Представянето на ЦСКА в групите на Лига Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

stg333
Контакти:

Re: Представянето на ЦСКА в групите на Лига Европа

Мнениеот stg333 » 14 авг 2010 12:53

въпреки че ТКЗС УЕЛС са слабаци изчакайте бийте си ги и тогава мислете групите аз съм фаталист и такива планове не правя като играят моите , топката е кръгла и от женски род

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 14 авг 2010 13:02

Аз честно казано имам резерви за мава с ТНС.С тази игра.... :oops: :oops: :oops: Все пак мисля че ще ги бием,макар и да се озорим ако Дочев не покаже кво ги правят в Германия като играят така
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 14 авг 2010 13:07

naiki написа:
Левски-1914 написа:Dano da izlezete ot krizata i da se predstavite dobre v Evropa!

един трезвен левскар,или накратко БЪЛГАРИН!Успех и на вас срещу "швеците" :lol:

Бъркаш,трезвите левскари са много повече от един.

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 14 авг 2010 13:11

Мисля че ще си стьпим на крака и че скоро няма да паднем.Бием ТНС и дано имаме доста по добро представяне в групите.А довечера 0-3.
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 14 авг 2010 13:14

hristov25 написа:
azata написа:Тия текезесари ги прегазвате без проблем.След това успех при жребия в групите и по-лесно преодолими съперници.

Мерси. Успех на Левски срещу АИК и леки съперници в групите на Лига Европа.

Не искам "леки" съперници за Левски в групите.Искам "тешки" и още "по-тежък" Левски.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 14 авг 2010 13:17

От доста време имам наблюдение над първенсвото на Уелс и там се появяват фрапиращи резултати, както когато ние играем мач в махлата(преди време, защото пораснахме).Този отбор неможе да се противопостави на нито един БГ отбор от водещите дори и на Берое.В Европа срещу такива отбори си взимаме своето и сега няма да има проблеми...въпроса е какво ще ударим вътре в групите, защото миналата година определено не беше добре с финалиста в турнира, Рома и Базел, който е една класа над нашите отбори, според мен.

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 14 авг 2010 13:24

Empty написа:От доста време имам наблюдение над първенсвото на Уелс и там се появяват фрапиращи резултати, както когато ние играем мач в махлата(преди време, защото пораснахме).Този отбор неможе да се противопостави на нито един БГ отбор от водещите дори и на Берое.В Европа срещу такива отбори си взимаме своето и сега няма да има проблеми...въпроса е какво ще ударим вътре в групите, защото миналата година определено не беше добре с финалиста в турнира, Рома и Базел, който е една класа над нашите отбори, според мен.

я ни светни,щом си запознат,тез по-добри ли са от Клифитата?
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

princa
Контакти:

Мнениеот princa » 14 авг 2010 13:29

Първо едно голямо ЕВАЛА на левскарите , които пишат в темата , защото не видях някой да ругае ;)

После - Днес е време ЦСКА да си вземе първите 3 точки ;)
За лИга Европа - И аз съм чувал , че там са риби :lol: Дано с лекота да ги отстраним ;)

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 14 авг 2010 13:48

bobby198 написа:
Yanev написа:Айде верно да биеме първо ТЕКЕСЕЗЕТО,щото както говедата теглят лесен жребий и падат,така можем и ние с тея жаби в отбора :roll:

А ти бате си толкова тъпо и ограничено същество,че не е истна, веднага "говедата" не можеш ли да коментираш като един нормален фен на цска.Без обиди и т.н

За темата:Пожелавам ви колкото се може по-скоро да излезете от тази дупка във която сте във момента и да смажете това отборче на ТНС ;) .Защото ЛЕВСКИ и ЦСКА като са слаби я няма тръпката,а и все пак сме БЪЛГАРИ и успех във групите на Лига Европа ;)

Верно...много са дразнещи такива комент. Аз лично имам приятели левскари и с тях коментираме всичко ,касаещо двата отбора ,без нерви и тъпи заяжданици.Без ЦСКА и Левски к'во ни остава да гледаме ...Ганчевите пред 2000 да ни правят мексиканска вълна ...божкеееййй :-).Дано се класират и двата отборе и да попаднат в силни групи ,че иначе ще си гледаме наше село \m/

Могилката
Контакти:

Мнениеот Могилката » 14 авг 2010 13:51

Ха, я не се излагайте бе...
Само при едно положение тия ще имат шанс за реванша... Ако не излязат и загубят служебно само с тройка :lol:
А след това масово отравяне и да играете с децата набор 2000 и то при положение, че в мача има поне два червени картона.

Тия ги хващате и си оправяте головата разлика за две иляди години напред ...
Тия от ТНС ако знаят кви глупости се пишат в тоя форум ще са много разочаровани от действителността :)

Върни се в “ЦСКА”