Мнениеот Неутрален » 27 авг 2010 10:39
Факт, колкото и да не ни се иска, това е реалността в момента. Донякаде има и логика в този избор, но както се казва сами сме си виновни. Щяхме да се радваме, ако темата беше на пр. Цска - отбор от 10 юноши от собствената школа и няколко опитни футболисти като Янчев на пр. Звучи твърде добре за да е истина. Аз лично не одобрявам 80 % от чужденците играли не само в цска , а в БГ, защото когато си чужденец в някое първенство, това означава че си поне с 1 класа над местните футболисти. Тук става обратното, вместо да се дава път на млади футболисти, купуват (всички знаем как и защо) чужденци по 3 за 100 лева или на кило както се казва и после гледай им сеира. Както каза Пенев , един тича на страни, друг скача надолу....Жалко че по този начинн съсипаха школите и нищо добро не чака футбола в близко бъдеще, за националния няма да говоря, няма смисъл. Колкото и да ми се иска да има повече БГ в отбора, мисля че на тези 2-3 убавци К. Янев,Виданов и Караджов трябва НЕЗАБАВНО да напуснат отбора. Толкова некадърници събрани на едно място, не вещае нищо добро. А как са стигнали и до националния, не ми се мисли. Караджов гледа центриранията в петте метра до вратата, като самолети на терминал 1. Виданов..... кажете нещо добро за това момче, че аз не се сещам за някакво футболно качество. А Янев спори за първо място в класацията "най-смешно футболно телосложение" заедно с Топчо. Няма друг по смешен фтуболяга в родното ни първенство. Когато го видях за сефте помислих си че са наели някакъв да носи топките, уви и той се оказа футболист, даже и национал беше. Леле леле, ко ша праим.