Къде бяхте феновете днеска????

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

terrel
Контакти:

Re: Къде бяхте феновете днеска????

Мнениеот terrel » 27 юли 2010 23:02

cska_90 написа:
terrel написа:
cska_90 написа:Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само "... за Левски" знаете и се дерете 2 часа на това-но когато се пее някоя песен пеят 10 човека-а да не говорим за новите -накоито момчетата на мегафоните сипееха сами на себе си!!!Големи сте фенове-и като заваля и ще си счюпите краката да се скриете да не ви вали!!!Видяхте ли разликата-когато ги няма тиия 100 човека!!Пълна трагедия-поовината сектор седеше-надминахме и Левски в това отношение!!!Ама иначе сте голяма работа!!!

Абе ти да не би да искаш да си фен като Дучето ?
Да не би да искаш да ти плащат за да ходиш на мачове и да викаш ?

Уффф,не ви ли писна едно и също-какво Дуче ви гони незнам-човека си беше на мача!!Аз също бях-така че нз какво плащане ми приказваш

Тогава какъв ти е проблема немога да разбера ?
Имаше малко хора, тъй като са в отпуска и по родните места, а и противника е аматьорски отбор.
Хората се подготвят за неделя !

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 27 юли 2010 23:05

cska_90 написа:
vaskonti написа:
cska_90 написа:"vaskonti",

Декларацията на 14 и БС не беше ли ясна?

Ами не, там има само искания. Аз питам срещу кой се протестира и най-вече КАК се протестира. С ходене по кръчми вместо на мача? Нещо не ми се връзва това с реването срещу огромната цена от 5лв за билет.

Еми точно-проблема не е в 5 лева-а в отношението-не ми се обяснява-но има много неща!

Кажи сега какво трябва да е отношението ?
Да не би да искаш да ти постилат червени килими пред стадиона ?
Кажи какво отношение искаш ?

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 27 юли 2010 23:05

cska_90 написа:Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само "... за Левски" знаете и се дерете 2 часа на това-но когато се пее някоя песен пеят 10 човека-а да не говорим за новите -накоито момчетата на мегафоните сипееха сами на себе си!!!Големи сте фенове-и като заваля и ще си счюпите краката да се скриете да не ви вали!!!Видяхте ли разликата-когато ги няма тиия 100 човека!!Пълна трагедия-поовината сектор седеше-надминахме и Левски в това отношение!!!Ама иначе сте голяма работа!!!

Кои сме ние , кои сте вие ? Ти или вие някаква самостоятелна единица ли сте ? Вие някакъв виртуален отбор на ЦСКА ли подкрепяте ? Трябва ли да сме организирани във фен клубове , за да ходим на мач ? Трябва ли някой с мегафон да ми казва как да се държа на стадиона и как да подкрепям отбора си ? Интересни въпроси нали ... Апропо , днес Дучето беше като ударен с мокър парцал при третия ни гол ... Явно стискаше палци да се издъниме , за да налее вода в мелницата на бойкотиращите. Не е нужно да членуваш във фен клуб , за да ходиш на мач на любимия си отбор и да го подкрепяш така , както намериш за добре ...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 27 юли 2010 23:08

terrel написа:Имаше малко хора, тъй като са в отпуска и по родните места, а и противника е аматьорски отбор.

:) Надъхвай се...Надъхвай се... Пак ще сте гости...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 27 юли 2010 23:08

Аз бях на мача-в сектор А.....който си иска да бойкотира. Добре че ги нямаше тия сто човека-да им слушаме пак цял мач мрънканията за цените на билетите! Автора на темата да не бере грижа за останалата част от публиката на ЦСКА, и стига е ронил всеки ден "крокодилски сълзи" за наркоманчетата!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 27 юли 2010 23:09

cska_90 написа:Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само !

