ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

styopa
Контакти:

Re: ВЪН дучето от ЦСКА ! БЕЗРЕЗЕРВНА подкрепа за ТИТАН

Мнениеот styopa » 25 окт 2010 14:07

stannn написа:Нито това, че казват, че протеста продължава до дупка независимо кой ще дойде нито боя в Перник са нормални неща. Интересно ми е друго. Как Вальо Михов би се съгласил да дойде при тези интриги които се създават всеки ден.

Е той нищо чудно и да се откаже. ;)
На мен ми е интересно друго.Как така преди Мездра всичко беше ок от страна на дучето.Титан пак си правеха простотии,но един плакат нямаше за неадекватно управление и т.н.

RED MAGIC
Контакти:

Мнениеот RED MAGIC » 25 окт 2010 14:11

Подкрепете не Дучето и Главата, а ЦСКА! След Мездра Дучето не е получил стотинка от Титан. Опитаха се да го свалят, но не успяха. Накрая пак при него отидоха да плачат в краката му.
Вие сте издроди! Защитавате престъпници. Срам ме е от вас! Заради такива като вас ще погребат ЦСКА!
До преди няколко дни го обвиняваха защо не излизе с ясна позиция и мълчи, сега си гледал интересите. Идиоти!
Евала на демокрацията Ви! Заключвате неудобните теми от раз! Истината боли! Нали?

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 25 окт 2010 14:16

RED MAGIC написа:Подкрепете не Дучето и Главата, а ЦСКА! След Мездра Дучето не е получил стотинка от Титан. Опитаха се да го свалят, но не успяха. Накрая пак при него отидоха да плачат в краката му.
Вие сте издроди! Защитавате престъпници. Срам ме е от вас! Заради такива като вас ще погребат ЦСКА!
До преди няколко дни го обвиняваха защо не излизе с ясна позиция и мълчи, сега си гледал интересите. Идиоти!

Точно така. Дучето до живот. На стадиона ще се пее за Дучето :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 25 окт 2010 14:17

ЦСКА е над всичко и над всеки такаче ако клуба не се управлява правилно ще имаме мнение и ако публиката не е като хората също ще търсим отговорност от Дучето или който е да е там пак ви казвам длъжноста е изборна идвате гласувате никой не задължен да членува в който и да е фен клуб за да бъде от ЦСКА.

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 25 окт 2010 14:17

zavinagicska написа:Добре бе хора Дучето не е публиката на ЦСКА, защо няма публика на стадиона заради Дучето ли според вас.

Знаеш ли приятелю,на последния мач на които бях с Рапид се отвратих. Имаше почти пълен сектор Г,които не спираше да скандира "Вън боклуците от ЦСКА" и да плуе,псува и обижда както ръководството така и футболистите. Еми аз като фен нямах желание да бъда на стадиона и ме болеше ,ами какво им е било на футболистите тогава ? Подкрепата не е ли била за Рапид ??? Просто без подкрепа на собствен стадион и с антиподкрепа от своите фенове логичното се случи - никакъв футбол,няма подавания ,няма игра ,няма желание ,има само болка и срам ! Така е почти във всеки мач ... Е аз скандирах "ЦСКА,ЦСКА,ЦСКА" ,но неможех да заглуша сектор Г и онзи на мегафона които като диктатор им казваше "аидееее ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА ... ПО СИЛНОООООО, ПО СИЛНООООО " Ето това е жалкото и срамното ... Протест навсякаде по света се прави или преди мача или няколко минути от началото на мача и то не с освиркване и псувни,а с мълчание и след това мощна подкрепа докрай,защото всичко се прави за доброто на отбора,а не за сасипване на отбора !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 25 окт 2010 14:18

Аз предлагам за тартор на агитката Сашо Томов! :!: 8-)
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 окт 2010 14:20

"Разделяй и владей"
Не са го измислили ТИТАН-ите,ама добре са го усвоили.

