Агитката на ЦСКА посреща с овации Любо Пенев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Агитката на ЦСКА посреща с овации Любо Пенев
Любо заслужава хубаво посрещане но това няма да стане на този мач.Бойкота остава.Празен Г
Нищо общо нямате с Апостола
-
- Контакти:
Сектор "Г" посреща Любо с овации
Публиката на ЦСКА и по-специално сектор “Г” ще посрещнат подобаващо Любослав Пенев в събота. По ирония на съдбата “червената” легенда ще запише официалния си дебют като треньор на Литекс в мач срещу “армейците” на Националния стадион “Васил Левски”. Срещата е с начален час 21,00 и ще бъде предавана пряко по PRO.BG.
“Подготвили сме специален плакат, който ще издигнем при появата на Любо. Ще му ръкопляскаме и ще скандираме името му в началото. Но след започването на двубоя, той ще стане наш съперник. Любослав Пенев заслужава нашите уважения, тъй като е легенда на ЦСКА и би било престъпление да го освиркваме. Всички до един от нас обаче ще подкрепяме още по-бурно нашия отбор с надеждата да спечелим и да се върнем в борбата за титлата”, заявиха пред БЛИЦ от сектор “Г”.
http://www.ultras-bg.com/752/Sektor-%26 ... vacii.html
“Подготвили сме специален плакат, който ще издигнем при появата на Любо. Ще му ръкопляскаме и ще скандираме името му в началото. Но след започването на двубоя, той ще стане наш съперник. Любослав Пенев заслужава нашите уважения, тъй като е легенда на ЦСКА и би било престъпление да го освиркваме. Всички до един от нас обаче ще подкрепяме още по-бурно нашия отбор с надеждата да спечелим и да се върнем в борбата за титлата”, заявиха пред БЛИЦ от сектор “Г”.
http://www.ultras-bg.com/752/Sektor-%26 ... vacii.html
- Roger_Federer
- Контакти:
Re: Сектор "Г" посреща Любо с овации
Точно така!Само Любо Пенев и ЦСКА!
Трябва да посрещнем Любо, както трябва, но после трябва да подкрепим ЦСКА. Новия ни треньор трябва да разбере, че не искаме да го обидим, а просто да почетем един наш любимец.
- ***cska***
- Контакти:
Има такава тема!
cska/viewtopic.php?f=2&t=58375
cska/viewtopic.php?f=2&t=58375
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
- TPAKTOP
- Контакти:
Винаги ще бъде един от нас! Винаги ще бъде посрещнат като Армеец и приятел! Както Сакалиев е посрещан винаги!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Аз ако имах възможност да гледам на живо този мач, също щях да ръкопляскам и да скандирам името на Любо в началото....
По-малките може да не знаят, но аз няма да забравя как Любо като играч на Локо Пловдив в един от мисля 2-та мача бяха, в които игра срещу ЦСКА - отказа да бие дузпа срещу нашия отбор....
От треньорската скамейка на пловдивчани определиха той да бие дузпата, обаче той просто отказа....
Любо е "кръвна група ЦСКА" и болен професоналист в това, което върши
Сигурен съм, че резултатите свързани с треньорската му практика няма да закъснеят - той е още в началото на една добра според мен кариера на старши треньор...
На мен щеше да ми е много интересен двубоя между него и играчите от "оня списък", но те пък ги няма вече в отбора (с изключение на Маркиньос, Караджов и Виданов).
Което ме навежда на мисълта да кажа нещо по тоя повод на cska_90...
Ами ето още нещо,което са свършили Титан-ите...
Значи вярно, че направиха много тъпо действие с амнистията на наказаните от Любо играчи, но също така е вярно, че в крайна сметка засега от тия 9 играчи - в ЦСКА са останали само 3-ма а всички знаем кой решава кой играч да си тръгне и кой да дойде в ЦСКА...
Лично аз смятам, че през зимната пауза и тези тримата няма да ги има в отбора ( дали продадени като Марко или освободени като другите двама )....Което значи, че ТИТАН-ите са разбрали много добре какво е искал да им каже Любо с това си действие...
Биваше да направят наистина и двете страни компромис и Любо още да е начело на ЦСКА, но какво да се прави....
Но така е - един идва, после си отива а ЦСКА остава
Затова стига с тези бойкоти - нашия ЦСКА има нужда точно сега от голяма подкрепа
Трябва да вземем мача срещу Ловеч, място за тънки сметки няма
По-малките може да не знаят, но аз няма да забравя как Любо като играч на Локо Пловдив в един от мисля 2-та мача бяха, в които игра срещу ЦСКА - отказа да бие дузпа срещу нашия отбор....
От треньорската скамейка на пловдивчани определиха той да бие дузпата, обаче той просто отказа....
Любо е "кръвна група ЦСКА" и болен професоналист в това, което върши

Сигурен съм, че резултатите свързани с треньорската му практика няма да закъснеят - той е още в началото на една добра според мен кариера на старши треньор...
На мен щеше да ми е много интересен двубоя между него и играчите от "оня списък", но те пък ги няма вече в отбора (с изключение на Маркиньос, Караджов и Виданов).
Което ме навежда на мисълта да кажа нещо по тоя повод на cska_90...
Ами ето още нещо,което са свършили Титан-ите...

Значи вярно, че направиха много тъпо действие с амнистията на наказаните от Любо играчи, но също така е вярно, че в крайна сметка засега от тия 9 играчи - в ЦСКА са останали само 3-ма а всички знаем кой решава кой играч да си тръгне и кой да дойде в ЦСКА...
Лично аз смятам, че през зимната пауза и тези тримата няма да ги има в отбора ( дали продадени като Марко или освободени като другите двама )....Което значи, че ТИТАН-ите са разбрали много добре какво е искал да им каже Любо с това си действие...

Биваше да направят наистина и двете страни компромис и Любо още да е начело на ЦСКА, но какво да се прави....
Но така е - един идва, после си отива а ЦСКА остава

Затова стига с тези бойкоти - нашия ЦСКА има нужда точно сега от голяма подкрепа

Трябва да вземем мача срещу Ловеч, място за тънки сметки няма

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
etgecata1 написа:mertezaker написа:Аз пък не мога да разбера с Любо Пенев какво толкова постигнахме?Една победа над Левски и една победа над Динамо (М). Вярно е, че цесекар, но има спорни треньорски качества
Направи 0:3 с Миньор и още куп срамни мачове в който ЦСКА беше уникално слаб.
Да не ги изреждам всичките.
А в най важния ни мач срещу подуенци при 4 точки преднина в класирането при което ни устройваше и равен, изпусна сигурна титла.
При мача с побуенци нямаше как да не загубим. Бяхме много по-слаби от противника, и заслужено загубихме. Мача с Перник беше плод на слабите Караджов и Иванов , на слабия Платини , Делев и вс останали.
Пенев не постигна много защото нямаше времето да го направи. В полусезона в който той беше подбрал селекцията ние мачкахме , но Титан го изгони.
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...