Аз пък очаквам утре дебют да направи Тибони в нападение, зад него наистина най-логично ще е да е Гранден, защото той така ми изглежда като най-креативен и интелигентен и той може би най-добре може да замести Маркиньос. А Манчев въобще му нямам вяра. Аз съм от Плд и още докато играеше в Ботев бях чувал за него че доста обича чашката. Най-добре да го махат, той и в Ботев не блестеше да ви кажа честно. Съставът за мен тррябва да е нещо такова:
------------------------Караджата----------------------
-Виданов------Акуаро----------Еспозито-------Трифонов
-Делев--------Янчев------------К.Янев--------Т.Костадинов
---------------------------Гранден----------------------------
---------------------------Тибони------------------------------
Съставът на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Съставът на ЦСКА
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Аз пък очаквам утре дебют да направи Тибони в нападение, зад него наистина най-логично ще е да е Гранден, защото той така ми изглежда като най-креативен и интелигентен и той може би най-добре може да замести Маркиньос. А Манчев въобще му нямам вяра. Аз съм от Плд и още докато играеше в Ботев бях чувал за него че доста обича чашката. Най-добре да го махат, той и в Ботев не блестеше да ви кажа честно. Съставът за мен тррябва да е нещо такова:
Двама дефанзивни халфа в домакински мач...съмнява ме. Възможно е единствено ако Дочев е решил да обиграва някакъв по-дефанзивен отбор за групите на УЕФА. Стига да се класираме там де...Но при всички случаи в такъв мач е по-добре Галчев вместо Янев. Галчев е доста по-силен при офанзивните действия от Янев.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Udoji90
- Контакти:
vaskonti написа:danko_sot написа:Аз пък очаквам утре дебют да направи Тибони в нападение, зад него наистина най-логично ще е да е Гранден, защото той така ми изглежда като най-креативен и интелигентен и той може би най-добре може да замести Маркиньос. А Манчев въобще му нямам вяра. Аз съм от Плд и още докато играеше в Ботев бях чувал за него че доста обича чашката. Най-добре да го махат, той и в Ботев не блестеше да ви кажа честно. Съставът за мен тррябва да е нещо такова:
Двама дефанзивни халфа в домакински мач...съмнява ме. Възможно е единствено ако Дочев е решил да обиграва някакъв по-дефанзивен отбор за групите на УЕФА. Стига да се класираме там де...Но при всички случаи в такъв мач е по-добре Галчев вместо Янев. Галчев е доста по-силен при офанзивните действия от Янев.
Приемам мненията и на двамата, но ще си позволя и с двете да не се съглася, без да нарушавам добрия тон, разбира се.

Най-напред аз също смятах, че Гранден ще замести Маркиньос, тъй като за мен французинът е най-класният ни играч. Току-що обаче в гонг.бг видях, че Гранден не е в групата за мача - личеше си срещу Левски, а и срещу Клифтънвил, че не е в най-добра форма след контузията. Иначе може сам да решава мачове - много жалко, че се лишаваме от него, но той сега наистина е непълноценен след няколко седмици възстановяване. Това автоматично опровергава варианта на danko_sot.
Колкото до мнението на vaskonti, не може да не подчертаем, че ЦСКА вече доста сезони поред играе с двама опорни халфове и един офанзивен пред тях както у дома, така и навън. Аз поне одобрявам тази схема, която не би трябвало да се променя, без значение къде играем. Има със сигурност и далеч по-големи отбори от нас, които играят с двама опорни. Не мога обаче да не се съглася, че Галчев в момента ми харесва повече от Янев и при отсъствието на Тиеро от групата би трябвало Галчев да започне, АКО се е оправил напълно, понеже и той се контузи срещу Левски.
Съставът ще бъде такъв, според мен:
Вратар - Караджов; централни защитници - Акуаро и Еспозито; десен бек - Виданов; ляв - Трифонов (изпуснали са го в групата в гонг. бг, но в сайта на отбора го има); опорни халфове - Янчев и Галчев; по крилата Делев и Тонев; най-отпред Тибони, а зад него Мигел.
Допускам, че наистина е възможна тази схема, тъй като още през седмицата се говореше, че може да излезем с двама нападатели, а Мигел е малко по-лек и може да играе и от задна позиция. Разбира се, не изключвам вариант с Дечев пак като ляв бек, Трифонов като крило, а Делев зад Тибони, примерно, което също не е лош вариант, а може пък и за пръв път да видим Костадинов титуляр. Тук трябва да вметна отново, че от състоянието на Галчев зависи дали Янев няма да започне титуляр.
