Колкото до Любоминатора - той е просто треньор и гледа да продължи кариерата си, а Литекс е един от най-добрите възможни варианти за това

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
blue magic написа:Като гледах как го посрещате снощи, авторът май няма много последователи. Лично аз очаквах да го предложат за националния, но явно лобито му там не е много силно. Учуди ме и странното отношение към Литекс - топ 3 на най мразените от вас отбори! Че колко мача уреждахте за да прецакате ЛЕВСКИ, колко се молихте на Джуджето да ви купи - чак на мачовете ви ходеше от време на време. Явно авторът е част от някакво друго идейно течение в сектор Г.Но най-интересно ми е кой е третия мразен от вас отбор?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:blue magic написа:Като гледах как го посрещате снощи, авторът май няма много последователи. Лично аз очаквах да го предложат за националния, но явно лобито му там не е много силно. Учуди ме и странното отношение към Литекс - топ 3 на най мразените от вас отбори! Че колко мача уреждахте за да прецакате ЛЕВСКИ, колко се молихте на Джуджето да ви купи - чак на мачовете ви ходеше от време на време. Явно авторът е част от някакво друго идейно течение в сектор Г.Но най-интересно ми е кой е третия мразен от вас отбор?
Но най-интересно ми е кой е третия мразен от вас отбор?
Локо Мездра
L_Messi написа:Айде де, кажете кой е тоя трети най-мразен отбор?
Колкото до Любоминатора - той е просто треньор и гледа да продължи кариерата си, а Литекс е един от най-добрите възможни варианти за това
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Avanti_Ragazzi написа:През сезон 2001/02 Лечков и Пенев(заменен накрая на сезона от дебелака Хамилтън Рикард) играха за ЦСКА.Не направиха кой знае какво (Манчев дърпаше отбора).Любо помогна за победата над Шахтьор в София.Вкара и за 2-0 срещу нас.Ма тоя мач на Армията беше луд тогава при 2-0 за ЦСКА палихме факли,бомби луда работа,а сектор г не се чуваше направо.След мача Вранеш разпряваше,че не може при 2-0 за ЦСКА левскарите да надвикват-те тотално!!! Второто полувреме им изравнихме с голове на Гонзо и Чиликов.А Мъри нацели греда в последната минута от фаул.Ама за друго става дума тогава Пенев се кълнеше в ЦСКА ама му резнаха парите и той замина за Локо Пд,а първият му мач беше срещу ЦСКА!!! И то за да вземе някой лев от Г.Илиев!!!
![]()
![]()
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
TPAKTOP написа:Истината е че вчера чух и Румен Трифонов да напада Пенев и той поне до някъде беше в право за разлика от автора на тематаТрифонов каза "Кой е този Пенев същия ли е който преди години беше казал "Него знам Паста ли е, еклер ли е ама е голям престъпник"" Автора няма право да казва кой къде да работи. Авторе ти ли ще му храниш семейството? Ти ли ще му плащаш кредитите който така или иначе излязоха в медийното пространство?
Потребители, разглеждащи този форум: Янис Зику и 19 госта