vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Ако въобще допуснем, че това инфо е вярно, на мен ми е интересно защо Божков реши така от нищото отново да вземе ЦСКА. Едва ли е просто така, защото му е хрумнало да се разнообрази. Очевидно нещо се е променило, нещо, което да го накара да преприеме този ход.
Аз лично е надявам да е заради евентуалното разрешително за нов стадион. Това може би не звучи съвсем нереално, след като на Панчерево тече вече сериозен ремонт, а знаем, че там базата е със същия статут както и Армията. Тоест, държавата е дала зелена светлина за основна реконструкция на едната база, МОЖЕ БИ е на ред Армията.
Е, поне си помечтах...

Да има промяна на ЗУТ и на ПУП, та да си мечтаеш?

Не е нужно да има някаква промяна. Може би визираш забраната за строене в паркове, но искам да ти напомня, че Армията не е естествено природно формирование, а построен от хората обект. Друг въпрос, на който трябва да си отговориш е какво ще се случи с Армията след като ЦСКА се изнесе от там, щом мислиш, че е забранено да се строи? Нали не смяташ, че просто ще се покрие с растителност и ще стане първото софийски тепе с езерце по средата?
Основното е
В паркове, а не дали Българска армия е нещо различно от парк.Не знам дали усещате изобщо, че промяната на закона заради вас ще повлече лавина в цяла България?!А и СО трябва да промени нещо....ЦСКА трябва да се издължи на някого.... Някой трябва да назначи процедура за отдаване..Сложно, дълго и надали възможно в този момент.
Божков беше при вас, именно заради този парцел.Ако в ония мътни времена не го е огряло, защо си мислите, че сега ще ви вземе заради любовта на сина му към вас?Малкият има любима играчка и тате ще му я купи.. ама играчката иска средства, а не само да и навиваш пружината и тя да подскача.Антон има ли достатъчно финанси, за да издържа такава ламя, каквато е ЦСКА?