Валентин Михов няма да е президент на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Валентин Михов няма да е президент на ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 25 окт 2010 16:03

dodo7271 написа:Абе тия Титан нещо лъжат, според мен. Я ми кажете, има ли нормален бизнесмен, даже и нормален човек, който да си повери парите на когото и да било? Как си представяте, че Титан ще дадат, да кажем, 10 милиона лева на година на някой друг да ги управлява. Това е някакъв абсурд.

В Манчестър Юнайтед собствениците управляват ли клуба?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 окт 2010 16:06

stannn написа:Да направят Дучето президент. Човек който си обича клуба ще си замълчи за да не трови отбора допълнително. А той пресконференции дава. Бойкот до дупка и незнам си какво. Е честито "най- големия фен" затрива отбора на сърцето ми.

точно той го затрива!той е виновен, че в ЦСКа няма , пари, той е виновен за лошата политика на клуба, той е виновен, че Титан си нямат хабер от футбол!Той е виновен че сме на 8 място!Все Дучето ви е виновен на вас!Да за някой неща и аз съм против!Но точн осега за мене е прав!И главата може да е е всякакъв ама това му е живота-ЦСКА! И някакъв Калоян незнам си къв да идва да бие феновете на ЦСКа е недопустимо!Много ясно само бойкоти докато не се махнат тия мишкари от ЦСКА!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 25 окт 2010 16:07

stannn написа:Честито на не мутрите в агитката които само интриги въртят. Ботев 2 вече е в действие. :evil:

Ботев в момента е много по-нормален и професионален клуб от ЦСКА. Ако сте тръгнали по-нашият път толкова по-добре за вас, но от коментара ти виждам, че го даваш като лош пример.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 25 окт 2010 16:07

Разбирам напълно Вальо Михов за отказа му. Той е нормален човек и не иска да е подлога на Титан. Сега ми е интерестно, какво ще измислят за да се оправдаят, сигурно здравословни причини или някоя друга глупост. Както са нещата в момента никой нормалено мислещ човек няма да стъпи в ЦСКА. Какъв е извода: Вън боклуците от ЦСКА, дори във В група, но чисти без мутри и търгаши!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 25 окт 2010 16:08

POPCORN написа:
stannn написа:Да направят Дучето президент. Човек който си обича клуба ще си замълчи за да не трови отбора допълнително. А той пресконференции дава. Бойкот до дупка и незнам си какво. Е честито "най- големия фен" затрива отбора на сърцето ми.

точно той го затрива!той е виновен, че в ЦСКа няма , пари, той е виновен за лошата политика на клуба, той е виновен, че Титан си нямат хабер от футбол!Той е виновен че сме на 8 място!Все Дучето ви е виновен на вас!Да за някой неща и аз съм против!Но точн осега за мене е прав!И главата може да е е всякакъв ама това му е живота-ЦСКА! И някакъв Калоян незнам си къв да идва да бие феновете на ЦСКа е недопустимо!Много ясно само бойкоти докато не се махнат тия мишкари от ЦСКА!

Напълно вярно. Дучето и Главата са истински армейци, а не побойника Калоян и другите титански протежета !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 окт 2010 16:09

Дучето-президент,Цимбика-сп.директор,Багата-треньор!Да видим тогава протестчета-мротестчета,бойкотчета-мойкотчета...На кой какво ще присаждат или ампутират.На терена ли ще се целят с пушки или извън терена... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 окт 2010 16:10

blue avalanche написа:Дучето-президент,Цимбика-сп.директор,Багата-треньор!Да видим тогава протестчета-мротестчета,бойкотчета-мойкотчета...На кой какво ще присаждат или ампутират.На терена ли ще се целят с пушки или извън терена... :lol: :lol: :lol:

Ако нямате нещо смислено да казвате по-добре не дразнете!Гледайте си галактическият отбор!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 окт 2010 16:11

Ненормална работа сме!
Толкова тъпо взе да става,вече ми писва!Тоя отбор от 20 години насам има само проблеми!Еби му майката с извинение.....
Омръзна ми вече!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 25 окт 2010 16:11

delqnski47 написа:
dodo7271 написа:Абе тия Титан нещо лъжат, според мен. Я ми кажете, има ли нормален бизнесмен, даже и нормален човек, който да си повери парите на когото и да било? Как си представяте, че Титан ще дадат, да кажем, 10 милиона лева на година на някой друг да ги управлява. Това е някакъв абсурд.

В Манчестър Юнайтед собствениците управляват ли клуба?

Абсолютно собствениците управляват. Те определят заплатата на Уейн Руни и на Бербатов. Те решават дали Юнайтед ще строи нов стадион, те решават какви са цените на клубните атрибути. Те решават колко струват рекламните пана покрай терена. Те решават дали Юнайтед ще има клубна телевизия, клубно радио и така нататък. Алекс Фъргюсън има едно единствено право - да похарчи парите, които са му дадени за селекция. Нищо повече от това.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 25 окт 2010 16:12

delqnski47 написа:Ненормална работа сме!
Толкова тъпо взе да става,вече ми писва!Тоя отбор от 20 години насам има само проблеми!Еби му майката с извинение.....
Омръзна ми вече!

Вместо да се жалвате. Подкрепете Дучето. Защото той е човека, който е способен да спаси ЦСКА ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “ЦСКА”