Зафиров и Стоянов аут от ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
edkodimitrov
- Контакти:
Re: Зафиров и Стоянов аут от ЦСКА!
пичове ами ако има неща които незнаем ?! очевидно е че в цска играчите са подготвени физически -надиграха и левски (факт) и черноморец 1 обаче личи си че играчите са изнервени и сприхави -3 ч.к за 2 мача !трябва да се овладее съблекалнята ! и защо си мислите че зафиров не е способен на пунктажи ! нали ако дочев се провали -той става отново първа писта ! тези номера от селската вечеринка са стар патент !бъдете сигурни в едно в момента в който се овладее съблекалнята ОТБОРА РЯЗКО ЩЕ ТРЪГНЕ НА ГОРЕ! p.s НЕ Е ВАЖНО КАКВО СИ ДАЛ НА ЦСКА ВЧЕРА -ОНЗИ ДЕН-И МИНАЛАТА ГОДИНА! ВАЖНО Е КАКВО ДАВАШ СЕГА И УТРЕ !
bigthener написа:Udoji90 написа:levskimo написа:Е в кръга на шегата беше... иначе тъпо за Стоянов щото е един от най - добрите ви футболисти...
И на мен ми стана тъпо от това, ама знам ли какъв е проблемът с него? Ако наистина е играл симулативно, нормални са такива мерки срещу него. И на лагера в Германия имаше проблеми с Дочев, щото не се раздавал на тренировките. Ако наистина е така, макар че е добър, няма да бъде полезен в игра. Пка казвам - дано това не е изкуствен път на осовобождаване на място за Грило в състава (след възстановяването му, разбира се).
Всъщност, той кога ще се оправи от контузията си?
Когато си получи парите!
edkodimitrov написа:пичове ами ако има неща които незнаем ?! очевидно е че в цска играчите са подготвени физически -надиграха и левски (факт) и черноморец 1 обаче личи си че играчите са изнервени и сприхави -3 ч.к за 2 мача !трябва да се овладее съблекалнята ! и защо си мислите че зафиров не е способен на пунктажи ! нали ако дочев се провали -той става отново първа писта ! тези номера от селската вечеринка са стар патент !бъдете сигурни в едно в момента в който се овладее съблекалнята ОТБОРА РЯЗКО ЩЕ ТРЪГНЕ НА ГОРЕ! p.s НЕ Е ВАЖНО КАКВО СИ ДАЛ НА ЦСКА ВЧЕРА -ОНЗИ ДЕН-И МИНАЛАТА ГОДИНА! ВАЖНО Е КАКВО ДАВАШ СЕГА И УТРЕ !
+1 това е и моето мнение.
edkodimitrov написа:пичове ами ако има неща които незнаем ?! очевидно е че в цска играчите са подготвени физически -надиграха и левски (факт) и черноморец 1 обаче личи си че играчите са изнервени и сприхави -3 ч.к за 2 мача !трябва да се овладее съблекалнята ! и защо си мислите че зафиров не е способен на пунктажи ! нали ако дочев се провали -той става отново първа писта ! тези номера от селската вечеринка са стар патент !бъдете сигурни в едно в момента в който се овладее съблекалнята ОТБОРА РЯЗКО ЩЕ ТРЪГНЕ НА ГОРЕ! p.s НЕ Е ВАЖНО КАКВО СИ ДАЛ НА ЦСКА ВЧЕРА -ОНЗИ ДЕН-И МИНАЛАТА ГОДИНА! ВАЖНО Е КАКВО ДАВАШ СЕГА И УТРЕ !
Мисля че си много прав!
Да благодарим на модератора Stenly за бързата намеса... 
Пичове, не е моя работа да ви коментирам, но все пак ще си го позволя, без да целя заяждане с това. Та мисълта ми е- вие си махате един от 3-4та най-силни футболисти и искате с това да си решите проблемите. Още като вземахте тея италианци аз бях спокоен, защото беше видно че става дума за слаби играчи, доведени тук единствено и само поради мениджърски интереси, а не защото са класни попълнения. Сега, когато разкарвате най-силният си защитник, не вярвам нещата да стават по добри за вас. Отбраната ви ще стане още по слаба, а играта на един отбор в съвременният футбол адски много зависи от защитата! Ние също сме пример за това- миналата година получавахме всеки мач по няколко много леки гола, именно защото отбраната ни бе на подобно дередже. Сега вие изпитвате на гърба си нашите неволи от миналия шампионат и поне аз не виждам как ще се оправите най рано до зимната пауза, където евентуално с нова колосална селекция да се опитате да стабилизирате играта си!
Последна промяна от UltraBlue на 11 авг 2010 13:05, променено общо 3 пъти.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Този Емил Костадинов започва да ми става черен....
