Отзиви за играта на Килиан Шеридън

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: "Дървото" Шеридън

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2010 14:08

realist написа:vaskonti, разбира се, че нямам това предвид. Просто исках да кажа, че 21 години вече съвсем не се смята за толкова крехка възраст, че с това да се оправдава слабата игра на някого. Все пак той не идва от Зимбабве, а от школата на Селтик. Предполага се все нещо да е научил там, нали?

А не съзнаваш ли, че обстановката в ЦСКА също оказва огромно влияние върху отбора? Не виждаш ли, че целият отбор не играе и на 40% от възможностите си? Защо се вторачваш само в Шеридън? Ирландеца е научен и грамотен тактически и това си му личи по движението по терена, а това, че е национал на Ейре също е показателно. Това, че прави пропуски нищо не значи. Всеки прави пропуски. Не е редно да си избираш отделни епизоди от отделни мачове и да правиш генерални заключения. Нека нещата в ЦСКА да почнат да се оправят като цяло, самата игра да се подобри и тогава на този фон си вади подобни изводи за отдените играчи.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 26 сеп 2010 14:17

След вчерашните два гола, които мушна, вярвам, че ще се отпусне и ще мачка !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 26 сеп 2010 14:19

Дано защото много изостанахме с точките. Трябват ни голове и победи.

И поредния който му е по интересно как вървят нещата в други отбори. Типично за мразещите ЦСКА със сини екипи. Казвам го така защото това не са левскари. Те просто мразят ЦСКА.
Последна промяна от stannn на 26 сеп 2010 14:21, променено общо 1 път.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 сеп 2010 14:20

vaskonti, не съм се вторачил в него, просто това е темата, по която пишем в момента. Съгласен съм, че и другите не са по-стока, с малки изключения. Само че този ирландец го чакахме все едно идва Рууни. Три месеца имаше "ще дойде, няма да дойде". То бяха преговори, беше чудо. Нормално е при такава истерия да очаквам да видя класен нападател и да съм разочарован, когато не го виждам. И недей да твърдиш, че с Бешикташ халфовете му попречиха на три пъти да вкара сам срещу вратаря. Особено при първото положение отиграването не беше лошо, а смешно. Недопустимо е професионален футболист да не може да нацели топката. Един път се случва на всеки, но три пъти в един мач - това вече е много. Пак казвам, стискам палци и на него и на другите да покажат добър футбол, но не съм оптимист. Не съм оптимист и за треньора. Имаше много по-добри варианти, но те избраха най-евтиния. Това, обаче, е друга тема...

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 26 сеп 2010 14:22

realist написа:vaskonti, не съм се вторачил в него, просто това е темата, по която пишем в момента. Съгласен съм, че и другите не са по-стока, с малки изключения. Само че този ирландец го чакахме все едно идва Рууни. Три месеца имаше "ще дойде, няма да дойде". То бяха преговори, беше чудо. Нормално е при такава истерия да очаквам да видя класен нападател и да съм разочарован, когато не го виждам. И недей да твърдиш, че с Бешикташ халфовете му попречиха на три пъти да вкара сам срещу вратаря. Особено при първото положение отиграването не беше лошо, а смешно. Недопустимо е професионален футболист да не може да нацели топката. Един път се случва на всеки, но три пъти в един мач - това вече е много. Пак казвам, стискам палци и на него и на другите да покажат добър футбол, но не съм оптимист. Не съм оптимист и за треньора. Имаше много по-добри варианти, но те избраха най-евтиния. Това, обаче, е друга тема...

И какво му е на треньора? Може би трябваше да вземем Хидинг такива като тебе да са доволни.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 26 сеп 2010 14:30

О, щях да съм доволен и на Йешич или Стойчо. И двамата са постигнали нещо в кариерите си, имат самочувствие и авторитет сред футболистите, щяха да имат пълната подкрепа и търпение от публиката, а и милеят за отбора, което щеше да се предаде и на играчите. С анонимни наемници всичко това е невъзможно. При загуба от Локо Сф лимитът на търпимост у феновете към сегашния треньор ще се изчерпа, ще започнат освирквания и скандирания и пак ще търсим треньор посред сезона.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 26 сеп 2010 14:38

realist написа:О, щях да съм доволен и на Йешич или Стойчо. И двамата са постигнали нещо в кариерите си, имат самочувствие и авторитет сред футболистите, щяха да имат пълната подкрепа и търпение от публиката, а и милеят за отбора, което щеше да се предаде и на играчите. С анонимни наемници всичко това е невъзможно. При загуба от Локо Сф лимитът на търпимост у феновете към сегашния треньор ще се изчерпа, ще започнат освирквания и скандирания и пак ще търсим треньор посред сезона.

Кои са тия фенове? Тия които бойкотират ли? Или разбирачите от А сектор. Стига глупости. Човека си върши работата. Нека му се даде шанс. А за Йешич. И за него някой така говореха. Победи Ливърпул в Англия, би и Леверкузен и в двата мача и се доказа. Нека видим Гьоре какво може. Да си направи подготовката зимата, да запълни дупките в отбора както той ги вижда нещата и да видим как ще играем през пролетта. Сезона е загубен вече. И стига сте правили сравнения между Йовановски и сърбина в Левски. Единия доказа, че е некадърник още в Славия. За другия нищо не се знае като цяло. Нека покаже какво може, а ако не е за ЦСКА винаги можем да го махнем и да върнем пожарния вариант Димитър Пенев.

Pe60
Контакти:

Мнениеот Pe60 » 26 сеп 2010 14:51

Вярно е че Йешич би Ливъпул и леверкузен,а 6месеца по-късно какво стана помнители?А ако Шеридън не става,кой пък в ЦСКА е по-добър на поста си от него освен М'Боли?

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 26 сеп 2010 14:53

Шеридън е добър играч, който тепърва ще се развива, просто попадна в един отбор,който в момента е много под нивото на ирландеца!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 сеп 2010 14:56

realist написа:vaskonti, не съм се вторачил в него, просто това е темата, по която пишем в момента. Съгласен съм, че и другите не са по-стока, с малки изключения. Само че този ирландец го чакахме все едно идва Рууни. Три месеца имаше "ще дойде, няма да дойде". То бяха преговори, беше чудо. Нормално е при такава истерия да очаквам да видя класен нападател и да съм разочарован, когато не го виждам. И недей да твърдиш, че с Бешикташ халфовете му попречиха на три пъти да вкара сам срещу вратаря. Особено при първото положение отиграването не беше лошо, а смешно. Недопустимо е професионален футболист да не може да нацели топката. Един път се случва на всеки, но три пъти в един мач - това вече е много. Пак казвам, стискам палци и на него и на другите да покажат добър футбол, но не съм оптимист. Не съм оптимист и за треньора. Имаше много по-добри варианти, но те избраха най-евтиния. Това, обаче, е друга тема...

Вторачил си се, независимо, че такава е тази тема. Ако не беше се вторачил щеше да отчетеш, че целият отбор не играе нищо в момента и на този фон не е правилно да се държи сметка само да един играч. На практика тази тема въобще не е коректна. Разбирам ако целият отбор играеше добре, а Шеридън си играеше пак така, както срещу Бешикташ, но ситуацията определено не е такава. Нужно ли е да напомням, че преди Шеридън да дойде едвам стигахме и до голови положения с Муши, Илиев и Мигел? Сега поне ирландеца излиза на положения, а дали ще ги вкара е вече отделен въпрос. Но преди и чистите положения бяха беше проблем!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”