Официално: Шеридън е играч на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

believeinyourself
Контакти:

Re: Официално: Шеридън е играч на ЦСКА

Мнениеот believeinyourself » 07 авг 2010 11:25

soilwork написа:Да благодарим и на всички сини колеги във темата,които така искренно са се загрижили за финансовата политика на ЦСКА! :lol:

In the next pressconference, viroglav the dear forumer from gong.bg, officially said, that Sheridan should made a immediate impact and beat Levski without any help. He also say, that Euro grand CSKA Sofia will give Celtic 500 milion euro, for this super star

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 07 авг 2010 11:29

storm написа:Ахаха ,то ако всичко си беше наред Сливен и Пирин нямаше да пищят за неспазени срокове и неплатени задължения :) .

П.С за Шеридън немога да кажа нищо ,понеже не съм го гледал,но дори и да е добър футболист като няма кой да му подава ....... ;)

Като има неспазени срокове на задължения, вместо да дрънчат по медиите, нека си потърсят правата по съответната процедура. Само по себе се факта, че не са го направили, трябва да ти говори много ясно, че ЦСКА поне към този момент си изплаща задълженията в срок, никой не бил оставил пари пари на вятъра.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 07 авг 2010 11:31

storm написа:Ахаха ,то ако всичко си беше наред Сливен и Пирин нямаше да пищят за неспазени срокове и неплатени задължения :) .

П.С за Шеридън немога да кажа нищо ,понеже не съм го гледал,но дори и да е добър футболист като няма кой да му подава ....... ;)
Бе като го гледам вашият Гара с този хроничен проблем в краката...още малко ще му се порадвате.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 07 авг 2010 11:32

Гуу написа:

Като има неспазени срокове на задължения, вместо да дрънчат по медиите, нека си потърсят правата по съответната процедура. Само по себе се факта, че не са го направили, трябва да ти говори много ясно, че ЦСКА поне към този момент си изплаща задълженията в срок, никой не бил оставил пари пари на вятъра.

Ми те са заявили оплакванията си към съответните инстанций.Какъв е смисъла да дигат шум а пък да им е платено :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 07 авг 2010 11:32

believeinyourself написа:
soilwork написа:Да благодарим и на всички сини колеги във темата,които така искренно са се загрижили за финансовата политика на ЦСКА! :lol:

In the next pressconference, viroglav the dear forumer from gong.bg, officially said, that Sheridan should made a immediate impact and beat Levski without any help. He also say, that Euro grand CSKA Sofia will give Celtic 500 milion euro, for this super star

:lol: :lol: :lol:

Каква е логиката на постовете ти, пускаш някакви майтапи, които само ти си ги разбираш, и на които само ти се смееш... незнам, но ме притесняваш. :lol:

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 07 авг 2010 11:34

Докато не видя Шеридън с екипа на ЦСКА няма да повярвам. Този трансфер се проточи прекалено във времето. Не разбирам толкова ли е добър този футболист, че го чакаме като месия. Дано да му тръгне играта и да вкара много голове, но не забравяйте, че все пак е на 22г. и отначало ще му е трудно. Пожелавам му успех и дано да играе в мачовете за Л.Европа още на 19.08. Какъвто и да е ще е по-добър от Мигел и Муши!

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 07 авг 2010 11:35

http://www.youtube.com/watch?v=b-ZHK9vRAgo

Добър гол, ама да не е и той като Саката или италианеца един красив гол за 10 мача игра
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 07 авг 2010 11:36

soilwork написа:

Бе като го гледам вашият Гара с този хроничен проблем в краката...още малко ще му се порадвате.

Нашия Гара струва колкото всичките ви нападатели + Шеридън :) . И това ,че някой написа ,че бил дюстабан изобщо не го и вярвам ;)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
akademix17
Контакти:

Мнениеот akademix17 » 07 авг 2010 11:38

Аз пък съм склонен да вярвам, че е дюстабан, защото имам приятели професионални футболисти, които са така, нямат сводове на ходилата и им се ебава майката... а тоя черния го направихте голям играч, ама ще видим, аз вярвам, че Шеридън ще излезе по-добро попълнение
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 07 авг 2010 11:41

storm написа:
soilwork написа:

Нашия Гара струва колкото всичките ви нападатели + Шеридън :) . И това ,че някой написа ,че бил дюстабан изобщо не го и вярвам ;)
Е то на дербито се видя добре:особенно второто полувреме.В този сгъстен цикъл едва ли ще изкара още дълго-щадене в тренировките и по-дълго възстановяване,иначе няма да смогне

Върни се в “ЦСКА”