Футболистите на ЦСКА с обръщение към феновете!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Awesome
Контакти:

Re: Футболистите на ЦСКА с обръщение към феновете!

Мнениеот Awesome » 18 авг 2010 14:58

Ако им пукаше наистина за ЦСКА нямаше да бойкотират всеки мач и да играят симулативно и във вреда на отбора. Палячовци! Да почват да играят и да се трудят или да се махат!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 авг 2010 14:59

Хареса ми че на някой от клуба вече му пука за публиката. Ясно е че това не е измислено от футболистите ама идеята е много добра. Все пак тоя футбол е за феновете! Аз лично ще съм на стадиона и не ми дреме! Само ЦСКА
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 авг 2010 14:59

Кашчей написа:
soilwork написа:
Joni_ написа:Както е написано това все си мисля ,че това обръщение идва на от футболистите, а от преслужбата на ЦСКА !!!
Все пак всички на стадиона да подкрепим името ЦСКА, а не палячовците които играят в момента !!!
E,от преслужбата ще излезе от къде искаш? Нали не смяташ че футболистите ще търчат по редакциите из цяла София със писмо в ръка? Абе-тука все някой недоволен от нещо... :evil: :evil:

Джони е прав, но ти май не разбра, че.... футболистите надали са го и чели това писмо, което са "написали".
Дано пък да има полза от него и да напълните стадиона, защото отборът ви има нужда от подкрепа сега.Ама и не, ако не им тръгне играта в първите десет минути и да ги омажете от глава до пети :evil:
Напротив разбрах! Ясно е че са го писали PR-те на клуба и предполагам че е сведено до знанието на футболистите! Нали не смяташ за сериозно да публикуваш нещо официално без съгласиетона 30 човека или там колкото е групата на футболистите?

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 18 авг 2010 14:59

Xanko написа:
soilwork написа:
Joni_ написа:Както е написано това все си мисля ,че това обръщение идва на от футболистите, а от преслужбата на ЦСКА !!!
Все пак всички на стадиона да подкрепим името ЦСКА, а не палячовците които играят в момента !!!
E,от преслужбата ще излезе от къде искаш? Нали не смяташ че футболистите ще търчат по редакциите из цяла София със писмо в ръка? Абе-тука все някой недоволен от нещо... :evil: :evil:

Пич въпроса тук е не кой го е писал и разпространил, а кой е диктувал и дали този който го е диктувал го мисли това нещо, аз лично съм убеден, че футболистите не са, щото пише ще оставим сърцата си на терена, а не ще оставим сърцата си в чалготеката след мача.

:lol: :lol: :lol: Абе чак толкова не сте закъсали , че да се притеснявате от текезесарите .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 авг 2010 15:04

soilwork написа: Напротив разбрах! Ясно е че са го писали PR-те на клуба и предполагам че е сведено до знанието на футболистите! Нали не смяташ за сериозно да публикуваш нещо официално без съгласиетона 30 човека или там колкото е групата на футболистите?

Там е работата, че смятам!
При целият батак, и при факта, че не всички футболисти в момента са в Правец....направо си го смятам това.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 18 авг 2010 15:06

Явно само с декларацията написана уж от футболистите няма да стане:

Всички фенове на ЦСКА, посетили двубоя на „червените” срещу ТНС в четвъртък, ще имат възможността да участват в томбола с награди.

Футболните запалянковци ще могат да спечелят десет оригинални тениски на любимия си отбор и пет телефона от лимитираната серия Fan Phone 1948, разработена специално за червените фенове и брандирана с логата на ЦСКА и GLOBUL.

Промо-екипите на оператора ще раздават талони за участие в промоцията от 18:30 до 21:00 часа пред Националния стадион „Васил Левски”. В томболата могат да участват всички фенове на ЦСКА, които попълнят своите талони и отговорят вярно на един въпрос, свързан с историята на отбора.

