Любо Пенев ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Любо Пенев ?

Мнениеот L_Messi » 12 сеп 2010 11:41

Айде де, кажете кой е тоя трети най-мразен отбор? :)
Колкото до Любоминатора - той е просто треньор и гледа да продължи кариерата си, а Литекс е един от най-добрите възможни варианти за това ;)

ПЛОВДИВ ВИ ОБИЧА
Контакти:

Мнениеот ПЛОВДИВ ВИ ОБИЧА » 12 сеп 2010 12:52

Заради феновете, а не заради друго? Ти ще спиш ли добре след като изрече очевАдна лъжа?
ЖИВИ И ЗДРАВИ
Страхувайте се, треперете, крийте се - има една скрита сила, една невидима заплаха за всички вас във В група!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 сеп 2010 13:37

blue magic написа:Като гледах как го посрещате снощи, авторът май няма много последователи. Лично аз очаквах да го предложат за националния, но явно лобито му там не е много силно. Учуди ме и странното отношение към Литекс - топ 3 на най мразените от вас отбори! Че колко мача уреждахте за да прецакате ЛЕВСКИ, колко се молихте на Джуджето да ви купи - чак на мачовете ви ходеше от време на време. Явно авторът е част от някакво друго идейно течение в сектор Г. :lol: Но най-интересно ми е кой е третия мразен от вас отбор?

Но най-интересно ми е кой е третия мразен от вас отбор?

Локо Мездра :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 сеп 2010 13:48

TristaNNN написа:
blue magic написа:Като гледах как го посрещате снощи, авторът май няма много последователи. Лично аз очаквах да го предложат за националния, но явно лобито му там не е много силно. Учуди ме и странното отношение към Литекс - топ 3 на най мразените от вас отбори! Че колко мача уреждахте за да прецакате ЛЕВСКИ, колко се молихте на Джуджето да ви купи - чак на мачовете ви ходеше от време на време. Явно авторът е част от някакво друго идейно течение в сектор Г. :lol: Но най-интересно ми е кой е третия мразен от вас отбор?

Но най-интересно ми е кой е третия мразен от вас отбор?

Локо Мездра :mrgreen:

Елементарно, Уотсън! :lol: ..... Юношите на "Левски"! :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

haha

Мнениеот haha » 12 сеп 2010 14:40

L_Messi написа:Айде де, кажете кой е тоя трети най-мразен отбор? :)
Колкото до Любоминатора - той е просто треньор и гледа да продължи кариерата си, а Литекс е един от най-добрите възможни варианти за това ;)

Ми сигурно е Локо Пловдив,ти кой мислиш че е? :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 12 сеп 2010 15:10

Аз се подразних от думите на Любо: "Ще оставя без коментар претенциите на ЦСКА" и " Не искам да коментирам съдията Стефан Спасов” (защо ли?), макар че аз смятам, че съдията не ни е виновен, че нашите футболисти не могат да играят, не могат да направят за 45 мин. удар към вратата. Венци Живков и сие се излагат напълно, но имат известно право за това. Друго не мога да си обясня, за какво трябва да се гали самочувствието на треньор на противников отбор, майната му какво като е бил наш треньор, какво като се кълнеше във вярност в ЦСКА, защото отборът и тогава изглеждаше също толкова жалък, почти колкото и сега. Той е професионалист, а ние сме фенове - трябва да си подкрепяме нашия отбор, не да викаме за треньора на противника. Ако не се вземат в ръце футболистите, нищо няма да стане. Още в сряда на контролата се видя, че 2 паса не могат да си подадат, за кво да им се ядосвам. Евала на Райс Мболи!
Сложете ръка на сърцето си и отговерете от колко гола ни отърва вратарят? Май бяха някъде към 4-5.

Един оригален вариант и от мен за най-мразения отбор в България: ФК БФС :)
Споко армейци, ще бием Бешикташ! Е, поне ми се иска...
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 12 сеп 2010 15:20

Avanti_Ragazzi написа:През сезон 2001/02 Лечков и Пенев(заменен накрая на сезона от дебелака Хамилтън Рикард) играха за ЦСКА.Не направиха кой знае какво (Манчев дърпаше отбора).Любо помогна за победата над Шахтьор в София.Вкара и за 2-0 срещу нас.Ма тоя мач на Армията беше луд тогава при 2-0 за ЦСКА палихме факли,бомби луда работа,а сектор г не се чуваше направо.След мача Вранеш разпряваше,че не може при 2-0 за ЦСКА левскарите да надвикват :oops: -те тотално!!! Второто полувреме им изравнихме с голове на Гонзо и Чиликов.А Мъри нацели греда в последната минута от фаул.Ама за друго става дума тогава Пенев се кълнеше в ЦСКА ама му резнаха парите и той замина за Локо Пд,а първият му мач беше срещу ЦСКА!!! И то за да вземе някой лев от Г.Илиев!!! :lol: :lol: :lol:

Това за какво го каза да докажеш че имате поне един мач в който сте ни надпели ли? Истината е че вчера чух и Румен Трифонов да напада Пенев и той поне до някъде беше в право за разлика от автора на темата ;) Трифонов каза "Кой е този Пенев същия ли е който преди години беше казал "Него знам Паста ли е, еклер ли е ама е голям престъпник"" Автора няма право да казва кой къде да работи. Авторе ти ли ще му храниш семейството? Ти ли ще му плащаш кредитите който така или иначе излязоха в медийното пространство? :?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 12 сеп 2010 15:38

Искам само да попитам автора на темата,ако той остане без работа(ако е в трудоспособна възраст ест.),няма ли да потърси нова?!И ще чака старият му работодател да го назначи отново?!Звучи смешно!А междувременно как ще си издържа семейството?!

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 12 сеп 2010 16:26

Еми човека си продължава кариерата като треньор.Дано един ден се върне в ЦСКА!
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 12 сеп 2010 18:12

TPAKTOP написа:Истината е че вчера чух и Румен Трифонов да напада Пенев и той поне до някъде беше в право за разлика от автора на темата ;) Трифонов каза "Кой е този Пенев същия ли е който преди години беше казал "Него знам Паста ли е, еклер ли е ама е голям престъпник"" Автора няма право да казва кой къде да работи. Авторе ти ли ще му храниш семейството? Ти ли ще му плащаш кредитите който така или иначе излязоха в медийното пространство? :?

Наистина ли мислиш, че Румен Трифонов има каквото и да е право да задава този въпрос? Ако наистина го е задал. Макар че е много смешно. Не бих желал да коментирам всички действия и потъпки на Любослав Пенев, но...
П.П. Привърженик съм на "Левски".

Върни се в “ЦСКА”