От пролетта ЦСКА се връща на "Армията"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: От пролетта ЦСКА се връща на "Армията"

Мнениеот PFC Litex » 18 окт 2010 17:46

kiko75 написа:
PFC Litex написа:От 120 милиона за нова "Армия", вече паднаха на 3 и то само за козметичен ремонт http://football.sportal.bg/news.php?news=265622
хем слушате хем се правите на страшни капацитети човека ви казва че три милиона ще са иовестиците на панчарево от които държавата приспада мнаема за пет години никаде няма и намек колко ще са ивестиците на армията ;)

Цитирам какво е написано, а там пише

Стадион "Българска армия" ще бъде предоставен на ЦСКА безвъзмездно за 20 години и ръководството на червените ще инвестира в съоръжението над 3 милиона лева. Това заяви собственикът на армейците Димитър Борисов

Аз не виждам никъде да пише Панчарево. Ще се радвам "Армията" да бъде оправена, но сроковете които си поставят, сумите които се споделят в пространството лично мен ме правят песимист и не само, а и много червени фенове.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 окт 2010 17:46

kiko75 написа:
PFC Litex написа:От 120 милиона за нова "Армия", вече паднаха на 3 и то само за козметичен ремонт http://football.sportal.bg/news.php?news=265622
хем слушате хем се правите на страшни капацитети човека ви казва че три милиона ще са иовестиците на панчарево от които държавата приспада мнаема за пет години никаде няма и намек колко ще са ивестиците на армията ;)

Бе той,да ти кажа,бая глупости наприказва-Живков бил ОК,Костадинов бил ОК,Гьоре бил ОК,собствениците били ОК,селекцията била ОК,"изгонените-върнати" играчи били ОК...Какво му било на дереджето на ЦСКА?И Байерн бил в криза и тоз бил в криза и онзи бил в криза...Дрън-дрън...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 окт 2010 17:50

blue avalanche, о това лично мен не ме интересува.
Отдавна съм споделил, че други отбори ги коментирам до ниво материална база и нищо повече.
Днес Борисов споделя срокове и цифри, и коментирам тях, но трябва да си адски наивен, че да се хванеш не тези неща.

На приказки ВСИЧКИ сме се наслушали и аз вече искам да гледам делата, но тях за жалост ги няма.
Изображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 18 окт 2010 17:55

PFC Litex написа:
kiko75 написа:

Цитирам какво е написано, а там пише

Стадион "Българска армия" ще бъде предоставен на ЦСКА безвъзмездно за 20 години и ръководството на червените ще инвестира в съоръжението над 3 милиона лева. Това заяви собственикът на армейците Димитър Борисов

Аз не виждам никъде да пише Панчарево. Ще се радвам "Армията" да бъде оправена, но сроковете които си поставят, сумите които се споделят в пространството лично мен ме правят песимист и не само, а и много червени фенове.

слушаи ве слушаи не чети защото там някой филосов като тебе го писал http://football.sportal.bg/news.php?news=265623
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 18 окт 2010 17:55

Абе едно ми е интересно,тука някви левскари само се интересуват какво било положението в ЦСКА,какво казал Борисов,какво направил Гьоре,и се преструват че ги интересува какво става в ЦСКА,а всъщност се подиграват и умират от кеф от случващото се в клуба.Аман от лицемери,вместо да се радват на отборчето си те само в чуждата паница гледат!!!
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 18 окт 2010 18:09

blue avalanche написа:
Есиенчо написа:Абе едно ми е интересно,тука някви левскари само се интересуват какво било положението в ЦСКА,какво казал Борисов,какво направил Гьоре,и се преструват че ги интересува какво става в ЦСКА,а всъщност се подиграват и умират от кеф от случващото се в клуба.Аман от лицемери,вместо да се радват на отборчето си те само в чуждата паница гледат!!!

Разкри ме!Аз толкова да се маскирам,обаче ме разкри!Ама аз се радвам на отборчето си...

до четвртак ще се радваш тоя път ще е шестица а гаргарата вратаря на лил няма да му поляга предварително и да му казва бии я в другия ъгал
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 18 окт 2010 18:11

blue avalanche написа:
Есиенчо написа:Абе едно ми е интересно,тука някви левскари само се интересуват какво било положението в ЦСКА,какво казал Борисов,какво направил Гьоре,и се преструват че ги интересува какво става в ЦСКА,а всъщност се подиграват и умират от кеф от случващото се в клуба.Аман от лицемери,вместо да се радват на отборчето си те само в чуждата паница гледат!!!

Разкри ме!Аз толкова да се маскирам,обаче ме разкри!Ама аз се радвам на отборчето си...

Ще има пак голям рев след мача ви с Лил,помни ми думата.Ще отнесете пак една торба голове ама до тогава се радвай а не се занимавай с ЦСКА,лицемер!!!
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Мнениеот Azz » 18 окт 2010 18:25

базата се ремонтира, нови игрища се строят, нови съблекални, хотел..."Армията" ще се отдаде на ЦСКА за 20 г. безплатно, ще бъде ремонтирана...хмммм...де ги ония "бойкотиращите" да кажат от утре от какво ще са недоволни :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 18 окт 2010 18:36

докато не го видя няма да го повярвам !Обещания , обещания и така нататъка ..само това правят Титан празни обещания.. сега щели да влагат 3 милиона а Българска Армия!А къде отидоха тия инвестирорите които чакаха само да вземем Армията на концесия и направят стадион?И как така Министъра и Архитекта на София се дърпаха , дъропаха пък изведнъж можело да се прави стадион?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 окт 2010 18:40

kiko75 написа:

Кико, ай кротни се на една сума и не ги сменяй всяка вечер ;)
Оня ден бяха малко над 2 милиона, вчера бяха 7 пъти повече от дължимият наем, днес станаха 3 милиона (което не е много малко над 2).
А и времето е тъкмо за ремонти на открито.По Димитровден дюлгерите си стягат багажа и се прибират по къщята си, вие тепърва ще почвате ремонт на козирката ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”