Твърдо зад Титан и Емил Костадинов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Твърдо зад Титан и Емил Костадинов

Мнениеот k_oleto » 17 окт 2010 23:56

cska - maina написа:за селекцията две думи . шеридън и нелсън са класа за бг. трекаричи е млад с потенциал акуаро е стабилен. мболи си е супер.което прави 50процента успеваемост. имаме футболисти проблема е треньора и един централен защитник.спомнете си първият кръг с левски .надиграх ме ги и ги наттичах ме което е показателно. това е.

да, най-големите звзди са:
Делев, Д. Иванов, Саидходжа, Галчев, Тибони, Еспозито, Тиеро, Грило.
Щом Венци Стефанов продаде МБоли - тук ще сложа и Караджов и Чавдаров, а.....да забраям К. Янев. Извадихме късмет, че се отървахме от Манчев.......

с две думи: счупена селекция и калпав тренер - още се чудя как избраха Гьорето

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 17 окт 2010 23:56

По принцип Титан носят най-голямата вина за това, което става в ЦСка, щото те движат всички дела в клуба. Те назначиха Емо, въпреки че нямаше цесекар който да го иска него за директор. Те купуват ментета без договори от чужбина за да ги продават по-скъпо. колко пъти съм писал за тая далавера и тоя бизнес дето се опитват да го въртят. Но все пак тая седмица видях, че са почнали да строят на Панчарево и да ремонтират Армията дори така че ще им дам още един кредит на доверие. Пък и ако се манат, кой ше дойде :) Луди хора в тая държава има, ама чак пък толкоз луди :roll: :)
Емо да го махат. Както каза един пич по-горе не може все да се измъква. Докара неадекватния Дочев, вероятно има пръст и в покупката на някои от чужденците, например Тиеро, който играеше в португалското. Ако го оставят сега, значи има нещо гнило и не го махат само заради врътката с Паунич за онези пари
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 17 окт 2010 23:57

Не, че ми е работа да се меся в темата за ЦСКА, но какво все ви е виновен Емо? Ама винаги ви е виновен. И преди случая с лиценза, за после не говоря. Честно казано, от този човек винаги трябва да се притесняваш, защото е опасен. Той е име като бивш голям футболист и като ръководител. Какво искате от него не ми е много ясно? Да, той не е Валдано, Галиани, Кениън и т.н. Но за България е достатъчно голям. Понякога Вас човек не може да ви разбере.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 окт 2010 00:01

daniel875 написа:Не, че ми е работа да се меся в темата за ЦСКА, но какво все ви е виновен Емо? Ама винаги ви е виновен. И преди случая с лиценза, за после не говоря. Честно казано, от този човек винаги трябва да се притесняваш, защото е опасен. Той е име като бивш голям футболист и като ръководител. Какво искате от него не ми е много ясно? Да, той не е Валдано, Галиани, Кениън и т.н. Но за България е достатъчно голям. Понякога Вас човек не може да ви разбере.

:) :) :) :) :) :) :) :lol: :lol:
Ти луд ли си бе пич? Емо бил достатъчно голям! Я по-добре си гледай твойте теми ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 окт 2010 00:04

Ситуацията е от ясна по - ясна ... Българските футболисти бойкотират отбора. Румен Трифонов как пък нито веднъж от началото на сезона не можа да направи един от марковите си пробиви по лявото крило и да центрира остро топката. Спас Делев явно толкова си може. На Тошко Янчев изглежда годинките му натежаха ... Как става така , че Костадин Стоянов уж се излекува и щом влезе в игра пак се контузва и излиза за минимум две седмици и на другия мач пак същата схема отново. Виданов се разигра чак сега , когато го викнаха в националния и се пусна слуха , че бъдещия му тъст Лъчо Танев му реди трансфер. Коста Янев ... Та той няма и един мач от началото , а не е контузен. Сашко Тонев иска да блесне въпреки отбора и да бъде продаден евентуално , ама не виждам кой е този луд , дето ще си хвърли парите на вятъра за него. Да казвам ли за "проявите" на Караджов ?! Май няма смисъл , щото всяка топка ритната на повече от половин метър от него е "неспасяем" гол. Негово копие в тази посока е и другия ни "сигурен" страж Чавдаров ... Минев - кръгла нула , а беше най стабилния ни защитник ... Решението е всичките тези хубавци през зимния прозорец да бъдат махнати. И съм сигурен , че точно затова накупихме толкова много чужденци лятото. Точно тези "българчета" изгониха Любо Пенев и искат те да командват и определят заплати и привилегии в отбора. Не бива да им лягаме и да им правим мили очи ... Точно заради тях сега нямаме точки в класирането. Нито е заради Платини , който вече веднъж тези хубостници бяха изгонили , нито е заради Шеридън , още по - малко пък Трекаричи и Нелсън са виновни за слабите резултати. Да свършва по - бързо полусезона и "нашенчетата" да си търсят други отбори , за да тръгне ЦСКА нагоре. Другия проблем е тези трийсетина продажника , които сами се наричат сектор Г , ама на практика са слуги някому ... Я на Дучето , я на някой друг главатар. И какво , заради тази пасмина , която е много удобна на медиите , за да си правят ексклузивните статии ЦСКА трябва да страда. Твърдо зад Титан и Емил Костадинов , които в момента явно са единствените , които мислят за доброто и са на пангара в ЦСКА. Докрай в битката с "уж бойкотиращите" лекета !!!

