Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Босовете на ЦСКА обмислят уволнението на Дочев
Стойчо или Любо са единствените с които отбора в момента може да излезе от дупката. Само ме е срах да не доведат оня италианец дето го гласеха да дойде зимата.
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...
Тоя Дочев ако беше свестен ,щяха да го забележат в Германия и щеше да отиде на по-високо ниво там, щото там са парите! Айде да си оди при кучето в Падернборн! Ако бъркам името на отбора,това е защото е световно неизвестен!
Последна промяна от ruashh на 14 авг 2010 21:48, променено общо 1 път.
Как не се сриват психически когато си вземат заплатите,които не заслужават?
Дочев е ясно че си тръгва....въпроса е кой ще седне на "Горещият стол".Навсякъде излезоха информации че вероятноста да остане е под 10% а и самото му изказване след мача че не вижда смисъл и всичко е безмислено-навежда на мисълта че се е примирил със съдбата си.
rostiii написа:Отборът трябва да бъде "скрит",изолиран от "доброжелателни" медии и да се работи!
май трябва да го скрият от собствените му привърженици. Медиите публикуват това към което има интерес - вината си е само в клуба (собственици, треньор, играчи) и феновете му. Най-вече феновете - няма да припомням шамарите на Ферарио, Мездра и Андоне, днес в Севлиево. Крайно време е да разберете, че може и да обичате отбора си ама само с обич не става - трябват и пари - изгонихте всичките си собственици и управници - още от Вальо Михов насам. И всеки следващ е по-лош...
svis2ov написа:Каква глупост! Човека си го каза право в очите на журналистите - "Идвам да оправя състоянието на ЦСКА след години неправилна работа! 80% от попълненията не са готови да играят повече от 30 минути!"
След 3 мача и 1 точка искат да го уволнят? С такава политика ЦСКА ще стигне дълбокото дъно и ще изчезне! Затривайте се сами, комуняги! Но ще е жалко за БГ футбола! На нас ни трябва силен ЦСКА, дербита като едно време... Но вие предпочитате да се самоубиете! Много жалко! Бих искал синът ми да е свидетел на още едно 7:2, но .....май ще трябва да му показвам само снимки...... Жал ми е за вас!
Първата част много ми харесва, но малко сме хората, които я виждаме!
Симпатяга е Павката Дочев,интелигентен човек,завършил треньорската школа в Кьолн,разумен,семеен човек.....ама щом се е съгласил да работи с тези футболисти и както онзи ден заяви че е одобрил и новите,които всички виждат какво представляват-трябва да си понесе вината.Извинявайте,ама който и да му ги е докарал-дали Костадинов,дали Титаните,дали някой друг.....треньора има последната дума в това дали даден футболист става или не. Поне така мисля аз. Ако наистина,някой друг взима решенията вместо него-жална ни майка
Осъзнайте го Дочев не е виновен!
Павел Дочев го каза в едно изречение "В ЦСКА от години е работено непрофесионално..." За мен най-добрия тандем за ЦСКА би бил Любо Пенев и Павел Дочев. Единия е мотиватор, другия безупречен тактик, само че това е утопия. Трябва да се направи всичко възможно все пак, Павката да остане. Проблема не е той, а хората около него...а по-точно голяма част от играчите. Не искам да ги изброявам но е наложително:
Павел Виданов (безумни грешки в почти всеки мач, няма качества за ЦСКА)
Апостол Попов (няма качества за ЦСКА)
Тодор Янчев ( има сили и възможности за отбор от първата 6тица, но не и за сериозни успехи, свършил е за ЦСКА)
Маркиньош ( няма психика за ЦСКА, ако беше сериозен щеше да е отличен играч, но не е и е вирнал носа си без покритие)
Коста Янев (няма качества за ЦСКА)
Руи Мигел( няма психика за ЦСКА)
Все още нямам мнение за италианците просто защото са играли много малко.
Павел Виданов (безумни грешки в почти всеки мач, няма качества за ЦСКА)
Апостол Попов (няма качества за ЦСКА)
Тодор Янчев ( има сили и възможности за отбор от първата 6тица, но не и за сериозни успехи, свършил е за ЦСКА)
Маркиньош ( няма психика за ЦСКА, ако беше сериозен щеше да е отличен играч, но не е и е вирнал носа си без покритие)
Коста Янев (няма качества за ЦСКА)
Руи Мигел( няма психика за ЦСКА)
Все още нямам мнение за италианците просто защото са играли много малко.
Последна промяна от Red Hot на 14 авг 2010 22:16, променено общо 2 пъти.
Men are born to succeed, not to fail!
Henry David Thoreau
Henry David Thoreau
Проблемът на ЦСКА не е Дочев, а така наречените "босове". Пернишките алкохолици с помощта на Емо Костадинофф са на път да се превърнат в гробокопачи на на най-славния български клуб.
След мача с Кипърците направих тема в която казах че футболистите бойкотират Дочев!!!
Модераторите побързаха да я изтрият(незнайно защо
) но в нея бях написал доста истини от последните дни на Армията....
Сега ако го махнат то неминуемо следващия ще е мега сензация
носител на Златна топка и е играл с номер 5 в ЦСКА 
Модераторите побързаха да я изтрият(незнайно защо
Сега ако го махнат то неминуемо следващия ще е мега сензация
You`re My Wicked Live