Тегленето на наградите ще се състои на 20 август 2010 г., а печелившите ще бъдат уведомени в седмицата след мача чрез телефонно обаждане с инструкции къде и как да получат наградите си. Имената на победителите ще бъдат обявени и на официалните сайтове на ЦСКА и GLOBUL.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
volcom
Контакти:

Мнениеот volcom » 18 авг 2010 15:06

Аз ще съм на стадиона, за да подкрепя отбора.
Надявам се да се видя с много хора, които отдавна не съм виждал по мачовете! :)

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 18 авг 2010 15:11

Avenger написа:Явно само с декларацията написана уж от футболистите няма да стане:

Всички фенове на ЦСКА, посетили двубоя на „червените” срещу ТНС в четвъртък, ще имат възможността да участват в томбола с награди.

Футболните запалянковци ще могат да спечелят десет оригинални тениски на любимия си отбор и пет телефона от лимитираната серия Fan Phone 1948, разработена специално за червените фенове и брандирана с логата на ЦСКА и GLOBUL.

Промо-екипите на оператора ще раздават талони за участие в промоцията от 18:30 до 21:00 часа пред Националния стадион „Васил Левски”. В томболата могат да участват всички фенове на ЦСКА, които попълнят своите талони и отговорят вярно на един въпрос, свързан с историята на отбора.

Тегленето на наградите ще се състои на 20 август 2010 г., а печелившите ще бъдат уведомени в седмицата след мача чрез телефонно обаждане с инструкции къде и как да получат наградите си. Имената на победителите ще бъдат обявени и на официалните сайтове на ЦСКА и GLOBUL.

Май наистина Титаните се сетиха че няма да стане като водят война с феновете! Дано стадиона да е на половина пълен
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 18 авг 2010 15:18

Кашчей написа:
soilwork написа: Напротив разбрах! Ясно е че са го писали PR-те на клуба и предполагам че е сведено до знанието на футболистите! Нали не смяташ за сериозно да публикуваш нещо официално без съгласиетона 30 човека или там колкото е групата на футболистите?

Там е работата, че смятам!
При целият батак, и при факта, че не всички футболисти в момента са в Правец....направо си го смятам това.
O.k-съгласен съм с теб! :lol: Ама нали разбираш,че трябва да се даде малко вяра и надежда на изстрадалите фенове на ЦСКА и в този смисъл-Обръщението на футболистите е добро решение! От тук насетне,всеки има право на избор да си интерпретира както иска тази декларация и дали ще подкрепя отбора или не!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 авг 2010 15:18

Едно не разбирам ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА ИЗРИТАТ ДОЧЕВ! Говоря за футболярите ни... На думи и аз съм силен и мога да смая, кой ли не.. Но на действия.. Маке.. Нищо..
Защо така не говореха при Дочев? Щото сигурно е дошъл шефа и е казал ще взема парите.. Ах ПАРИТЕ! Тези, които изгониха Дочев, дано напуснат ЦСКА най-скоро време!
Ако бяха ревнали така собствениците при Павката сега той щеше да е тук! Както и да е, той е затворена страница в историята на ЦСКА :cry:
А сега по темата, не мога да съм на стадиона, но ще го гледам в нета ако не ще го слушам по ДАРИК!
Ако трябва да съм честен настръхнах като четях думите "написани" от футболярите ни! Тошко накарай ги да играят! Караджа опази я таз врата!!! Спасе изори терена, изяж тревата, но вкарай гол, че може и два! Румен Трифонов - играй както досега и се отбележи! Боби Галчев , както му казваше Дочев (явно го и харесваше доста), направи халфовете на ТНС шантави! Маркиньош искам гол ! За другите няма да пиша, защоото не е ясно кои ще са..
ИСКАМ ЧИСТА ПОБЕДА, А И ТОВА ПРЕДРИЧАМ!
ЦСКА 4:0 ТНС!
Румен Трифонов 1:0
Делев 2:0
Делев 3:0
Янчев 4:0
Маркиньош 3 асистенции !

Върни се в “ЦСКА”