Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

lokos

Re: Дочев си призна: Аз съм безгласна буква!

Мнениеот lokos » 12 авг 2010 13:40

:o :o :o ако свалиш капаците ще разбереш дали Левски,Локото,и др, имат скаути и да ли гледат някои само на двд!! 100% ги гледат на живо и то по няколко пъти ;) а това че цска от години купуват на килограм си е техен проблем ПРОСТО МАНГИЗИ ДА ОТКРАДНАТ ;) така че не слагаи аматьорите при професионалистите!!!!

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 12 авг 2010 13:41

Подписа казва всичко . :roll:
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 авг 2010 13:42

valio написа:
gunner4life написа:Сега си спомням случка. Преди може би година някакъв чешит си беше направил статия в Уикипедия. Пича май беше французин и искаше да играе в България (не помня за кой отбор се гласеше) :lol: :lol: Това сега с тези двд-та е същата работа.

В ЦСКА БЕШЕ НА ПРОБИ ДАЖЕ

Toй почти беше подписал юнака :lol: :lol: :lol: ПСЖ,Ипсуич....страшна визитка Изображение

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 12 авг 2010 13:42

Един наш борец викаше: "Има ли кебапчета-има борба,нема кебапчета-нема борба!" Та и с футбола така-има ли пари-има игра,няма мъни-няма игра! ;)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 авг 2010 13:45

danko_sot написа:Интересно беше оправданието на Дочев. Той каза, че не познавал бг първенство и за това нямало как да си подбере футболисти сам. Ами нали те дойдоха само чужденци, за какво му е да познава бг първенство тогава, да не би да са купувани играчи от вътрешния шампионат.

Тук нещо не си разбрал правилно думите на Дочев. Ако той познаваше БГ първенството, щеше да си купи български играчи. Той обяснява, че си е купил чужди, защото не е познавал българските. Ако ги познаваше, нямаше да си купи чужди. В това си е напълно прав човекът.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

olisadebe
Контакти:

Мнениеот olisadebe » 12 авг 2010 13:47

mon1nho написа:ЧАКАЙТЕ БЕ ПИЧОВЕ. БИЛ БЕЗГЛАСНА БУКВА ЗАЩОТО НЕ КАЗАЛ ТОЧНО КОЙ ФУТБОЛИСТ ИСКАЛ?! АМИ СТОЙЧО КАТО СТАНА ШАМПИОН ТОЙ ДОКАРА ЗЕ РУЙ И АМУНИКЕ А ТОМОВ ДОКАРА НЕЙ? И КАКВО СТАНА НЕЙ ВКАРА 20 ГОЛА А ЗЕ РУЙ И АМУНИКЕ НЕ СПРЯХА ДА ПИЯТ? НЕ БЕШЕ ЛИ ТАКА? ТАКА ЧЕ СТИГА ГЛУПОСТИ. И MOURINHO ИСКАШЕ РИКАРДО КАРВАЛЬО В ИНТЕР НО СПОРТНО ТЕХНИЧЕСКИЯ ДИРЕКТОР НА ИНТЕР МУ КАЗАЛ ЧЕ ЛУСИ Е ПО-ДОБЪР. ЗНАЧИ И MOURINHO Е БИЛ БЕЗГЛАСНА БУКВА ТАКА ЛИ? АЙДЕ ДАЙТЕ МУ МАЛКО ВРЕМЕ.

Първо Муриньо е голям треньор в голям отбор
Второ -все пак си го взе Карвальо сега в Р.Мадрид
и трето -Всеки ми говори за това търпение,абе хора ние да не сме Сливен или Видима Раковски че да имаме търпение до 10-я кръг примерно ,след няколко загуби да чакаме отбора да се вдигне и да се спаси от изпадане примерно.Ние сме ЦСКА и време няма,защото още една загуба и ще доиграваме само сезона ,титлата ще е мираж,стига с това време,селекцията се прави преди началото на сезона,не след като е почнал -вижте ГОВЕДАТА,колкото и да не ми е приятно,те тяхната работа си е свършиха в подготвителния период,направиха отбор и са добре сега,сега само купуват каквото може да помогне на отбора,а ние накупихме 1000 италианеца и още толкова други бездарници които май за нищо не стават и сега ще чакаме МЕГА ИГРАЧА ШЕРИДАН -да ни спасява сезона -кой знае и той кво лайно ще е,остана без отбор и затова прие да дойде тук и при парва вазможност по късно ще офейка като Гранден
Това е истината господа -загубен сезон веждам още от сега,дано греша.....