За големите фенове "днеска" не знам, ама малките фенове бяхме на работа... :evil:

Виж сега пич, не може да слагаш всички под общ знаменател.....Аз не бях на стадиона, защото ходя на работа и нямам нито летящо килимче, нито гривна на Блейк та да се телепортирвам в София на националния за отрицателно време....Ако съм в Софето и свършвам бач в 17.00 или дори по-късно ( а не винаги мога да се освободя щото "ще ходя на мач" не върши всеки път работа пък не обичам да лъжа ), какво пречи да ида да подкрепям на стадиона - абсолютно нищо :!:
Сега ли да си гърмя патрона или като се паднем с отбори от ранга на Ливърпул или Ювентус :?: :evil:

Не знам какъв ти е проблема, но се съобразявай малко като говориш така за другите запалянковци на ЦСКА, защото съм сигурен че има много хора в този форум, които ходят на мачове на ЦСКА много години преди ти да решиш да станеш фен на този велик клуб..... :!:

Със здраве и не изпивайте всичката бира край "Арияна", че като решите да спрете с бойкотите може да не ви пуснат на стадиона... :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 27 юли 2010 23:10

Приятелю да подкрепяш отбор значи да си купиш билет възможно най-скъп (та повече пари да отидат в касата) да си купиш фланелка, екип, шал, списание на ЦСКА, абе общо взето ДА СИ ДАВАШ ПАРИТЕ ЗА ЦСКА. Но това тука в България май още никой не го разбира. Не е кой знае каква подкрепа че някой идиот крещи по мегафон и ти като още по-голям идиот да крещиш па без мегафон. Отделяй по 100лв на месец за ЦСКА и тогава те признавам за фен, а не да протестираш срещу 5 лв билет, ми то една мелба днеска ядох в едно кафе за 3,50.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 юли 2010 23:12

terrel написа: Тогава какъв ти е проблема немога да разбера ?
Имаше малко хора, тъй като са в отпуска и по родните места, а и противника е аматьорски отбор.

Да бе да-а минлата година с Дери-пак делничен ден,пак отпускарски сезон-ама бяхме 10 пъти повече-така,че не говори глупости!!
Изображение

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 27 юли 2010 23:15

Къде бяхте феновете днеска?

Феновете бяха на стадиона , гъбарите за гъби , майките в парка , пияниците в кръчмата.
Всеки си беше на мястото . ;)

Лично аз бях на стадиона. 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 27 юли 2010 23:15

Yasso написа:
cska_90 написа:Къде бяхте днес бе големите фенове!!Днес сектор Г беше пълен смях-трагикомедия-никога не е бил толкова зле!!Нали днес лошите ги нямаше-без тях нали било по-добре!!Видяхме ме ви днеска-само !

За големите фенове "днеска" не знам, ама малките фенове бяхме на работа... :evil:

Виж сега пич, не може да слагаш всички под общ знаменател.....Аз не бях на стадиона, защото ходя на работа и нямам нито летящо килимче, нито гривна на Блейк та да се телепортирвам в София на националния за отрицателно време....Ако съм в Софето и свършвам бач в 17.00 или дори по-късно ( а не винаги мога да се освободя щото "ще ходя на мач" не върши всеки път работа пък не обичам да лъжа ), какво пречи да ида да подкрепям на стадиона - абсолютно нищо :!:
Сега ли да си гърмя патрона или като се паднем с отбори от ранга на Ливърпул или Ювентус :?: :evil:

Не знам какъв ти е проблема, но се съобразявай малко като говориш така за другите запалянковци на ЦСКА, защото съм сигурен че има много хора в този форум, които ходят на мачове на ЦСКА много години преди ти да решиш да станеш фен на този велик клуб..... :!:

Със здраве и не изпивайте всичката бира край "Арияна", че като решите да спрете с бойкотите може да не ви пуснат на стадиона... :lol:

Не си ме разбрал-говорех за тези дето бяха днеска и само седяха и пееха само КЗЛ-а на всички други песни мълчаха-така ли се подкрепя отбора??
Изображение

Върни се в “ЦСКА”