Мнениеот ScarredInRed » 18 окт 2010 00:13
На мен ми става мъчно вече не само за ЦСКА, но и за горките хора от ТИТАН, които само хвърлят пари за любимия отбор. Лично аз исках да дам шанс на Емо от началото, но е видно, че има 2 фактора за моментното ни състояние - безумната селекция на Костадинов и напускането на Дочев. Футболистите все пак са от около месец с Гьоре, а цяло лято бяха тренирани с коренно различни идеи, просто хората не могат да смогнат психически с толкова простотии. Това, което сами си правим за 20 години, не успя да ни направи и синята корупция в полза на ФК "Левски". ЦСКА все още носи много пари на сините господа, за да ни затрият окончателно, за това бавно и ефикасно ни рушат, вече феновете си отиват, това, което кара ЦСКА все още да постига успехи е именно славното име. Така повечето фенове на Л-с идват единствено от факта, че използват името на апостола и се мислят за отбора на народа, въпреки че де факто всеки отбор е на НАРОДА. Та ТИТАН според мен могат да закърпят някак си кризата в акционерното дружество, но единствено ние - феновете на отбора ЦСКА можем да покажем, че името не е мъртво и все още кара милиони сърца да страдат и да ликуват заедно с отбора. С време, подкрепа и БЪЛГАРСКИ хъс отново ще си възвърнем формата, която е еквивалент на славните 4 букви.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!