Мнениеот Неутрален » 25 окт 2010 14:24
Абе и на мен дучето не ми е от любимите фенове-тартори, обаче тези думи дето си ги казал тежат много. Твърдиш че дучето е взел някакви пари или просто предполагаш ? Ако си сигурен , дай доказателства на прокуратура и мвр , мисля си че тогава ще бъде изхвърлен безцеремонно от цска. Аз мога да твърдя че сестрата на един пич , снощи спа у нас. Ама вярно ли е това ? През последните няколко седмици се изначетохме кой какво бил направил , кой какви пари прибрал, кой кого е.ал и други подобни, но без доказателства всичко е само празни думи, като има оспасност от осъждане за клевета. Въпреки че е демокрация, никой няма право да напада и обижда други хора (или дучето) без доказателства. Ако такива има, писал съм по нагоре какво трябва да се направи. А понеже много обичаш собствениците, кажи ми 3 неща които са свършили от както са шефове. Аз честно да ти кажа, нищо хубаво не мога да кажа за тези. ПЪЛЕН ХАОС. Не се знае нищо, имат ли пари или нямат, махнаха отбора от армията, затриха ОКОНЧАТЕЛНО школите,сменят треньорите като носни кърпички, кажи ми какво хубаво са направили за отбора ? Иначе за плюене всеки може, спор няма, българите са два пъти олимпийски и 3 пъти световни шампиони по плюене и обиждане.