Captain Stottlemeyer написа:Messinho написа:NovSport !
Обръщаме се към ръководството на БФС: Бяхте велики футболисти. Като шефове на футбола в България се представяте доста зле. Не оставяйте съмнение, че чрез задкулисни действия се опитвате да дирижирате класирането в първенството. Не оставяйте съмнение, че участвате в нечестни машинации. Внимавайте, ще ви се потърси сметка!
Обръщаме се към съперниците: Неуместно е всякакво злорадство. Затъването на един водещ отбор тегли надолу и другите. Нека отношенията ни бъдат джентълменски, цивилизовани. Нека всичко се решава на терена. Нека заедно да издигнем равнището на българския футбол.
Относно ръководството на БФС: Ако бяхме в друга, по-цивилизована държава, колега, твоят отбор щеше да прави компания на "Ботев" във "В" група, заради неизплатените си борчове (Виж изказването на Боби Михайлов по въпроса и не пиши повече глупости)! И как ще потърсиш сметка, като направиш "меле пред БФС", както призоваваше един олигофрен вчера?!
Относно съперниците: Ами колега, лично аз от вас искам само едно: Извинете се, ама с официална декларация, за фойерверките, пускани от вашите привърженици по време на нашия мач с "Барселона" от групата на ШЛ!

Пък, както е казал Симеон - василевс на българи и гърци: "...ще видим по-подир"!

Относно: "Относно ръководството на БФС":Нали ти е известно, че и най-големите в ШЛ имат стотици милиони евра задължения, но въпреки това, получават лиценз за евротурнирите.Такива са : Челси, М.Юнайтед, Ливърпул, Барселона, Р.Мадрид и т.н. Защо постоянно предъвквате едно и също, нали ЦСКА са ги обявили тези задължения и за да получават лицензи, значи се обслужват.Сега, аз като привърженик на ЦСКА, трябва ли да попитам: А ми Батков какви данъци е платил или пък , как така твърди, че заплатите в Левски са като в Бундеслигата и дали, ако се проверят осигуровките ще е така??,а съвсем друг е въпроса, от къде Батков изведнъж забогатя, че да дава такива заплати..нали се сещаш за залозите в които доскоро го подозирахте вие , сините фенове?,това си е работа на държавните органи, нашата е да си подкрепяме отборите.Хубаво е , че имаш мнение, но не е в контекста и е провокативно.