Лукас Трекаричи
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лукас Трекаричи
Това е първия му мач, изчакайте малко!
- deepblue1963
vaskonti написа:levskifane написа:Доколкото разбрахме, не е направил нищо особено... срещу последния в Б група.
Та къде са хората, които обясняваха как е много класен и едва ли не верно бил новия Меси? Поредното дърво, ако влезете в Livescore ще видите как 3 пъти пропуска сам срещу вратаря.
Много е важно това, че успява да излиза на позиция за удар. Това е основен проблем за други "нападатели". А щом умее да излиза на позиция головете ще дойдат рано или късно.
И ние така си мислехме за Г.Христов...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Поредната безсмислен, злобна и провокативна тема пусната във форума на ЦСКА от мръсно, рогато говедо! Иначе Трекаричи е най - техничния футболист в България и всеки който е гледал мача по спортал.тв се е обедил...
- NIKI_RED
levskifane написа:Доколкото разбрахме, не е направил нищо особено... срещу последния в Б група.
Та къде са хората, които обясняваха как е много класен и едва ли не верно бил новия Меси? Поредното дърво, ако влезете в Livescore ще видите как 3 пъти пропуска сам срещу вратаря.
ТИ драги,защо си тук,та не обсъждаш качествата на Слори примерно във вашия форум?!И не плачи на чужди гроб!
- deepblue1963
HardWork написа:Поредната безсмислен, злобна и провокативна тема пусната във форума на ЦСКА от мръсно, рогато говедо! Иначе Трекаричи е най - техничния футболист в България и всеки който е гледал мача по спортал.тв се е обедил...
Мача с ПОСЛЕДНИЯ в Б група ли имаш предвид?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Поредната безсмислен, злобна и провокативна тема пусната във форума на ЦСКА от мръсно, рогато говедо!
доста цветно описание

доста цветно описание

-
- Контакти:
deepblue1963 написа:captain_drifuss написа:какво ти влиза в работата кой какво играе в чуждите отбори! демонстрираш изключително високо ниво на комплексираност (можеби типично за отбора, на който си привърженик) и ниска футболна култура- от един мач не се съди за играч!
А вие в колко мач го гледахте преди да го купите?
Седнахме значи аз, Тошко съседа и едни други фенове и викаме дай да привлечем някой играч, ама кой да е - не знаем. И гледаме по едно време в CM 09/10 Трекаричи с добри показатели. Викам им звънкайте, тоя ще е.
Ти НАИСТИНА ли задаваш такъв дебилен въпрос, все едно ние сме се събрали и сме го решили. Като си такъв спец и знаеш как се подбират играчи, сменяй Гозно и отбора да върви нагоре (или накъдето иска - все ми е тая).
- deepblue1963
ivan.stefanov написа:deepblue1963 написа:captain_drifuss написа:какво ти влиза в работата кой какво играе в чуждите отбори! демонстрираш изключително високо ниво на комплексираност (можеби типично за отбора, на който си привърженик) и ниска футболна култура- от един мач не се съди за играч!
А вие в колко мач го гледахте преди да го купите?
Седнахме значи аз, Тошко съседа и едни други фенове и викаме дай да привлечем някой играч, ама кой да е - не знаем. И гледаме по едно време в CM 09/10 Трекаричи с добри показатели. Викам им звънкайте, тоя ще е.
Ти НАИСТИНА ли задаваш такъв дебилен въпрос, все едно ние сме се събрали и сме го решили. Като си такъв спец и знаеш как се подбират играчи, сменяй Гозно и отбора да върви нагоре (или накъдето иска - все ми е тая).
1.Кой е ГоЗНо?
2.Тогава няма да плямпате,че това му бил първия мач и нямаме право да даваме оценки!Аз само попитах в колко мач сте го гледали?Нерви,другари,нерви...
-
- Контакти:
deepblue1963 написа:ivan.stefanov написа:deepblue1963 написа:А вие в колко мач го гледахте преди да го купите?
1.Кой е ГоЗНо?
2.Тогава няма да плямпате,че това му бил първия мач и нямаме право да даваме оценки!Аз само попитах в колко мач сте го гледали?Нерви,другари,нерви...
Гозно е смес между Говно и Гонзо

levskifane написа:Доколкото разбрахме, не е направил нищо особено... срещу последния в Б група.
Доколкото вияхме снощи на мача срещу Ловеч - имаше 5 отигравания в атака и всичките бяха КЛАСА

Това момче е готово за титуляр в офанзивата на 31-кратните шампиони

След Мето Деянов честно казано не бях виждал толкова техничен и бърз атакуващ халф в нашия отбор!

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!