ИМА ЛИ МЯСТО ШЕРИДЪН В ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ИМА ЛИ МЯСТО ШЕРИДЪН В ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 24 окт 2010 17:57

stannn написа:Аз мисля да изчакам до момента в който почне да бележи. Интересно ми е тогава каква песен ще пеете.

Дано не го чакате така, както левскарите чакаха Георги Христов да почне да бележи ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 окт 2010 18:00

Кашчей написа:
stannn написа:Аз мисля да изчакам до момента в който почне да бележи. Интересно ми е тогава каква песен ще пеете.

Дано не го чакате така, както левскарите чакаха Георги Христов да почне да бележи ;)

Той Жорето има ли гол за Левски.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

valantain
Контакти:

Мнениеот valantain » 24 окт 2010 18:02

Аз мисля че трябва да даваш мнение тогава само за вашите велики играчи!!!
По темата аз сам на мнение че Шеридън не само има място,но ние не сме дорасли за него,днес се видя човека пресира -но е сам,в по големия% обира високите топки(днес в тази роля беше зле но по принцип се справя добре)-но е сам,открива се и когато трябва да му подадат голов пас се оказва ,че или делев(звездата)или маркиньос(звездата)или някой друг задържат топката ненужно или подават някъде на фланга или на защитата!!!!
Е питам аз как да вкарва и как да му върви играта???
Ако се остави на мира това момче има хляб и най важното тренера който ще дойде трябва да набива канчето на всички футболисти за всяка пропусната възможност от която може да излезе добра атака.Само така ще се научат да играят.А не като мача с рапид маркиньос опропасти сума ти атаки след като беше решил че трябва всички да разберат че той е бразилец.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 24 окт 2010 18:07

Аз лично не мисля да дочаквам да почне да бележи. Надявам се следващият треньор да го изрита като въшливо псе. Писна ми всякакви чуждестранни бездарници да мърсят свещените екипи. Вън Шеридън от ЦСКА!

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 24 окт 2010 18:10

Айде поредния ВЪН фен. Я кажете кой да е следващия. Може би ВЪН ЦСКА от А група заради една кола кратуни.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Мнениеот emarkon » 24 окт 2010 18:14

НЕ!Както и още дузина"играчи".

Professore

Мнениеот Professore » 24 окт 2010 18:20

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:По принцип има място. Но има една подробност - в британският футбол се практикува предимно отборна игра, с добро пакетно движение на всички играчи. Тук се разчита предимно на индивидуалности, рядко ще видиш отбор, който да разчита на колективна тактика. Според мен това е основната пречка Шеридън да изглежда не на място. Надявам се това да се промени с времето, но за това е нужен преди всичко грамотен треньор.

Освен грамотен треньор са нужни и схватливи футболисти, както и доста търпение, а точно търпението е добродетел, чужда на някои фенове и ръководства у нас :evil:

Смело ще предположа, че точно Шеридън най-вероятно е един от най-грамотните тактически играчи. Може да не е най-техничният на света, но със сигурност в Селтик е обучаван правилно. Тук просто се играе коренно различно.
За мен Делев е пример за играч, който е на ръба да бъде изгубен за големия футбол точно защото няма кой да изгражда правилни тактически навици в него. Има голям талант, но през повечето време в мача се лута. Може да пусне топката и да я гони, може и да се бута с противника. Но очевидно му куца поглед върху играта, както и пас.

Тва "джудже" Делев,който сигурно ми е до оная работа,може и балет да играе както видяхме в 1-ят кръг!А Шеридън си е добър нападател според мен,не случайно са го викнали в националният им отбор,а тук,че всички го "оставят" сам напред не е виновен той,вие какво очаквате като тръгне напред и няма с кой да комбинира в повечето случаи да вкара ли?Това да не ви е Фифа бе...Прост трябва да има подкрепа,а и както казаха по-горе наистина е най-грамотен тактически поне в отбора на ЦСКА!

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 24 окт 2010 18:22

stannn, следващите са всички некадърници, които нямат място в ЦСКА. Ние не сме благотворително дружество да събираме всякакви нещастници. 10 мача изигра вече това недоразумение, какво да чакаме още? Да почне да си вкарва автоголове ли?

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 окт 2010 18:30

stannn написа:
Кашчей написа:

Той Жорето има ли гол за Левски.

Има!Да ти припомня ли в кой мач?
Иначе-колкото повече "Шери"-по-добре за нас!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 окт 2010 18:33

Това "джудже" Делев миналата година го превъзнасяхте до небесата, както и всеки новодошъл при вас.Нали той беше пичът, готов да играе без пари, само и само да е в ЦСКА ;)
Не съм тактик и не знам колко е грамотен тактически Шеридън, но явно има причина да е тук, а не в Шотландия, която има пряка връзка и с възможностите му.Момчето има около 16-19 мача за "Селтик", като не говорим, че във всичките е бил 90 минути на терена-просто бройка, в които е взел някакво участие.След това минава през още 3 отбора, всеки от които не е на нивото на ЦСКА, но никъде не се задържа, никой не го пожелава за постоянно-каква ли е причината за това?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”