновци.На нашия мач срещу Берое са хванали 2-3 от наще момчета и са ги понатупали.Мисля ,че много ви се събра.
Големи биячи,ей !

Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г
- JackPackage
- Контакти:
Тва в Б група билетите са по-скъпи
Спектаклите бяха по 10 лв едно време, сега и с/у цената на пакетче семки предлагат същите спектакли
Иначе пак не е проблем Цска да са гости, Локото си имат страхотна публика и като нищо да са повече на Васил Левски

Спектаклите бяха по 10 лв едно време, сега и с/у цената на пакетче семки предлагат същите спектакли

Иначе пак не е проблем Цска да са гости, Локото си имат страхотна публика и като нищо да са повече на Васил Левски

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Кюстендилци нещо са се надъхали
А решението на ръководството на ЦСКА е първото правилно такова от както поеха отбора!
При средна заплата от 450лв. ,малцина биха си позволили лукса да ходят на мач при тези цени.
Не знам кой ги измисли това с билетите,дори логика нямаше?!
Да дадеш над 25млн. за отбор и в същото време да изгониш феновете му,не е трезва преценка.
Всички знаят че борбата е за базите,но господа от Титан
агитката в голямото си съотношение е съставена и от гласоподаватели,вместо да я гоните вземете я приобщете към клуба където и е мястото и поискайте да ви помогне.Защото вие имате право да искате това което е на клуба,ние също имаме право да искаме ЦСКА да е на върха.По отделно няма да стане...
А за агитката на Локо колкото и да се базикаме,едно голямо БРАВО.Но недейте си мислете че ние сме Подуене
имаше една гатанка: По линия лази,Левски гази! Що е то?
Просто на Герена витае синдрома ЛОКО

А решението на ръководството на ЦСКА е първото правилно такова от както поеха отбора!
При средна заплата от 450лв. ,малцина биха си позволили лукса да ходят на мач при тези цени.
Не знам кой ги измисли това с билетите,дори логика нямаше?!
Да дадеш над 25млн. за отбор и в същото време да изгониш феновете му,не е трезва преценка.
Всички знаят че борбата е за базите,но господа от Титан

А за агитката на Локо колкото и да се базикаме,едно голямо БРАВО.Но недейте си мислете че ние сме Подуене

имаше една гатанка: По линия лази,Левски гази! Що е то?

Просто на Герена витае синдрома ЛОКО

You`re My Wicked Live