Бешикташ - ЦСКA 16.09. - 22.05ч. коментар
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Бешикташ-ЦСКA
Мачът ще е много интересен-0:0 ще свърши 

Не се наемам с прогнози, но не си ли промениме играта ще бъде много лош резултата 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Мъчно ми е, но в сегашното положение по-добре ЦСКА да не участва в Европа. Нямаме си нищо, нито стадион, нито ръководство, да не говорим за играчи и отборен дух. Аз ще бъда на стадиона на почти всички мачове във България и навън, но това не променя картината. За първи път откакто ходя на стадиона очаквам със свито сърце мачовете от Лига Европа. Дано играчите да ме опровергаят, да няма контузени и новите да покажат играта заради, която са привлечени в ЦСКА. Вярвам, че можем да се сборим с Рапид за някоя точка, но с Порто и Бешикташ забравете. Португалския и турския футбол, за съжаление ни изпревариха сериозно, а преди 25г. не беше така. Все пак пожелавам успех на отбора и треньорите срещу Бешикташ на 16.09. и ще се видим в Истамбул. ЦСКА е, като лъв, в момента полегнал, но се готви за смъртоносен скок!
- NIKI_RED
Много ми се иска мача да е поне Х,но е доста трудно за изпълнение
!

- Даниел Младенов
- Контакти:
Реално погледнато отбора на цска има шанс около 2% за победа, около 5% да вкара гол и 95% да получи - така, че 3-0
успех
успех
-
- Контакти:
До 80-тата ни водят 3:0. Със случаен гол на М'боли от наказателното поле във вратата на Бешикташ започваме да скачаме, турците загубват самообладание и до края на двубоя вкарваме още 3 гола.
3:4!
3:4!
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!
-
- Контакти:
redpride написа:Мъчно ми е, но в сегашното положение по-добре ЦСКА да не участва в Европа. Нямаме си нищо, нито стадион, нито ръководство, да не говорим за играчи и отборен дух. Аз ще бъда на стадиона на почти всички мачове във България и навън, но това не променя картината. За първи път откакто ходя на стадиона очаквам със свито сърце мачовете от Лига Европа. Дано играчите да ме опровергаят, да няма контузени и новите да покажат играта заради, която са привлечени в ЦСКА. Вярвам, че можем да се сборим с Рапид за някоя точка, но с Порто и Бешикташ забравете. Португалския и турския футбол, за съжаление ни изпревариха сериозно, а преди 25г. не беше така. Все пак пожелавам успех на отбора и треньорите срещу Бешикташ на 16.09. и ще се видим в Истамбул. ЦСКА е, като лъв, в момента полегнал, но се готви за смъртоносен скок!
+1
Дано се вдигнат и заиграят, че не знам иначе какво ще правим със сегашната игра...
ЕМИЛ написа:2-0 за Бешикташ
Ай тъй бе, Емиле...

Обичам ги тия твоите прогнози дето не се сбъдват...

Тошо Янчев, Боби Галчев, Нелсън и Трекаричи трябва да са титулярните халфове за четвъртък, Виданов, Румен Трифонов и Марко малко да си починат на пейката....
Особено Марко - за трансфер ли мисли не знам ама срещу Ловеч само бягаше като муха без глава и ръкомахаше след фауловете срещу него, вместо да подновява по-бързо играта....Иначе вкара хубав гол

Дано двамата крайни защитници Данчо Минев и Коце Стоянов да са напълно възтановени за мача с турците, за да е по-солидна защитата ни в този труден мач...
Може и да се пробва според мен Гьоре в четвъртък да остави Шеридън резерва, за да влезе второто полувреме със свежи сили в центъра на атаката а да започне Тибони, той покрива голяма зона отпред и пресира добре противниковите защитници.....
На Спас и Сашо Тонев не им върви изобщо играта напоследък, затова може да се опита с Трекаричи и Нелсън по крилата...
Напред армейски лъвове, ще има десант към Истанбул, нещата взеха да се изясняват...

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- Levskar_90
Абе Бешикташ са ваши хора, ще ви пожалят с едно 5:0. Успех 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- TPAKTOP
- Контакти:
Levskar_90 написа:Абе Бешикташ са ваши хора, ще ви пожалят с едно 5:0. Успех
Едното го изтриха ама ти искаше да си го кажеш нали?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата