Васил Божков си връща изцяло ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Васил Божков си връща изцяло ЦСКА!

Мнениеот blue avalanche » 21 авг 2010 18:55

soilwork написа:За разлика от Токмакчиев който е завършил НАТФИЗ,Антон Божков е завършил икономика в Кембридж-така че предполагам има поне малка представа как се управляват капитали,парични средства или предприятие :lol:

Ал.Томов не преподаваше ли икономика?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 авг 2010 19:05

blue avalanche написа:
soilwork написа:За разлика от Токмакчиев който е завършил НАТФИЗ,Антон Божков е завършил икономика в Кембридж-така че предполагам има поне малка представа как се управляват капитали,парични средства или предприятие :lol:

Бъде сигурен, че Томов ако иска може да бъде много успешен директор на всяка една фирма. Но едно е да е успешен за фирмата, друго за себе си. Той владее и двата варианта на управление и въпроса е кой ще избере.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 авг 2010 19:43

vaskonti написа:Бъде сигурен, че Томов ако иска може да бъде много успешен директор на всяка една фирма. Но едно е да е успешен за фирмата, друго за себе си. Той владее и двата варианта на управление и въпроса е кой ще избере.

Абсолютно съгласен!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 21 авг 2010 19:46

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:Бъде сигурен, че Томов ако иска може да бъде много успешен директор на всяка една фирма. Но едно е да е успешен за фирмата, друго за себе си. Той владее и двата варианта на управление и въпроса е кой ще избере.

Абсолютно съгласен!
Обикновенно се насочва към по-познатата му материя "Управление на чужди капитали" :lol: :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 авг 2010 19:55

vaskonti написа:
blue avalanche написа:

Бъде сигурен, че Томов ако иска може да бъде много успешен директор на всяка една фирма. Но едно е да е успешен за фирмата, друго за себе си. Той владее и двата варианта на управление и въпроса е кой ще избере.

А Божков ще работи за "каузата"???Защо ли не ми се вярва?

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 21 авг 2010 20:27

blue avalanche написа:А Божков ще работи за "каузата"???Защо ли не ми се вярва?

Божков ще работи за собствеността си, тоест ЦСКА, Александър Томов никога не е бил собтсвеник на ЦСКА, той просто управляваше отбора.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 авг 2010 20:32

blue avalanche написа:А Божков ще работи за "каузата"???Защо ли не ми се вярва?

Божков има прекалено много пари за да се интересува от евентуални кражби от клуб, непритежаващ нищо повече от едното име и няколко играчи. Това е привлекателно за хора като Томов, но не и за такива като Божков. Освен това неща от рода на това да се работи за "каузата" няма никъде по света. Освен ако каузата не са парите, тоест винаги. А за да се интересува Божков от ЦСКА причината може би е една - получил е сериозни индикации, че ще му се разреши да строи. Не виждам иначе защо ще реши ей така изведнъж да се връща. Но мога да кажа с огромна сигурност, че едва ли идва да краде. Просто няма какво, освен от комисионни, но пък там парите са прекалено малко за него и не могат да оправаят покупката на ЦСКА за примерно 10-15 милиона евро. Колко време ще избива тия пари с кражби от комисионни?!? Не ти ли звучи това като безумно упражнение? А няма от какво друго освен от комисионни да краде, просто защото все едно да краде от себе си.
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2010 21:03

vaskonti написа:Ако въобще допуснем, че това инфо е вярно, на мен ми е интересно защо Божков реши така от нищото отново да вземе ЦСКА. Едва ли е просто така, защото му е хрумнало да се разнообрази. Очевидно нещо се е променило, нещо, което да го накара да преприеме този ход. Аз лично е надявам да е заради евентуалното разрешително за нов стадион. Това може би не звучи съвсем нереално, след като на Панчерево тече вече сериозен ремонт, а знаем, че там базата е със същия статут както и Армията. Тоест, държавата е дала зелена светлина за основна реконструкция на едната база, МОЖЕ БИ е на ред Армията.
Е, поне си помечтах... :)

Да има промяна на ЗУТ и на ПУП, та да си мечтаеш?

:mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 авг 2010 21:09

Кашчей написа:
vaskonti написа:Ако въобще допуснем, че това инфо е вярно, на мен ми е интересно защо Божков реши така от нищото отново да вземе ЦСКА. Едва ли е просто така, защото му е хрумнало да се разнообрази. Очевидно нещо се е променило, нещо, което да го накара да преприеме този ход. Аз лично е надявам да е заради евентуалното разрешително за нов стадион. Това може би не звучи съвсем нереално, след като на Панчерево тече вече сериозен ремонт, а знаем, че там базата е със същия статут както и Армията. Тоест, държавата е дала зелена светлина за основна реконструкция на едната база, МОЖЕ БИ е на ред Армията.

Не е нужно да има някаква промяна. Може би визираш забраната за строене в паркове, но искам да ти напомня, че Армията не е естествено природно формирование, а построен от хората обект. Друг въпрос, на който трябва да си отговориш е какво ще се случи с Армията след като ЦСКА се изнесе от там, щом мислиш, че е забранено да се строи? Нали не смяташ, че просто ще се покрие с растителност и ще стане първото софийски тепе с езерце по средата?
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 21 авг 2010 21:27

vaskonti написа:
Кашчей написа:

Не е нужно да има някаква промяна. Може би визираш забраната за строене в паркове, но искам да ти напомня, че Армията не е естествено природно формирование, а построен от хората обект. Друг въпрос, на който трябва да си отговориш е какво ще се случи с Армията след като ЦСКА се изнесе от там, щом мислиш, че е забранено да се строи? Нали не смяташ, че просто ще се покрие с растителност и ще стане първото софийски тепе с езерце по средата?

Основното е В паркове, а не дали Българска армия е нещо различно от парк.Не знам дали усещате изобщо, че промяната на закона заради вас ще повлече лавина в цяла България?!А и СО трябва да промени нещо....ЦСКА трябва да се издължи на някого.... Някой трябва да назначи процедура за отдаване..Сложно, дълго и надали възможно в този момент.

Божков беше при вас, именно заради този парцел.Ако в ония мътни времена не го е огряло, защо си мислите, че сега ще ви вземе заради любовта на сина му към вас?Малкият има любима играчка и тате ще му я купи.. ама играчката иска средства, а не само да и навиваш пружината и тя да подскача.Антон има ли достатъчно финанси, за да издържа такава ламя, каквато е ЦСКА?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”