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 25 окт 2010 14:24

Абе и на мен дучето не ми е от любимите фенове-тартори, обаче тези думи дето си ги казал тежат много. Твърдиш че дучето е взел някакви пари или просто предполагаш ? Ако си сигурен , дай доказателства на прокуратура и мвр , мисля си че тогава ще бъде изхвърлен безцеремонно от цска. Аз мога да твърдя че сестрата на един пич , снощи спа у нас. Ама вярно ли е това ? През последните няколко седмици се изначетохме кой какво бил направил , кой какви пари прибрал, кой кого е.ал и други подобни, но без доказателства всичко е само празни думи, като има оспасност от осъждане за клевета. Въпреки че е демокрация, никой няма право да напада и обижда други хора (или дучето) без доказателства. Ако такива има, писал съм по нагоре какво трябва да се направи. А понеже много обичаш собствениците, кажи ми 3 неща които са свършили от както са шефове. Аз честно да ти кажа, нищо хубаво не мога да кажа за тези. ПЪЛЕН ХАОС. Не се знае нищо, имат ли пари или нямат, махнаха отбора от армията, затриха ОКОНЧАТЕЛНО школите,сменят треньорите като носни кърпички, кажи ми какво хубаво са направили за отбора ? Иначе за плюене всеки може, спор няма, българите са два пъти олимпийски и 3 пъти световни шампиони по плюене и обиждане.

4oko i boko
Контакти:

Мнениеот 4oko i boko » 25 окт 2010 14:28

Ново мнениеот Неутрален на 25 Окт 2010 13:24
Абе и на мен дучето не ми е от любимите фенове-тартори, обаче тези думи дето си ги казал тежат много. Твърдиш че дучето е взел някакви пари или просто предполагаш ? Ако си сигурен , дай доказателства на прокуратура и мвр , мисля си че тогава ще бъде изхвърлен безцеремонно от цска. Аз мога да твърдя че сестрата на един пич , снощи спа у нас. Ама вярно ли е това ? През последните няколко седмици се изначетохме кой какво бил направил , кой какви пари прибрал, кой кого е.ал и други подобни, но без доказателства всичко е само празни думи, като има оспасност от осъждане за клевета. Въпреки че е демокрация, никой няма право да напада и обижда други хора (или дучето) без доказателства. Ако такива има, писал съм по нагоре какво трябва да се направи. А понеже много обичаш собствениците, кажи ми 3 неща които са свършили от както са шефове. Аз честно да ти кажа, нищо хубаво не мога да кажа за тези. ПЪЛЕН ХАОС. Не се знае нищо, имат ли пари или нямат, махнаха отбора от армията, затриха ОКОНЧАТЕЛНО школите,сменят треньорите като носни кърпички, кажи ми какво хубаво са направили за отбора ? Иначе за плюене всеки може, спор няма, българите са два пъти олимпийски и 3 пъти световни шампиони по плюене и обиждане.

+1

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 25 окт 2010 14:33

Неутрален написа:Абе и на мен дучето не ми е от любимите фенове-тартори, обаче тези думи дето си ги казал тежат много. Твърдиш че дучето е взел някакви пари или просто предполагаш ? Ако си сигурен , дай доказателства на прокуратура и мвр , мисля си че тогава ще бъде изхвърлен безцеремонно от цска. Аз мога да твърдя че сестрата на един пич , снощи спа у нас. Ама вярно ли е това ? През последните няколко седмици се изначетохме кой какво бил направил , кой какви пари прибрал, кой кого е.ал и други подобни, но без доказателства всичко е само празни думи, като има оспасност от осъждане за клевета. Въпреки че е демокрация, никой няма право да напада и обижда други хора (или дучето) без доказателства. Ако такива има, писал съм по нагоре какво трябва да се направи. А понеже много обичаш собствениците, кажи ми 3 неща които са свършили от както са шефове. Аз честно да ти кажа, нищо хубаво не мога да кажа за тези. ПЪЛЕН ХАОС. Не се знае нищо, имат ли пари или нямат, махнаха отбора от армията, затриха ОКОНЧАТЕЛНО школите,сменят треньорите като носни кърпички, кажи ми какво хубаво са направили за отбора ? Иначе за плюене всеки може, спор няма, българите са два пъти олимпийски и 3 пъти световни шампиони по плюене и обиждане.

Къде ТВЪРДА ??? Аз съм писал,че предполагам,може би,ако това е така и т.н. ... Замисли се за войната и си дай сметка сам за нещата които се случват.Уважавам всяко мнение така,че ми е интересна и твоята гледна точка и начина по който мислиш.Слагам се на твое место и гледам през твоята призма ... пробвай да погледнеш и ти през моята ...
catch me ... if you can !

Върни се в “ЦСКА”