Гордея се!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Enravota
Контакти:

Re: Гордея се!

Мнениеот Enravota » 17 сеп 2010 01:01

Като чета постовете май някой ги боли повече от победата на Левски?

Всеки футболен фен е изпитвал гадостта да паднеш в 90тата минута, но нищо следващият мач късметът ще е в обратната посока.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 17 сеп 2010 01:05

Enravota написа:Като чета постовете май някой ги боли повече от победата на Левски?

Всеки футболен фен е изпитвал гадостта да паднеш в 90тата минута, но нищо следващият мач късметът ще е в обратната посока.

Пак сме играли със смешен отбор.

Потребителски аватар
killer
Контакти:

Мнениеот killer » 17 сеп 2010 01:12

kikoff написа:
storm написа:
b0b1 написа:не се нуждаем от лицемерното съчувствие на сините.горд съм с постигнатото от ЦСКА и ще съм на мача срещу Порто, а резаците ще ги отнесем в София.

Ти какво предпочиташ ,да ви гъбаркаме ,че паднахте в 90+ за втори път ?

Tи какво очакваш да ви хвалим за победа над футболно джудже ли!! Смешко ние колкото можем да ви гъбаркаме за загуби в европа вие форум да си направите неможете да ни оборите!!

Пич, не бъркай емиграцията (Гент) с туризма (ТНС и Клифтънвил).
Конкретно за ЦСКА - стихиен натиск на Бешикташ, направо ми е странно как вкарват по 4 гола в последните мачове. ЦСКА - глуха защита, без паника, но и без идея за атака напред - слаб център нападател; няколко удобни контраатаки, пропилени ей така, а можещи да донесат победа на ЦСКА. Глупава загуба в последната минута.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 сеп 2010 01:12

shumnaliq написа:
LSFC 1914 написа:М'боли не е намерил точния отбор. Ако беше в Левски тази вечер щяхме да ги отнесем с класика 3:0 !

Най-много те да ви отнесат с 3:0
[offtopic]Абре вие за кой се помислихте ? Бихте Гент .. Браво ама не чак толкова. Ще ви видим срещу Лил и Спортинг. Аз съм горд от видяното неска ( след 10: 05 ) , видях отбор който се бие и 1 Ирландец дет го се наака ... САМО ЦСКА[/offtopic]

Нали ни проглушихте ушите,че Калмар не бил Дъндолк и щели да ни спукат от бой,после АИК не били Калмар и щели да ни побъркат,след това Гент не били АИК и как сме щели да плачем...Сега ми дрънкаш,че Гент били някакви слабаци и какво щяло да стане срещу Лил и Спортинг!Ти,както си тръгнал,може да изредиш бая отбори в очакване Левски да падне.Ами,един ден сигурно ще паднем.И какво от това?А,като гледах Гент и Бешикташ,не знам кой игра срещу слабаци,че и падна на всичко отгоре!

Cvetan_92
Контакти:

Мнениеот Cvetan_92 » 17 сеп 2010 01:13

brossy написа:
Enravota написа:Като чета постовете май някой ги боли повече от победата на Левски?

Пак сме играли със смешен отбор.

естествено , а ЦЕЦА играе срещу силните ,те отбори като галатасарай ,хамбургер не броят... за тях съществува само гордото им отпадане от ливърпул с общ резултат 3:2 :))) как да не се горее чорбарското сърчице ;)

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 17 сеп 2010 01:17

На мен пък ми е кеф че цесека паднаха в 90+ минута. И въобще не ми говорете че това било не Българско. И дайте да престанем с това нали сме били Българи дайте да подкрепяме Българските отбори. Ако си мислите че някой от Барселона е от Реал М. или обратното защото били Испанци, много се лъжете. Тук всеки се радва на загубата на другия, но гледа да спазва добрият тон и изпада в крайно лицемерие. Никога ама никога не мога да бъда от цесека, независимо с кой играят.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 17 сеп 2010 01:29

Защо да е жалко за ЦСКА?!Ами те играят някакъв страхотен антифутбол,който те отвращава и прави мача безинтересен,изключително грозно играха ЦСКА,честно казано наблюдавах мача от чисто любопитство бях отвратен от всичко което предложиха ЦСКА...честно казано щеше да е нереално да вземат точка с оглед на всички минуси които имат въобще :roll: Въобще не трябва да се гордеете с такава игра,с такав отбор и с такива футболисти бабаити (Делев и Стоянов)
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Cvetan_92
Контакти:

Мнениеот Cvetan_92 » 17 сеп 2010 01:30

drakata написа:На мен пък ми е кеф че цесека паднаха в 90+ минута. И въобще не ми говорете че това било не Българско. И дайте да престанем с това нали сме били Българи дайте да подкрепяме Българските отбори. Ако си мислите че някой от Барселона е от Реал М. или обратното защото били Испанци, много се лъжете. Тук всеки се радва на загубата на другия, но гледа да спазва добрият тон и изпада в крайно лицемерие. Никога ама никога не мога да бъда от цесека, независимо с кой играят.

+1

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 17 сеп 2010 01:44

kikoff написа:
storm написа:
b0b1 написа:не се нуждаем от лицемерното съчувствие на сините.горд съм с постигнатото от ЦСКА и ще съм на мача срещу Порто, а резаците ще ги отнесем в София.

Ти какво предпочиташ ,да ви гъбаркаме ,че паднахте в 90+ за втори път ?

Tи какво очакваш да ви хвалим за победа над футболно джудже ли!! Смешко ние колкото можем да ви гъбаркаме за загуби в европа вие форум да си направите неможете да ни оборите!!

АХАХАХАХАХХАХАХАХ!!! НЕ, не, никой не може да ви обори. Само коефициента ви е наполовина, ама това е заради синята уефа :mrgreen: :mrgreen:

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 17 сеп 2010 01:48

eelche написа:Защо да е жалко за ЦСКА?!Ами те играят някакъв страхотен антифутбол,който те отвращава и прави мача безинтересен,изключително грозно играха ЦСКА,честно казано наблюдавах мача от чисто любопитство бях отвратен от всичко което предложиха ЦСКА...честно казано щеше да е нереално да вземат точка с оглед на всички минуси които имат въобще :roll: Въобще не трябва да се гордеете с такава игра,с такав отбор и с такива футболисти бабаити (Делев и Стоянов)

основно качество на левскарите след победа ->самозабравят се(без да имат особени футболни познания и наблюдения) :)

Върни се в “ЦСКА”