ЦСКА-отбор от чужденци

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА-отбор от чужденци

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 10:38

soilwork написа:
POPCORN написа:Виданов, Янев, Караджов, Тонев - това за мене не са футболисти за ЦСКА!Тонев вчера ми скъса нервите!Много пискамхме срещу чужденците, ама се оказва ,че българите са по-голями лекета от тях!
Илиев и Турчина също трябва да ги разкарат!!

точно..такива футболисти не са за ЦСКА!Тонев и Виданов са ни юноши е кво от това?Като нямат качества вън от отбора, докога ще ги чакаме?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 10:39

Сега цяла България чака на чичо Митко и Баждека-трябва да са почнали вече с черпенето за класирането в групите :lol: :lol: :lol:

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 27 авг 2010 10:39

Факт, колкото и да не ни се иска, това е реалността в момента. Донякаде има и логика в този избор, но както се казва сами сме си виновни. Щяхме да се радваме, ако темата беше на пр. Цска - отбор от 10 юноши от собствената школа и няколко опитни футболисти като Янчев на пр. Звучи твърде добре за да е истина. Аз лично не одобрявам 80 % от чужденците играли не само в цска , а в БГ, защото когато си чужденец в някое първенство, това означава че си поне с 1 класа над местните футболисти. Тук става обратното, вместо да се дава път на млади футболисти, купуват (всички знаем как и защо) чужденци по 3 за 100 лева или на кило както се казва и после гледай им сеира. Както каза Пенев , един тича на страни, друг скача надолу....Жалко че по този начинн съсипаха школите и нищо добро не чака футбола в близко бъдеще, за националния няма да говоря, няма смисъл. Колкото и да ми се иска да има повече БГ в отбора, мисля че на тези 2-3 убавци К. Янев,Виданов и Караджов трябва НЕЗАБАВНО да напуснат отбора. Толкова некадърници събрани на едно място, не вещае нищо добро. А как са стигнали и до националния, не ми се мисли. Караджов гледа центриранията в петте метра до вратата, като самолети на терминал 1. Виданов..... кажете нещо добро за това момче, че аз не се сещам за някакво футболно качество. А Янев спори за първо място в класацията "най-смешно футболно телосложение" заедно с Топчо. Няма друг по смешен фтуболяга в родното ни първенство. Когато го видях за сефте помислих си че са наели някакъв да носи топките, уви и той се оказа футболист, даже и национал беше. Леле леле, ко ша праим.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 авг 2010 10:40

benquick написа:
Гуу написа:
POPCORN написа:и по-добре отколкото Видановци и Коста Яновци!Такива нямат работа в ЦСКА!

Този Коста Янев така и така се е видяло, че няма кой да се излъже да го купи , поне може да го сложат за помощник на бай Добри, ще му помага, ще разнася екипировката, ако трябва ще носи и вода на играчите...повече от ясно е, че този смешник няма да помирише терен след като контузените/наказаните бъдат отново на линия...въобще не трябваше да го взимаме от Сливен.

К.Янев-десен бек зад вратата да им пази палтата :) :) :)
Може да го използват и за "стена" като тренират пряк свободни удари! ;)

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 27 авг 2010 10:43

За това не съм се сещал, но ми се струва твърде скъп този лукс за подвижна стена за преки свободни. Иначе тази функция му отива.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 авг 2010 10:44

някой може ли да ми даде линк за головте на ТНС и ЦСКА, че гледах само второто?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 27 авг 2010 10:45

Срамно е да делим играчите в ЦСКА на Българи и чужденци, щом са в отбора значи са длъжни да защитават името, цвета и феновете на клуба. Отделно вече тренера да си гледа да си води бележки и да си реди състава така че да не ни къса нервите. За Галчев и Тонев стараят се момчетата, в тях има много бъдеще ще станат добри футболисти.
PS: Нито съм чувал нито съм чел, че в Англия, Испания, Германия делят футболистите си на свой и чужди.
Успех и на двата Български отбора днес на жребия.
САМО ЦСКА!!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 27 авг 2010 11:00

слаби игра4и....факта 4е е позволено на подуене да вземе игра4и от наши отбори като пирин и локо от които ние вземаме най доброто до сега е показателно за слабото ръководство на ЦСКА.единствения вариянт за тренер в това положение е СТ.Младенов-и това не направиха :twisted:
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

cskaole

Мнениеот cskaole » 27 авг 2010 11:00

Браво за класиранията в групите. Ама........Като гледам какви са евентуалните съперници, направо ми се реве. И нас и другият отбор ще ни пухат като сватбарски тупани за жалост...Стискам палци, па да видим.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 авг 2010 11:02

soilwork написа:Сега цяла България чака на чичо Митко и Баждека-трябва да са почнали вече с черпенето за класирането в групите :lol: :lol: :lol:

Баждека е чичо Скрудж и не черпи.Митко е народен човек и там със сигурност е имало почерпка ;)

Върни се в “ЦСКА”