Нов удар по ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

omax
Контакти:

Re: Нов удар по ЦСКА

Мнениеот omax » 09 ное 2010 16:25

Xanko написа:Мен ако питате Титан не правят нищо по базите и сега тръгват да се оправдават с държавата щото лъжите им пак ще лъснат.

Теб никой не те пита. Отиди до Панчарево и после ми кажи дали това което е направено е "нищо".
Писна ми в БГ някой да се опита да направи каквото и да било и някой да се намери и да квалифицира трудът със "нищо не прави".
Минава ли ти през акъла как се хвърлят пари във нещо което не е твое? Във нещо, което не си си сигурен дали ще придобиеш?
Така, че по-добре си задръж безпочвените обвинения, че някой не правел нищо...

zac
Контакти:

Мнениеот zac » 09 ное 2010 16:31

stannn написа:Малко намирисва новината. Как да не се знае кой е собственика на базите. Министерство на физическото възпитание и спорта. Кой в момента ги ползва знае ли се? Знае се ПФК ЦСКА АД. Май се чудят вече как да плюят по отбора. Видяха, че победихме няколко мача, футболистите казаха, че всичко им е платено и сега трябва да се създаде нов скандал.

Само да добавя, става смешна история, ЦСКА дължи пари на Министерството на спорта за наеми, в същото време не се знаело кой е собственик. Този който е съобщил новината нещо не е разбрал.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 09 ное 2010 16:38

omax написа:
Xanko написа:Мен ако питате Титан не правят нищо по базите и сега тръгват да се оправдават с държавата щото лъжите им пак ще лъснат.

Теб никой не те пита. Отиди до Панчарево и после ми кажи дали това което е направено е "нищо".
Писна ми в БГ някой да се опита да направи каквото и да било и някой да се намери и да квалифицира трудът със "нищо не прави".
Минава ли ти през акъла как се хвърлят пари във нещо което не е твое? Във нещо, което не си си сигурен дали ще придобиеш?
Така, че по-добре си задръж безпочвените обвинения, че някой не правел нищо...

Виж какво ще ти кажа аз този сезон не съм пропускал домакинство на отбора купил съм си карта и подкрепям въпреки всичко не искам и да се махат Титан искам само да не лъжат, те лъжат върнаха Костадинов сега неможели да строят щото държавата им пречи е да знам че на ЦСКА доста се пречи, но на ТИТАН не им пречи това, или че са лоши ръководители ТЕ ПРОСТО НЕ ОСЪЗНАВАТ КАКВО ПРИТЕЖАВАТ ЛЮБОВТА НА МНОГО ХОРА И АКО ИМАХА И ДОВЕРИЕТО КОЕТО СЕ ПЕЧЕЛИ С ДЕЙСТВИЯ НЕ С ОПРАВДАНИЯ ЩЯХА ДА ИМАТ ОЩЕ ЕДНО УСПУШНО БИЗНЕСНАЧИНАНИЕ А НЕ САМО СРЕДСТВО ЗА ПИАР.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 09 ное 2010 16:40

Пак се почна с ударите по ЦСКА, репресията, синьото БФС, забележете ДЪРЖАВАТА и тн... По големи мижитурки от тия боклуци (Титан) май няма да се видят скоро... Не може все нещо да им пречи. Как на Черноморец, Пирин, Ловеч и тн никой не им пречи, а при тия боклуци все държавата срещу тях...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 ное 2010 16:43

PFC Litex написа:
vaskonti написа:Ами например някой ги е уверил, че всичко е наред и да си почват ремонтите.

Такива уверяванки става с документ черно/бяло, а не с кръчмарски приказки.

Е, със сигурност нямах пред вид, че са ги уверили в кръчмата на по чашка, а е станало по някакъв поне малко от малко официален начин.
bigbonusprize написа:Пак се почна с ударите по ЦСКА, репресията, синьото БФС, забележете ДЪРЖАВАТА и тн... По големи мижитурки от тия боклуци (Титан) май няма да се видят скоро... Не може все нещо да им пречи. Как на Черноморец, Пирин, Ловеч и тн никой не им пречи, а при тия боклуци все държавата срещу тях...

Като се замисля май само от ЦСКА се очаква хем да плаща наеми, хем и да ремонтира базите. Сравненията с Ловеч, Пирин и Черноморец са леко нелепички...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 09 ное 2010 16:45

vaskonti написа:Като се замисля май само от ЦСКА се очаква хем да плаща наеми, хем и да ремонтира базите. Сравненията с Ловеч, Пирин и Черноморец са леко нелепички...

АБе аз като се замисля, май само с приказките си останахте. Тия прословутите наеми уж първи ги разсрочиха. От тогава нищо. После уж щяха да се приспадат от ремонтите. Явно и това няма да стане. Станахте царе на оправданията с наеми, а реално и 1 стотинка не сте си платили...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 ное 2010 16:50

Дали нещо е платено и дали и от къде ще се приспада, това са отделни въпроси. Основният и съществен факт го споменах - само от ЦСКА се очаква хем да плаща, хем и да ремонтира за своя сметка. Когато има равнопоставеност между всички клубове, тогава другите могат да държат сметка защо ЦСКА не плаща.
[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 ное 2010 16:52

vaskonti, така е, прав си, че само ЦСКА плаща наем, но само на хартия, защото реално тези пари не ги е дал.
В този ред на мисли колега bigbonusprize е прав.

До сега можеха да седнат 1000 пъти и всичко отдавно да в приключило, но явно някой има интерес да се шуми по тези случай, друга причина аз не виждам, макар че за мен ми е ясно защо е този шум.

С този шум Титан печелят време да влагат кинти, защото ако всичко е точно, то феновете на мига ще ги награбите с: искахте да ви дадат еди какво си, ето дадоха ви го и отново нищо не правите, а сега те може да си се оправдават от тук до безкрая.
Последна промяна от PFC Litex на 09 ное 2010 16:55, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 09 ное 2010 16:53

vaskonti написа:Дали нещо е платено и дали и от къде ще се приспада, това са отделни въпроси. Основният и съществен факт го споменах - само от ЦСКА се очаква хем да плаща, хем и да ремонтира за своя сметка. Когато има равнопоставеност между всички клубове, тогава другите могат да държат сметка защо ЦСКА не плаща.

Пак изкривяваш нещата. НЕ. От ЦСКА не се очаква хем да плаща хем да ремонтира! Ремонта ще се приспадне от дълговете. Ремотна е един вид плащане на задълженията, а не допълнителни такива...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 09 ное 2010 17:01

PFC Litex написа:vaskonti, така е, прав си, че само ЦСКА плаща наем, но само на хартия, защото реално тези пари не ги е дал.
В този ред на мисли колега bigbonusprize е прав.

Но реално ги дължи и по един или друг начин ще ги даде рано или късно. Докато останалите и на хартия не дължат нищо, незнайно защо.
bigbonusprize написа:
Пак изкривяваш нещата. НЕ. От ЦСКА не се очаква хем да плаща хем да ремонтира! Ремонта ще се приспадне от дълговете. Ремотна е един вид плащане на задълженията, а не допълнителни такива...

А след като от ЦСКА се очаква да плаща наем кой трябва да поддържа съоръженията в добро състояние? Не говоря за боядисване, а за ремонт на козирката например. Пак ли ЦСКА? Според мен държавата, как мислиш? А държавата забила ли е и един пирон за 30 години на Армията или в Панчерево? Пак повтарям - говоря за поддръжка на контрукцията, не за козметични ремонти.
[/center]

Върни се в “ЦСКА”