Може ли Стойчо Младенов да изкара ЦСКА от кризата?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стойчо Младенов
Запомнете - рибата се вмирисва откъм главата.
Гуу написа:Да се надяваме, че "титаните" ще се съвземат и ще бият шута на Костаднов и неговите попълнения...Дочев не е виновен,че разполага с такъв материал.
И аз съм на това мнение,но Дочев е виновен,че е съгласен да работи с такъв материал.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
ruashh написа:Който ще бъде скоро..........пссссссс казал синия балон и се спукалsoilwork написа:Гуу написа:Ихаааа, тема за ЦСКА, в която първите 4 коментара са на левскари, от които нито един смислен.
![]()
![]()
Напоследък е така....до първият им провал
Да не се надяваме да се пукат,а по добре ние да се вдигнем
- deepblue1963
orgi написа:deepblue1963 написа:Гуу написа:Ихаааа, тема за ЦСКА, в която първите 4 коментара са на левскари, от които нито един смислен.
Тройчо/Шесторчо-Прага...Капиш?
прага беше йешич умен човек
И кога Йешич е бил треньор на националите?"Осветли ме",премъдри!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
orgi написа:deepblue1963 написа:Гуу написа:Ихаааа, тема за ЦСКА, в която първите 4 коментара са на левскари, от които нито един смислен.
Тройчо/Шесторчо-Прага...Капиш?
прага беше йешич умен човек
България - Чехия 0:6. Стойчо беше тренер на националите. Какъв Йешич те гони.
ruashh написа:Който ще бъде скоро..........пссссссс казал синия балон и се спукалsoilwork написа:Гуу написа:Ихаааа, тема за ЦСКА, в която първите 4 коментара са на левскари, от които нито един смислен.
![]()
![]()
Напоследък е така....до първият им провал
Няма никакъв син балон.Бай Ганьо развърза кесията ,взеха някои читави играчи С ЗНАНИЕТО И СЪГЛАСИЕТО НА ТРЕНЬОРА,платиха всички заплати ,и ето че същите играчи които миналата година нищо не играха сега са в "супер форма".
Според мен трябва да си върнат Зафиров всички неставащи чужденци които са около 93% в ЦСКА да тренират за здраве до зимата след което да се изгонят и да се залага на Делев ,Тонев,Томи Костадинов и т.н.
orgi написа:За мен като тренер само той в момента би помогнал да излезем от тази криза.знам че като няма пари веднага бяга,но Дочев за мене не знае къде се намира като го слушам сега по гонг.
+1
Само Стойчо може да ги вдигне тези мърши.
Тия боклуци от Титан защо не го върнаха???
Защото при него нямаше да могат да натресат тези играчи...
Марш от ЦСКА на тоя некадърник Дочев, на тоя боклук Костадинов...
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
eelche написа:Беройчо не го виждам...ЕДИНСТВЕНИЯ КАЧЕСТВЕН ТРЕНЬОР И РЪКОВОДИТЕЛ БИ БИЛ САМО,САМО И ЕДИНСТВЕНО ЛЮБО ПЕНЕВ.
Левски мина през своя КАТАРЗИС,време е и ЦСКА да го направи
Чакай брато , Левски тепърва ще минава КАТАРЗИС ,
Свалям шапка на Яската Петров - мой личен приятел , но в синия клуб има хора които му кроят шапката при първи неуспех , близки са до триото Сираков, Стоилов и Цветанов .
Всичко добро
Tom Kruz написа:Според мен трябва да си върнат Зафиров всички неставащи чужденци които са около 93% в ЦСКА да тренират за здраве до зимата след което да се изгонят и да се залага на Делев ,Тонев,Томи Костадинов и т.н.
Стига с тия Тонев,Томи Костадинов бе...
Какво го хвалите тоя Томи Костадинов. Два мача подред е пълно дърво.
Какво плюете по новите чужденци???
Днеска най-големите дървета бяха Виданов, Янев, тоя дебелия гей Караджов и както винаги това дърво Мигел.
Какъв идиот треньор трябва да си за да изтраеш цял мач тоя тотален некадърник Мигел???
Да пускаш 5 мач подред тоя клоун на вратата Караджов???
Да изкараш Тиеро, а да оставиш Янев и Янчев, който не могат да ходят???
Дочев е напълно неадекватен...
Да си хваща полета за Германия и да взима и тоя комесионер Костадинов с него.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.