ЦСКА - Жребия!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Жребия!
Може да вземем евентуално точка(и) от мачовете с Рапид, но с Порто и Бешикташ просто не виждам как с оглед състоянието на нашия отбор.
Последна промяна от Awesome на 27 авг 2010 15:04, променено общо 1 път.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Вие серозно ли мислите че с тоя разграден двор тая слаба защита може да вземете нещо от Порто,Бешикташ ????? Със Рапид може да направите Х ако ви пуснат резервите
И преди
И сега
Левски значи Свобода
И сега
Левски значи Свобода
Нещо ми подсказва, че ще излезем от групата!!! Помнете ми думата!
Dani написа:Нещо ми подсказва, че ще излезем от групата!!! Помнете ми думата!
То, че ще излезем, ще излезем, ама последни...
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
The world has ever seen!
Dani написа:Нещо ми подсказва, че ще излезем от групата!!! Помнете ми думата!
Ако ще извънземните от Сириус да ти кажат, че ще излезете от групата няма начин. Миланата годин имахте по-силен отбор и завършихте 48-ми в много по-лесна група, а сега най-много 1 точка да вземете...
- Roger_Federer
- Контакти:
Сега гледах жребия,супер група!И на предния пост веднага отговарям:Да,вярвам си.Естествено,че ще вземем точки.Дажи съм сигурен,че тази година ще се представим по-добре от миналата.А вие се махайте от този форум и си коментирайте Левскито.
Порто е отбор на който съм фен,така че ще е супер да гледаме мачове с тях!Тук можем спокойно да вземем нещо,но важно е шоуто!На турците имаме да си връщаме,ще станат супер балкански дербита с Бешикташ,Рапид Виена тука ги бием.Само ЦСКА!Важно е,че ще става шоу!В групите сме това е ваажно!Супер ще ходим на мачовете и после ще се напиваме!Чакам с нетърпение.След мач ов ЕКТ съм с особен заряд,така че си заслужава.Миналата година след мача с Фулъм сме празнували до 4 часа хикса!
Порто е отбор на който съм фен,така че ще е супер да гледаме мачове с тях!Тук можем спокойно да вземем нещо,но важно е шоуто!На турците имаме да си връщаме,ще станат супер балкански дербита с Бешикташ,Рапид Виена тука ги бием.Само ЦСКА!Важно е,че ще става шоу!В групите сме това е ваажно!Супер ще ходим на мачовете и после ще се напиваме!Чакам с нетърпение.След мач ов ЕКТ съм с особен заряд,така че си заслужава.Миналата година след мача с Фулъм сме празнували до 4 часа хикса!
Топчооо написа:Вие серозно ли мислите че с тоя разграден двор тая слаба защита може да вземете нещо от Порто,Бешикташ ????? Със Рапид може да направите Х ако ви пуснат резервите
Не разбира се, ще играем за точки, които да ни пивишат коефициента, няма как да излезем, жалко, ако беше група "А"поне щяха да влезат повече пари в касата на клуба.
Бешикташ е най-силният турски отбор в момента. Вижте какви играчи имат - Гути, Нихат, Куарешма. Смятам,че ако гледаме реално на нещата,трябва да стане чудо за да отмъкнем нещо повече от равен в София. Порто пък е европейски гранд и определено е фаворитът в групата. Срещу Рапид, особено в домакинския мач, ЦСКА имат напълно реална възможност за победа. Като цяло, тежка група за армейците, но на този етап от турнира, вече няма слаби отбори. 

Последна промяна от Madridist на 27 авг 2010 15:06, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- hristov25
- Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.
Re: Лига Европа 10/11, Група L: ЦСКА, Порто, Бешикташ, Рапид
Parmalat написа:Супер е,че ще играете с Порто най-вече!Мисля че може да вземете нещо и от трите отбора.Успех!
Ти си беше пожелал Порто за Левски снощи, но нещо нещата се объркаха за съжеление.

Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
- delqnski47
- Контакти:
PFCB написа:Dani написа:Нещо ми подсказва, че ще излезем от групата!!! Помнете ми думата!
Ако ще извънземните от Сириус да ти кажат, че ще излезете от групата няма начин. Миланата годин имахте по-силен отбор и завършихте 48-ми в много по-лесна група, а сега най-много 1 точка да вземете...

Рома-вторите в Италия
Фулъм-финалист за ЛЕ
Базел-шампион на Швейцария и редовен участник в ШЛ
Много лесно беее
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.