Дискусии за нови президент, директор и треньор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Дидо

Re: Искате ли Валентин Михов да се завърне в ЦСКА?

Мнениеот Дидо » 06 окт 2010 17:45

varnafen написа:С какво михов помогна за класирането в САЩ?
Какво направи за БГ футбола той и ПФЛ?
Този човек не е създал нищо във футбола, само си живее чудесно от него.
Идеален е за политиката - там най-добре виреят такива. Да освободи футбола от себе си.

А какво е трябвало да направи,да влезе и да играе или да реди отбора,на него му е работа да намира спонсори и да урежда престижни контроли от които да вземе някой лев и той и БФС
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 06 окт 2010 18:07

Дидо написа:
varnafen написа:С какво михов помогна за класирането в САЩ?
Какво направи за БГ футбола той и ПФЛ?
Този човек не е създал нищо във футбола, само си живее чудесно от него.
Идеален е за политиката - там най-добре виреят такива. Да освободи футбола от себе си.

А какво е трябвало да направи,да влезе и да играе или да реди отбора,на него му е работа да намира спонсори и да урежда престижни контроли от които да вземе някой лев и той и БФС

е като намерил защо не плати премите а се наложи да го махат :?:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 06 окт 2010 18:10

kiko75 написа:е като намерил защо не плати премите а се наложи да го махат :?:

От къде да знам,дали ги е платил или не,абе вие всичко знаете все едно сте вътре в кухнята,дайте да говорим реални неща,а не да гадаем :mrgreen:

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 06 окт 2010 18:13

Дидо написа:

От къде да знам,дали ги е платил или не,абе вие всичко знаете все едно сте вътре в кухнята,дайте да говорим реални неща,а не да гадаем :mrgreen:
аве ти на колко години си ве нали точно защото не плати го принудиха да си даде оставката ако ти си на 12 години ние несме заради тоя нямаше да замине полвината отбор за щатите
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

cska-karnobat
Контакти:

Мнениеот cska-karnobat » 06 окт 2010 18:16

За Вальо Михов,ама сега трябва и някой да ни чуе!!!

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 06 окт 2010 18:23

kiko75 написа:
Дидо написа:

аве ти на колко години си ве нали точно защото не плати го принудиха да си даде оставката ако ти си на 12 години ние несме заради тоя нямаше да замине полвината отбор за щатите

Със сигурност съм по голям от теб,(ако е вярна цифрата на ника)
Май ако не беше той никъде нямаше да отидем защото нямаше да се класираме,ако помниш и тогава имаше дразги в отбора и той успя да ги обедини,а какво е обещал и какво не е дал са вестникарски измислици

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 06 окт 2010 18:36

Който и да сложат, тъжната истина е, че едва ли ще има много власт в отбора. Вальо Михов е изискан и фин човек, ако може така да се каже. а спортен директор по-скоро е подходящ някой тип "куче" :) да може да надъхва отбора, да ги стяга и да раздава шамари правосъдие. Мен ми се иска да видя по-скоро един ден Майкъла като спортен директор. Нямам представа доколко ще има успех начело на ЦСКА? Но със сигурност ще е интересно, но може и да не издържи никак дълго на поста. Докато не попаднем на собственици, които да се доверят изцяло на спортният екип, не виждам кой знае каква разлика дари ще е Михов, Костадинов или някой друг
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 06 окт 2010 18:42

е като намерил защо не плати премите а се наложи да го махат :?:[/quote]
От къде да знам,дали ги е платил или не,абе вие всичко знаете все едно сте вътре в кухнята,дайте да говорим реални неща,а не да гадаем :mrgreen:[/quote]аве ти на колко години си ве нали точно защото не плати го принудиха да си даде оставката ако ти си на 12 години ние несме заради тоя нямаше да замине полвината отбор за щатите[/quote]
Със сигурност съм по голям от теб,(ако е вярна цифрата на ника)
Май ако не беше той никъде нямаше да отидем защото нямаше да се класираме,ако помниш и тогава имаше дразги в отбора и той успя да ги обедини,а какво е обещал и какво не е дал са вестникарски измислици[/quote]
ми нищо не направил точно заради премите се изпокараха ицо и илиев се скараха за лентата и благодарение на пенев се обидиниха а отбора ни беше пълен с звезди от ранга на зидан нямахме слаб пост освен бековете но заслугата на михов беше че с п
арите на БФС СИ купи ферари тоя е крачан 8-)

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 06 окт 2010 18:45

kiko75 написа:ми нищо не направил точно заради премите се изпокараха ицо и илиев се скараха за лентата и благодарение на пенев се обидиниха а отбора ни беше пълен с звезди от ранга на зидан нямахме слаб пост освен бековете но заслугата на михов беше че с п
арите на БФС СИ купи ферари тоя е крачан 8-)

Ама ти да не си бил там,че знаеш :mrgreen:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 окт 2010 13:53

kiko75 написа: заслугата на михов беше че с парите на БФС СИ купи ферари тоя е крачан 8-)

[offtopic]Май Ламборджини беше, едно кремаво.... :roll:[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”