Абе то да е уй че да им го набиеш , пък то акъл....Как бе, как не разбраха че с отстранявания не става тая работа и то когато сезона е почнал...Дочев не знаеше ли, че Зафиров влиза в щаба му, та сега се сетил че няма нужда от него...
Аз Зафиров никога няма да го приема за част от ЦСКА, но това с отстраняването му по този начин е твърде непрофесионална работа....
Излиза, че Дочев толкова е искал да дойде начело на ЦСКА, че изобщо не е мислил какво ще прави после с тези хора в щаба, които му се предлагат да останат да работят заедно....
Единствено Големия чичо Пенчо може да работи с всички, никой друг не се съгласява да застане начело на даден клуб у нас и да работи със щаб, който не е избран от него...
Просто никой не иска да се дъни заради хора, с чиято работа не е запознат "отвътре", защото както знаем вечни треньори има само в определени клубове( и то не български ) и рано или късно се хваща пневмония на "проветривия пост"...
За Коцето пък какво да кажа.Ами контузен е и се възтановява...
Не вярвам да го отстраняват заради неспазване на режим или несериозно отношение към тренировъчния процес, защото Коцето, заедно само с още няколко играчи е нужното ниво за клуб като ЦСКА...А май имаше някакво търкане между него и дочев на подготовката, после казаха че няма проблеми...и сега пак!
С тия вадения от състава не става...
Става по-лошо, вместо да се работи с играча и той да се върне още по-силен в първия състав...Стават кавги и неразбирателства вътре в колектива - или по оста играч-играчи или играчи - треньорски щаб....Да ви припомням ли как преди време нарочиха Вальо Илиев за виновник ( бил ошамарил в съблекалнята Жозе Фуртадо ) и му взеха капитанската лента и я дадоха на Бадема...Е, какво стана - не се оправиха нещата, а Йешич трябваше да си тръге заради словестните престрелки с Ормата и слабите игри на отбора като загубихме съмнително онази поредица от точки....
Аз мнението отдавна съм си го казал - за мен назначаването на Дочев не беше най-доброто решение след 2 години без титла и особено след провала с Андоне.
Но никога няма да ида да скачам и да искам оставки на някого от любимия ми клуб.
Аз съм запалянко и подкрепям отбора, не е моя работа да се вживявам в ролята на коректив или последна инстанция.
Не отивам на стадиона за да участвам на някакъв митинг с плакати за оставки и освирквания, ходя там за да викам за моя отбор...И когато този отбор не играе на нивото, отговарящо на най-титулувания роден клуб - това не ми е никак приятно
Аз просто искам отбора да играе така, че да бъде най-силния български отбор и у нас и зад граница
Така както е било и така както ще бъде и занапред
Казано е : формата е временна - класата е вечна
САМО ЦСКА
Абе то да е уй че да им го набиеш , пък то акъл....Как бе, как не разбраха че с отстранявания не става тая работа и то когато сезона е почнал...Дочев не знаеше ли, че Зафиров влиза в щаба му, та сега се сетил че няма нужда от него...
Аз Зафиров никога няма да го приема за част от ЦСКА, но това с отстраняването му по този начин е твърде непрофесионална работа....
Излиза, че Дочев толкова е искал да дойде начело на ЦСКА, че изобщо не е мислил какво ще прави после с тези хора в щаба, които му се предлагат да останат да работят заедно....
Единствено Големия чичо Пенчо може да работи с всички, никой друг не се съгласява да застане начело на даден клуб у нас и да работи със щаб, който не е избран от него...
Просто никой не иска да се дъни заради хора, с чиято работа не е запознат "отвътре", защото както знаем вечни треньори има само в определени клубове( и то не български ) и рано или късно се хваща пневмония на "проветривия пост"...
За Коцето пък какво да кажа.Ами контузен е и се възтановява...
Не вярвам да го отстраняват заради неспазване на режим или несериозно отношение към тренировъчния процес, защото Коцето, заедно само с още няколко играчи е нужното ниво за клуб като ЦСКА...А май имаше някакво търкане между него и дочев на подготовката, после казаха че няма проблеми...и сега пак!
С тия вадения от състава не става...
Става по-лошо, вместо да се работи с играча и той да се върне още по-силен в първия състав...Стават кавги и неразбирателства вътре в колектива - или по оста играч-играчи или играчи - треньорски щаб....Да ви припомням ли как преди време нарочиха Вальо Илиев за виновник ( бил ошамарил в съблекалнята Жозе Фуртадо ) и му взеха капитанската лента и я дадоха на Бадема...Е, какво стана - не се оправиха нещата, а Йешич трябваше да си тръге заради словестните престрелки с Ормата и слабите игри на отбора като загубихме съмнително онази поредица от точки....
Аз мнението отдавна съм си го казал - за мен назначаването на Дочев не беше най-доброто решение след 2 години без титла и особено след провала с Андоне.
