Лукас Трекаричи

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

redpride
Контакти:

Re: Лукас Трекаричи

Мнениеот redpride » 08 сеп 2010 11:05

Това е първия му мач, изчакайте малко!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 11:26

vaskonti написа:
levskifane написа:Доколкото разбрахме, не е направил нищо особено... срещу последния в Б група.

Та къде са хората, които обясняваха как е много класен и едва ли не верно бил новия Меси? Поредното дърво, ако влезете в Livescore ще видите как 3 пъти пропуска сам срещу вратаря.

Много е важно това, че успява да излиза на позиция за удар. Това е основен проблем за други "нападатели". А щом умее да излиза на позиция головете ще дойдат рано или късно.

И ние така си мислехме за Г.Христов...
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 08 сеп 2010 15:00

Поредната безсмислен, злобна и провокативна тема пусната във форума на ЦСКА от мръсно, рогато говедо! Иначе Трекаричи е най - техничния футболист в България и всеки който е гледал мача по спортал.тв се е обедил...

Потребителски аватар
NIKI_RED

Мнениеот NIKI_RED » 08 сеп 2010 15:08

levskifane написа:Доколкото разбрахме, не е направил нищо особено... срещу последния в Б група.

Та къде са хората, които обясняваха как е много класен и едва ли не верно бил новия Меси? Поредното дърво, ако влезете в Livescore ще видите как 3 пъти пропуска сам срещу вратаря.

ТИ драги,защо си тук,та не обсъждаш качествата на Слори примерно във вашия форум?!И не плачи на чужди гроб!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 15:09

HardWork написа:Поредната безсмислен, злобна и провокативна тема пусната във форума на ЦСКА от мръсно, рогато говедо! Иначе Трекаричи е най - техничния футболист в България и всеки който е гледал мача по спортал.тв се е обедил...

Мача с ПОСЛЕДНИЯ в Б група ли имаш предвид?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
td4
Контакти:

Мнениеот td4 » 08 сеп 2010 17:38

Поредната безсмислен, злобна и провокативна тема пусната във форума на ЦСКА от мръсно, рогато говедо!
доста цветно описание :) :) :)

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 08 сеп 2010 19:01

deepblue1963 написа:
captain_drifuss написа:какво ти влиза в работата кой какво играе в чуждите отбори! демонстрираш изключително високо ниво на комплексираност (можеби типично за отбора, на който си привърженик) и ниска футболна култура- от един мач не се съди за играч!

А вие в колко мач го гледахте преди да го купите?

Седнахме значи аз, Тошко съседа и едни други фенове и викаме дай да привлечем някой играч, ама кой да е - не знаем. И гледаме по едно време в CM 09/10 Трекаричи с добри показатели. Викам им звънкайте, тоя ще е.
Ти НАИСТИНА ли задаваш такъв дебилен въпрос, все едно ние сме се събрали и сме го решили. Като си такъв спец и знаеш как се подбират играчи, сменяй Гозно и отбора да върви нагоре (или накъдето иска - все ми е тая).

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 08 сеп 2010 21:00

ivan.stefanov написа:
deepblue1963 написа:
captain_drifuss написа:какво ти влиза в работата кой какво играе в чуждите отбори! демонстрираш изключително високо ниво на комплексираност (можеби типично за отбора, на който си привърженик) и ниска футболна култура- от един мач не се съди за играч!

А вие в колко мач го гледахте преди да го купите?

Седнахме значи аз, Тошко съседа и едни други фенове и викаме дай да привлечем някой играч, ама кой да е - не знаем. И гледаме по едно време в CM 09/10 Трекаричи с добри показатели. Викам им звънкайте, тоя ще е.
Ти НАИСТИНА ли задаваш такъв дебилен въпрос, все едно ние сме се събрали и сме го решили. Като си такъв спец и знаеш как се подбират играчи, сменяй Гозно и отбора да върви нагоре (или накъдето иска - все ми е тая).

1.Кой е ГоЗНо?
2.Тогава няма да плямпате,че това му бил първия мач и нямаме право да даваме оценки!Аз само попитах в колко мач сте го гледали?Нерви,другари,нерви...

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 09 сеп 2010 09:50

deepblue1963 написа:
ivan.stefanov написа:
deepblue1963 написа:А вие в колко мач го гледахте преди да го купите?

1.Кой е ГоЗНо?
2.Тогава няма да плямпате,че това му бил първия мач и нямаме право да даваме оценки!Аз само попитах в колко мач сте го гледали?Нерви,другари,нерви...

Гозно е смес между Говно и Гонзо :). Нерви няма, защото ми е смешно и наистина се позабавлявах докато пишех тези два поста.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 12 сеп 2010 15:42

Доколкото вияхме снощи на мача срещу Ловеч - имаше 5 отигравания в атака и всичките бяха КЛАСА :!: Освен това се връщаше назад и отне няколко важни топки...

Това момче е готово за титуляр в офанзивата на 31-кратните шампиони :!:
След Мето Деянов честно казано не бях виждал толкова техничен и бърз атакуващ халф в нашия отбор!
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Върни се в “ЦСКА”