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 12 авг 2010 13:48

Опасенията на всички се потвърдиха :roll: Слушах пресконференцията и по спомени каза "някои от играчите бяха наблюдавани на ДВД". Излиза, че някои не са гледани, а само от визитка в интернет са избирани. За да иска футболист на даден пост, той трябва да знае на какво ниво трябва да е търсеният футболист. В противен случай има вероятност да купиш по-слаби играчи от наличните. Как от 1 ДВД може да вземеш играч :shock: Аз мога да направя ДВД на Руи Мигел или Георги Христов, в което естествено ще има само правилни отигравания, красиви изпълнения, борбеност и др. Сериозните отбори наблюдават поне няколко мача на желания играч. С играчи без класа, не във форма, без дух за победа(наемник от серия Б, свикнал да губи и т.н.) и никаква мотивация за доказване няма как да се изгради шампионски отбор :roll: Успех на всички отбори, защото само със силно първенство има силни отбори и със силни отбори има силно първенство :lol:

Потребителски аватар
gunner4life
Контакти:

Мнениеот gunner4life » 12 авг 2010 13:49

Udoji90 написа:Тук нещо не си разбрал правилно думите на Дочев. Ако той познаваше БГ първенството, щеше да си купи български играчи. Той обяснява, че си е купил чужди, защото не е познавал българските. Ако ги познаваше, нямаше да си купи чужди. В това си е напълно прав човекът.

Ми да пита спортно-техническия си екип. Те не са за първа година в България. Нека му кажат, кои са добрите играчи в българското първенство, пък после да вземе ДВД-та от тв Ринг и да види дали имат качества :lol: :mrgreen:
Изображение
ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 авг 2010 13:49

Udoji90 написа:
danko_sot написа:Интересно беше оправданието на Дочев. Той каза, че не познавал бг първенство и за това нямало как да си подбере футболисти сам. Ами нали те дойдоха само чужденци, за какво му е да познава бг първенство тогава, да не би да са купувани играчи от вътрешния шампионат.

Тук нещо не си разбрал правилно думите на Дочев. Ако той познаваше БГ първенството, щеше да си купи български играчи. Той обяснява, че си е купил чужди, защото не е познавал българските. Ако ги познаваше, нямаше да си купи чужди. В това си е напълно прав човекът.

Да бе да. Ми като не познава български, нали е работил 20 години в чужбина, начи познава чужди играчи. Що не купи някви такива? Просто няма такава простотия като в нашия клуб- президентът да гледа на двд играчите и да купуват чрез някъв нелицензиран мениджър. Те неслучайно дадоха за пример случая "Акселрод", за съжаление никой не си е взел поуки от този случай
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 12 авг 2010 13:51

trex написа:Опасенията на всички се потвърдиха :roll: Слушах пресконференцията и по спомени каза "някои от играчите бяха наблюдавани на ДВД". Излиза, че някои не са гледани, а само от визитка в интернет са избирани. За да иска футболист на даден пост, той трябва да знае на какво ниво трябва да е търсеният футболист. В противен случай има вероятност да купиш по-слаби играчи от наличните. Как от 1 ДВД може да вземеш играч :shock: Аз мога да направя ДВД на Руи Мигел или Георги Христов, в което естествено ще има само правилни отигравания, красиви изпълнения, борбеност и др. Сериозните отбори наблюдават поне няколко мача на желания играч. С играчи без класа, не във форма, без дух за победа(наемник от серия Б, свикнал да губи и т.н.) и никаква мотивация за доказване няма как да се изгради шампионски отбор :roll: Успех на всички отбори, защото само със силно първенство има силни отбори и със силни отбори има силно първенство :lol:
Той направо си го каза човека: Повечето футболисти, които са взети, са наблюдавани чрез DVD-та

Върни се в “ЦСКА”