Но никога няма да ида да скачам и да искам оставки на някого от любимия ми клуб.
Аз съм запалянко и подкрепям отбора, не е моя работа да се вживявам в ролята на коректив или последна инстанция.
Не отивам на стадиона за да участвам на някакъв митинг с плакати за оставки и освирквания, ходя там за да викам за моя отбор...И когато този отбор не играе на нивото, отговарящо на най-титулувания роден клуб - това не ми е никак приятно
Аз просто искам отбора да играе така, че да бъде най-силния български отбор и у нас и зад граница
Така както е било и така както ще бъде и занапред
Казано е : формата е временна - класата е вечна
САМО ЦСКА

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
terrel написа:И преди и сега Шампион е ЦСКА
с купа от картон
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ
http://vbox7.com/play:0f41a68e
http://vbox7.com/play:0f41a68e
LUBOLSFC написа:с купа от картон![]()
![]()
те за последното място не дават титли е
![]()
![]()
Защо ли си мисля, че скоро няма да ви е толкова смешно? Ще поживеем и ще видим. Само да ти кажа, че имам много мръсна уста и каквото кажа става рано или късно.
[center]
[/center]

[/center]Re: Зафиров и Стоянов аут от ЦСКА!
Най-нормалното нещо е един треньор като дойде сам да определи щаба си. Когато Дочев дойде прочетох някъде, че той щял да се довери на Зафиров и Радуканов, за да имало приемственост. Тогава малко се учудих, но не заподозрях нещо. Дочев дойде сам в Б-я, единствено кондиционният треньор го доведе той. Чудя се дали има попълнение в отбора, докарано от Дочев. Единствено може би хора като бертрам и онзи от холандсите антили са били сред набелязаните от Дочев. Но те така и не дойдоха. В този отбор всичко е сбъркан. Костадинов, собствениците и Дочев не работят в екип. Венци Живков въобще не го знам кво прави на Армията. Нека някои най-после да излезе и да каже кой прави селекцията в този отбор. Писна ми от простотии вече.
Сега махат Кста Стоянов, който според мен единствен можеше да стабилизира най-проблемната ни зона- центъра на защитата. Там е ахилесовата ни пета до тук. И Левски и Черноморец се възползваха от слабостите ни там. Шеридън си мисля, че ще е добро попълнение за атаката ни, той изкара и подготовка със Селтик, т.е. ще дойде достатъчно физически подготвен тук. Маркиньос колкото и да не го харесваме е единствения в отбора, който умее да разпределя и организира играта и в тази връзка мисля, че той е много важен за отбора сега, предвид и липсата на идеи в атака. Но проблемът в защита си остава и се задълбочава сега след изгонването на Стоянов. И то проблемът в двойката централни защитници. защо се взимат играчи, които са неподготвени физически, а в същото време се очаква от тях веднага да влезнат в тима и да поматаг на отбора. Защо? Някой трябва да поеме отговорността. Не съм оптимист за отбора,, най-вече именно заради тази централна двойка в защита, която не ми вдъхва доверие. А и цялата защита има лош синхрон. Павел Дочев също с всеки изминал ден почвам да губя вяра в него и в това че ще се справи. Най-основния проблем обаче е в Титан, защото те команзват парада на Армията. Те назначиха Костадинов и Дочев. Начи основната вина е тяхна. Имало ли е въобще до сега треньор, с който Коща да се е разбирал и да е работил в синхрон?
Сега махат Кста Стоянов, който според мен единствен можеше да стабилизира най-проблемната ни зона- центъра на защитата. Там е ахилесовата ни пета до тук. И Левски и Черноморец се възползваха от слабостите ни там. Шеридън си мисля, че ще е добро попълнение за атаката ни, той изкара и подготовка със Селтик, т.е. ще дойде достатъчно физически подготвен тук. Маркиньос колкото и да не го харесваме е единствения в отбора, който умее да разпределя и организира играта и в тази връзка мисля, че той е много важен за отбора сега, предвид и липсата на идеи в атака. Но проблемът в защита си остава и се задълбочава сега след изгонването на Стоянов. И то проблемът в двойката централни защитници. защо се взимат играчи, които са неподготвени физически, а в същото време се очаква от тях веднага да влезнат в тима и да поматаг на отбора. Защо? Някой трябва да поеме отговорността. Не съм оптимист за отбора,, най-вече именно заради тази централна двойка в защита, която не ми вдъхва доверие. А и цялата защита има лош синхрон. Павел Дочев също с всеки изминал ден почвам да губя вяра в него и в това че ще се справи. Най-основния проблем обаче е в Титан, защото те команзват парада на Армията. Те назначиха Костадинов и Дочев. Начи основната вина е тяхна. Имало ли е въобще до сега треньор, с който Коща да се е разбирал и да е работил в синхрон?
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]