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 18 окт 2010 00:05

Вие си гоните собствените фенове от трибуните,обаче печелите такива като мен пред телевизорите.Сега е момента всички фенове като мен на малките провициални отбори да ви сочим с пръст и да ви се смеем,заради многото години,в които ни крадяхте на-добрите футболисти под предтекста за войнишката служба.И така ни обезкървявахте.И после гордо позирахте с многото си фалшиви купи изковани с потта на нашите момчета.
Не може да си представите какъв кеф е да седнеш с пуканки пред телевизора и да гледаш комедията "От глупав по-глупав" или по скоро "От некадърен по-некадърен".
Чакаме с нетърпение следващия епизод другата седмица.
Благодарим ви за спектаклите!!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 18 окт 2010 00:09

cska_90 написа:В четвъртък на ТИТАН ще им се стори тесен света!!! :evil: :evil:

да, днеска Димитър Борисов, след идеален пас на Иво Иванов изтърва 100% положение

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 18 окт 2010 00:09

cska_90 написа:В четвъртък на ТИТАН ще им се стори тесен света!!! :evil: :evil:

В четвъртък може да ви се види тесен света на вас , които продадохте ЦСКА и с негативните си изяви правите черен ПР на клуба. Бъди убеден , че света няма да ти хареса лично на теб , ако си там в четвъртък.

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 18 окт 2010 00:13

На мен ми става мъчно вече не само за ЦСКА, но и за горките хора от ТИТАН, които само хвърлят пари за любимия отбор. Лично аз исках да дам шанс на Емо от началото, но е видно, че има 2 фактора за моментното ни състояние - безумната селекция на Костадинов и напускането на Дочев. Футболистите все пак са от около месец с Гьоре, а цяло лято бяха тренирани с коренно различни идеи, просто хората не могат да смогнат психически с толкова простотии. Това, което сами си правим за 20 години, не успя да ни направи и синята корупция в полза на ФК "Левски". ЦСКА все още носи много пари на сините господа, за да ни затрият окончателно, за това бавно и ефикасно ни рушат, вече феновете си отиват, това, което кара ЦСКА все още да постига успехи е именно славното име. Така повечето фенове на Л-с идват единствено от факта, че използват името на апостола и се мислят за отбора на народа, въпреки че де факто всеки отбор е на НАРОДА. Та ТИТАН според мен могат да закърпят някак си кризата в акционерното дружество, но единствено ние - феновете на отбора ЦСКА можем да покажем, че името не е мъртво и все още кара милиони сърца да страдат и да ликуват заедно с отбора. С време, подкрепа и БЪЛГАРСКИ хъс отново ще си възвърнем формата, която е еквивалент на славните 4 букви.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

zahari
Контакти:

Мнениеот zahari » 18 окт 2010 00:14

Трагично положение .. В момента просто е мъка да си фен на ЦСКА. Най-добрият български отбор в момента прилича на отбор от А окръжна група .. Слушах мнението на Павел Виданов след мача и ми направи впечатление нещо което каза той : "Някой футболисти не знаят какво е ЦСКА"! АБСОЛЮТНО ВЯРНО ! Не може футболист на ЦСКА при резултат 0:0 и безобразна игра в 90 минута да се хили на терена все едно бием с 5 гола и да е напълно безразличен към случващото се на терена (визирам Шеридан). Не мога да разбера специално този футболист какъв му е проблема. Може би се мисли за някаква суперзвезда или нещо подобно .. Не знам, но като погледнем днес отборът на ЦСКА нямаше и един футболист който да покаже че заслужава да носи тази емблема. Четох по нагоре колко трагични били Тиеро и Трекаричи. Ами я кажете кой тогава се представи добре? Може би така хваленият Нелсън? Имах чувството ,че това момче ще се изгуби в краката си. Постоянно се оплиташе във смешните опити за финт или нещо подобно. Какво да кажем за Платини.. Каквото и да се каже няма да стигне да се опише представянето му. Хареса ми едно мнение,че колкото мача да изиграе пак няма да могат да го продадът. Единствено М'Боли показа някаква класа. Вратарят "на ЦСКА" който има още 2 месеца за този отбор .. за какво трябва да става дума тогава .. Истината е,че има много работа в този отбор и неможе да се подлагат феновете на такова отношение. АКО НЕ ЗА ДРУГО НАПРАВЕТЕ ГО ЗА ФЕНОВЕТЕ!!

Върни се в “ЦСКА”