Какъв Жеваго, какви пет лева.
В Търговския регистър ясно е записано, кой е собственик. Ако Жеваго е платил 500 000 евро като аванс по сделка за придобиване на клуба, в договора ясно е записано, при какви обстоятелства тези пари могат да се върнат. Мен ако питате, Жеваго се е прецакал, изгубил е капарото (често се случва), и сега се пеняви. Ако пък парите са дадени като заем, значи собствеността върху ЦСКА пък изобщо не е намесена. Просто някой има да връща пари. Това не е повод изведнъж Жеваго да претендира за собственост.
Аман от глупости.
Жеваго държи акциите на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- mistreated
- Контакти:
Re: Жеваго държи акциите на ЦСКА
chievo написа:Какъв Жеваго, какви пет лева.
В Търговския регистър ясно е записано, кой е собственик. Ако Жеваго е платил 500 000 евро като аванс по сделка за придобиване на клуба, в договора ясно е записано, при какви обстоятелства тези пари могат да се върнат. Мен ако питате, Жеваго се е прецакал, изгубил е капарото (често се случва), и сега се пеняви. Ако пък парите са дадени като заем, значи собствеността върху ЦСКА пък изобщо не е намесена. Просто някой има да връща пари. Това не е повод изведнъж Жеваго да претендира за собственост.
Аман от глупости.
Добро утро

Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- blue avalanche
- Контакти:
Като чета "постовете" на някои-бетер Парижки съд,бе?Направо разпознавам няколко члена на ВСС,Сметната палата...Даже ми се струва,че Апашо и Праховеца също са тука.Що не мейлнете "постовете" си до Париж и хората хич да не си губят времето.Междувременно може да "звъннете" на Жеваго и да го "светнете" как се е прецакал.
- mistreated
- Контакти:
blue avalanche написа:Като чета "постовете" на някои-бетер Парижки съд,бе?Направо разпознавам няколко члена на ВСС,Сметната палата...Даже ми се струва,че Апашо и Праховеца също са тука.Що не мейлнете "постовете" си до Париж и хората хич да не си губят времето.Междувременно може да "звъннете" на Жеваго и да го "светнете" как се е прецакал.
А ти що не звъннеш на Борисов да го светнеш, как той се е прецакал?
- blue avalanche
- Контакти:
mistreated написа:blue avalanche написа:Като чета "постовете" на някои-бетер Парижки съд,бе?Направо разпознавам няколко члена на ВСС,Сметната палата...Даже ми се струва,че Апашо и Праховеца също са тука.Що не мейлнете "постовете" си до Париж и хората хич да не си губят времето.Междувременно може да "звъннете" на Жеваго и да го "светнете" как се е прецакал.
А ти що не звъннеш на Борисов да го светнеш, как той се е прецакал?
Аз,за разлика от някои други,не съм взел страна по спора.Не знам дали си забелязал,де.Щото това изисква четене.

Ей аман от глупости до оня ден беше някакъв немски съд то излезе, че разследва ли съдията, а не ЦСКА сега парижки, явно някои хора са празнували до късно 5етков ден пък може и днес да продължават нали е 5етък незнам с или без Бензукан, но това не им се отразява добре бегайте към най-близката шкембеджийница да отрезвеете малко.
Последна промяна от Xanko на 15 окт 2010 10:32, променено общо 1 път.
blue avalanche написа:Като чета "постовете" на някои-бетер Парижки съд,бе?Направо разпознавам няколко члена на ВСС,Сметната палата...Даже ми се струва,че Апашо и Праховеца също са тука.Що не мейлнете "постовете" си до Париж и хората хич да не си губят времето.Междувременно може да "звъннете" на Жеваго и да го "светнете" как се е прецакал.
Братле, ходи пий едно с Бензукан. Престани да се*еш в наша тема.
А Жеваго вече сам се е усетил, за какво да му звъним?

- blue avalanche
- Контакти:
chievo написа:blue avalanche написа:Като чета "постовете" на някои-бетер Парижки съд,бе?Направо разпознавам няколко члена на ВСС,Сметната палата...Даже ми се струва,че Апашо и Праховеца също са тука.Що не мейлнете "постовете" си до Париж и хората хич да не си губят времето.Междувременно може да "звъннете" на Жеваго и да го "светнете" как се е прецакал.
След като е толкова тъп,как ли е станал милионер?
- mistreated
- Контакти:
blue avalanche написа:chievo написа:blue avalanche написа:Като чета "постовете" на някои-бетер Парижки съд,бе?Направо разпознавам няколко члена на ВСС,Сметната палата...Даже ми се струва,че Апашо и Праховеца също са тука.Що не мейлнете "постовете" си до Париж и хората хич да не си губят времето.Междувременно може да "звъннете" на Жеваго и да го "светнете" как се е прецакал.
След като е толкова тъп,как ли е станал милионер?
Никой не е казал, че Жеваго е тъп. Просто всички казваме, че тази статия е пълна измислица, а ти ни убеждаваш, че не е. Тоест взимаш страна!
- TPAKTOP
- Контакти:
Аз пък смятам че Жеваго просто си търси парите! Няма акции няма желание! Колко струва ЦСКА че за 1,000,000 да купиш голям пакет акции?! Тук става въпрос единствено за пари!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата