Футболистите на ЦСКА с обръщение към феновете!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Футболистите на ЦСКА с обръщение към феновете!
Ако им пукаше наистина за ЦСКА нямаше да бойкотират всеки мач и да играят симулативно и във вреда на отбора. Палячовци! Да почват да играят и да се трудят или да се махат!
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
- TPAKTOP
- Контакти:
Хареса ми че на някой от клуба вече му пука за публиката. Ясно е че това не е измислено от футболистите ама идеята е много добра. Все пак тоя футбол е за феновете! Аз лично ще съм на стадиона и не ми дреме! Само ЦСКА
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Напротив разбрах! Ясно е че са го писали PR-те на клуба и предполагам че е сведено до знанието на футболистите! Нали не смяташ за сериозно да публикуваш нещо официално без съгласиетона 30 човека или там колкото е групата на футболистите?Кашчей написа:soilwork написа:E,от преслужбата ще излезе от къде искаш? Нали не смяташ че футболистите ще търчат по редакциите из цяла София със писмо в ръка? Абе-тука все някой недоволен от нещо...Joni_ написа:Както е написано това все си мисля ,че това обръщение идва на от футболистите, а от преслужбата на ЦСКА !!!
Все пак всички на стадиона да подкрепим името ЦСКА, а не палячовците които играят в момента !!!![]()
Джони е прав, но ти май не разбра, че.... футболистите надали са го и чели това писмо, което са "написали".
Дано пък да има полза от него и да напълните стадиона, защото отборът ви има нужда от подкрепа сега.Ама и не, ако не им тръгне играта в първите десет минути и да ги омажете от глава до пети
Xanko написа:soilwork написа:E,от преслужбата ще излезе от къде искаш? Нали не смяташ че футболистите ще търчат по редакциите из цяла София със писмо в ръка? Абе-тука все някой недоволен от нещо...Joni_ написа:Както е написано това все си мисля ,че това обръщение идва на от футболистите, а от преслужбата на ЦСКА !!!
Все пак всички на стадиона да подкрепим името ЦСКА, а не палячовците които играят в момента !!!![]()
Пич въпроса тук е не кой го е писал и разпространил, а кой е диктувал и дали този който го е диктувал го мисли това нещо, аз лично съм убеден, че футболистите не са, щото пише ще оставим сърцата си на терена, а не ще оставим сърцата си в чалготеката след мача.

„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
soilwork написа: Напротив разбрах! Ясно е че са го писали PR-те на клуба и предполагам че е сведено до знанието на футболистите! Нали не смяташ за сериозно да публикуваш нещо официално без съгласиетона 30 човека или там колкото е групата на футболистите?
Там е работата, че смятам!
При целият батак, и при факта, че не всички футболисти в момента са в Правец....направо си го смятам това.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Явно само с декларацията написана уж от футболистите няма да стане:
Всички фенове на ЦСКА, посетили двубоя на „червените” срещу ТНС в четвъртък, ще имат възможността да участват в томбола с награди.
Футболните запалянковци ще могат да спечелят десет оригинални тениски на любимия си отбор и пет телефона от лимитираната серия Fan Phone 1948, разработена специално за червените фенове и брандирана с логата на ЦСКА и GLOBUL.
Промо-екипите на оператора ще раздават талони за участие в промоцията от 18:30 до 21:00 часа пред Националния стадион „Васил Левски”. В томболата могат да участват всички фенове на ЦСКА, които попълнят своите талони и отговорят вярно на един въпрос, свързан с историята на отбора.
Тегленето на наградите ще се състои на 20 август 2010 г., а печелившите ще бъдат уведомени в седмицата след мача чрез телефонно обаждане с инструкции къде и как да получат наградите си. Имената на победителите ще бъдат обявени и на официалните сайтове на ЦСКА и GLOBUL.
Всички фенове на ЦСКА, посетили двубоя на „червените” срещу ТНС в четвъртък, ще имат възможността да участват в томбола с награди.
Футболните запалянковци ще могат да спечелят десет оригинални тениски на любимия си отбор и пет телефона от лимитираната серия Fan Phone 1948, разработена специално за червените фенове и брандирана с логата на ЦСКА и GLOBUL.
Промо-екипите на оператора ще раздават талони за участие в промоцията от 18:30 до 21:00 часа пред Националния стадион „Васил Левски”. В томболата могат да участват всички фенове на ЦСКА, които попълнят своите талони и отговорят вярно на един въпрос, свързан с историята на отбора.
Тегленето на наградите ще се състои на 20 август 2010 г., а печелившите ще бъдат уведомени в седмицата след мача чрез телефонно обаждане с инструкции къде и как да получат наградите си. Имената на победителите ще бъдат обявени и на официалните сайтове на ЦСКА и GLOBUL.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!
Аз ще съм на стадиона, за да подкрепя отбора.
Надявам се да се видя с много хора, които отдавна не съм виждал по мачовете!
Надявам се да се видя с много хора, които отдавна не съм виждал по мачовете!

- TPAKTOP
- Контакти:
Avenger написа:Явно само с декларацията написана уж от футболистите няма да стане:
Май наистина Титаните се сетиха че няма да стане като водят война с феновете! Дано стадиона да е на половина пълен
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
O.k-съгласен съм с теб!Кашчей написа:soilwork написа: Напротив разбрах! Ясно е че са го писали PR-те на клуба и предполагам че е сведено до знанието на футболистите! Нали не смяташ за сериозно да публикуваш нещо официално без съгласиетона 30 човека или там колкото е групата на футболистите?
Там е работата, че смятам!
При целият батак, и при факта, че не всички футболисти в момента са в Правец....направо си го смятам това.

Едно не разбирам ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА ИЗРИТАТ ДОЧЕВ! Говоря за футболярите ни... На думи и аз съм силен и мога да смая, кой ли не.. Но на действия.. Маке.. Нищо..
Защо така не говореха при Дочев? Щото сигурно е дошъл шефа и е казал ще взема парите.. Ах ПАРИТЕ! Тези, които изгониха Дочев, дано напуснат ЦСКА най-скоро време!
Ако бяха ревнали така собствениците при Павката сега той щеше да е тук! Както и да е, той е затворена страница в историята на ЦСКА
А сега по темата, не мога да съм на стадиона, но ще го гледам в нета ако не ще го слушам по ДАРИК!
Ако трябва да съм честен настръхнах като четях думите "написани" от футболярите ни! Тошко накарай ги да играят! Караджа опази я таз врата!!! Спасе изори терена, изяж тревата, но вкарай гол, че може и два! Румен Трифонов - играй както досега и се отбележи! Боби Галчев , както му казваше Дочев (явно го и харесваше доста), направи халфовете на ТНС шантави! Маркиньош искам гол ! За другите няма да пиша, защоото не е ясно кои ще са..
ИСКАМ ЧИСТА ПОБЕДА, А И ТОВА ПРЕДРИЧАМ!
ЦСКА 4:0 ТНС!
Румен Трифонов 1:0
Делев 2:0
Делев 3:0
Янчев 4:0
Маркиньош 3 асистенции !
Защо така не говореха при Дочев? Щото сигурно е дошъл шефа и е казал ще взема парите.. Ах ПАРИТЕ! Тези, които изгониха Дочев, дано напуснат ЦСКА най-скоро време!
Ако бяха ревнали така собствениците при Павката сега той щеше да е тук! Както и да е, той е затворена страница в историята на ЦСКА

А сега по темата, не мога да съм на стадиона, но ще го гледам в нета ако не ще го слушам по ДАРИК!
Ако трябва да съм честен настръхнах като четях думите "написани" от футболярите ни! Тошко накарай ги да играят! Караджа опази я таз врата!!! Спасе изори терена, изяж тревата, но вкарай гол, че може и два! Румен Трифонов - играй както досега и се отбележи! Боби Галчев , както му казваше Дочев (явно го и харесваше доста), направи халфовете на ТНС шантави! Маркиньош искам гол ! За другите няма да пиша, защоото не е ясно кои ще са..
ИСКАМ ЧИСТА ПОБЕДА, А И ТОВА ПРЕДРИЧАМ!
ЦСКА 4:0 ТНС!
Румен Трифонов 1:0
Делев 2:0
Делев 3:0
Янчев 4:0
Маркиньош 3 асистенции !