ЦСКА не иска Пастата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

ivan.stefanov
Контакти:

Re: ЦСКА не иска Пастата

Мнениеот ivan.stefanov » 07 сеп 2010 19:24

dodo7271 написа:Катастрофа, бунт, бойкот, въстание срещу БФС, революция, да смажем сините дебили, да унищожим синьото БФС. Нищо, че това БФС ни разреши против всякакви закони да играем в "А" група.

Стига сте ръсили простотии. Лиценз се дава за изминал период от време. Това ви го каза и Перукан. Когато за изминалия период всичко е изплатено няма проблем. Това, че във момента дължиш, не означава нищо. До колкото знам Реал Мадрид имат дългове от около 700 млн евро. Не са тръгнали да ги затриват. Аре стига вече глупости.

Потребителски аватар
ruslankonev
Контакти:

Мнениеот ruslankonev » 07 сеп 2010 19:31

И с паста ли е пастичка ли е пак ще бием Латекса :lol: :lol:
1948

haha

Мнениеот haha » 07 сеп 2010 20:19

ruslankonev написа:И с паста ли е пастичка ли е пак ще бием Латекса :lol: :lol:

Мечтайте си Чорбаспор :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 09 сеп 2010 20:26

Любо Пенев: "НЕ ЗНАМ ПАСТА ЛИ Е, ЕКЛЕРЧЕ ЛИ Е !?, ЩЕ КАЖА САМО ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК, ГОЛЯМ ПРЕСТЪПНИК ВИ КАЗВАМ"!!!!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 сеп 2010 08:58

BELIEVER написа:Дузпи свирени за Левски 3 дузпи свирени за Цска 0!!!

Ми то,за да има дузпа,вашите нападатели трябва да стигнат до наказателното поле на противника.Все пак...Нали разбираш,че не може да се свири дузпа за нарушение в центъра.

ivan.stefanov
Контакти:

Мнениеот ivan.stefanov » 10 сеп 2010 14:54

blue avalanche написа:
BELIEVER написа:Дузпи свирени за Левски 3 дузпи свирени за Цска 0!!!

Ми то,за да има дузпа,вашите нападатели трябва да стигнат до наказателното поле на противника.Все пак...Нали разбираш,че не може да се свири дузпа за нарушение в центъра.

Головете, които сме вкарали, не са много, но не са влезнали от центъра. Така че слаба логика.

Върни се в “ЦСКА”