Както и да го гледам обаче, съставът не ми изглежда много боеспособен в този си вид. Определено липсват Минев, Стоянов, Маркиньос, Гранден. Нелсън, Грило и Тиеро също са гласени за титуляри - особено големи надежди имам за холандеца. Ще видим утре - очаквам приятни изненади от Тибони и от младежите.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Момчета, има доста неща с които не мога да се съглася с вас. Първо към Васконти. Не съм гледал в много срещи Галчев, но за мен Коста Янев може да бъде доста по-офанзивен от Галчев и по-креативен. Галчев ми се вижда по-скоро типичен разбивач, но офанзивен халф, не мисля. Друго, което и аз сега видях че Гранден не е в групата за мача. По принцип Коста Янев още не е навлязъл във форма след тежката контузия, но за мен е добър играч и според мен мястото му е на терена.
Сега към Удоджи_90 MПърво бих те посъветвал да си смениш ника
Това в рамките на шегата, но Удоджи никога не ми е бил любимец. Ти твърдиш, че трябва да играе Руи Мигел
Я си помисли пак
Друго, което е Томи Костадинов трябва да е титуляр, това е ясно. Въпросът е кой да играе зад централния нападател? Има няколко варианта. Може да е Делев, Черноморец няма да играят суперзатворено и може да има пространства за него, а той е много силен там. И изобщо ще бъде интересно да видим Спас Делев като втори нападател, мисля че дори и при Любо Пенев, който беше цар на експериментите не го виддяхме на тази позиция. Друг вариант е Тонев, но той е лакомия и съм сигурен, че ще се скъса да стреля, но не и да подава, а и не знам тази позиция дали е най-подходящата за него. Може да се пробва там и с Томи Костадинов принципно, но и аз не съм го гледал толкоз много Томи в игра. Ето един примерен състав:
---------------------------Караджата--------------------------
-Виданов--------Акуаро-------------Еспозито--------Трифонов
-Тонев-----------Янчев---------------К.Янев------Т.Костадинов
------------------------------------Делев---------------------------
-------------------------Тибони------------------------------------
Сега към Удоджи_90 MПърво бих те посъветвал да си смениш ника

---------------------------Караджата--------------------------
-Виданов--------Акуаро-------------Еспозито--------Трифонов
-Тонев-----------Янчев---------------К.Янев------Т.Костадинов
------------------------------------Делев---------------------------
-------------------------Тибони------------------------------------
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- Udoji90
- Контакти:
danko_sot написа:Ти твърдиш, че трябва да играе Руи МигелЯ си помисли пак
Друго, което е Томи Костадинов трябва да е титуляр, това е ясно. Въпросът е кой да играе зад централния нападател? Има няколко варианта. Може да е Делев, Черноморец няма да играят суперзатворено и може да има пространства за него, а той е много силен там. И изобщо ще бъде интересно да видим Спас Делев като втори нападател, мисля че дори и при Любо Пенев, който беше цар на експериментите не го видяхме на тази позиция. Друг вариант е Тонев, но той е лакомия и съм сигурен, че ще се скъса да стреля, но не и да подава, а и не знам тази позиция дали е най-подходящата за него. Може да се пробва там и с Томи Костадинов принципно, но и аз не съм го гледал толкоз много Томи в игра.
Не бе, не съм казвал, че искам Мигел. Казах, че смятам, че Дочев ще пусне тези. Дали аз искам да са тези или други не съм казвал. Ако трябва да изразя мнение, НЕ искам Мигел да играе, но просто се опитах да прочета мислите на Дочев, така да се каже. Ако забелязваш, и аз съм предложил вариант с Делев или Костадинов зад Тибони, така че съм напълно съгласен с казаното от теб. Въпросът е, че смятам, че Дочев ще реши друго.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Ще видим какво ще реши. Все пак той е треньорът, квото и да реши аз ще го приема по принцип. Но за Руи Мигел ме съмнява, защото той психически сега е сринат, а и публиката ако го подхване. Все пак този състав дето аз съм го дал и ми се иска е доста млад и неопитен. В нападение съм сложил Делев, Тонев, Томи и Тибони, за който тва е дебют. Пък Черноморец за мен са си добър състав и даже ъпгрейднаха от миналия сезон с някои нови. Миналото първенство нямаме победа срещу тях- равен на Армията и загуба там в последния кръг. Мачът може да се окаже доста тежък, но така се кове един отбор
Дано да ги бием, защото при един негативен резултат натискът върху тима и треньора ще се увеличи, а и точковата разлика с другите отбори също