ЦСКА - Клифтънвил 27.07, 3 предварителен кръг Лига Европа

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Re: Мача в европа

Мнениеот maldin1 » 19 юли 2010 19:05

Жалко за левскарите,че нямат мач срещу Литекс в момента,че да го отложат за догодина. :lol: :lol:
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 19 юли 2010 19:20

W84me написа:Аууу,чорбарите се уплашиха и веднага "Ама щом Уефа дава" ... ХАХАХА Отложете си мача за след нова година,ако искате,че да играете европейски мач напролет.Иначе с 2 дена почивка повече са нищо.Само си представете Гонзо да излезе на терена,пък тогава и 20 дена да сте почивали,същия х*й!

Съгласен съм с подчертаното, но като са нищо, тогава защо "сините" ти съфорумци изляха всичката тази помия ?
Освен това, не се правете на света вода ненапита, толкова много мачове сте отлагали, че... няма смисъл да говорим.

Потребителски аватар
LUBOLSFC
Контакти:

Мнениеот LUBOLSFC » 19 юли 2010 19:22

ще има пак позната история,усещам.... :
Гол след гол се сипеше в тяхната врата. На полувремето вече беше 4:1 за Левски, а след 78-та минута резултатът достигна 7:1. И тук левскарите спряха. Една минута преди края на двубоя ц(ка намали 7:2. Перипетите на мача едва ли следват да се описват. Те най-добре се виждат на заснетото електронно табло на стадиона.
Все пак от времето, докато течеше мача, не може да се забрави зевзелъкът на Сашо Костов, който при 6:1 в 59-тата минута пита играча на цска К. Станков: "Кире, ти ли си най-млад от вашите?" И, получил утвърдителен отговор, му казва: "Бягай до стадион "Народна армия" да донесеш вашето електронно табло, че скоро няма да има къде да пишем голмайсторите".
След края на мача стадион "В. Левски" все едно че гореше. Хиляди левскари държаха в ръце запалени вестници и скандираха: "Левски! Левски!".
Последна промяна от LUBOLSFC на 19 юли 2010 19:31, променено общо 1 път.
"Има една страна България,и в тази страна България има един отбор Левски.В този отбор съм се родил,в този отбор ще умра!" Г.АСПАРУХОВ-ГУНДИ

http://vbox7.com/play:0f41a68e

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 юли 2010 19:23

POPCORN написа:левскарие много се активизираха.. биха некви идиоти и си помислиха, че играят футбол.а къде бяхте миналата година, бяхте се скрили в миши дупки, много ви съжалявам да знаете, защотото си мислите, че тая година ще е различна а то няма да е по ралзична от другата!само където се нахсъвате, преди всеки мач и ако вземе че ЦСКА бие е тогава ще има един рев рев :lol: :lol: :lol:

Добре де,миналата година играхте с отбор от същата страна(Ирландия) и със зор ги бихте с 1:0,същия сезон тия изпзднаха-някакво Дери бяха :lol: ...Миналата година бяхме в групите на ЛЕ и НЕ завършихме на последно място :lol: Тая година ще е по-различна от другата :lol: ...А кой ще бие в дербито-никой не знае ;)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 юли 2010 19:28

niki87 написа:
POPCORN написа:левскарие много се активизираха.. биха некви идиоти и си помислиха, че играят футбол.а къде бяхте миналата година, бяхте се скрили в миши дупки, много ви съжалявам да знаете, защотото си мислите, че тая година ще е различна а то няма да е по ралзична от другата!само където се нахсъвате, преди всеки мач и ако вземе че ЦСКА бие е тогава ще има един рев рев :lol: :lol: :lol:

Добре де,миналата година играхте с отбор от същата страна(Ирландия) и със зор ги бихте с 1:0,същия сезон тия изпзднаха-някакво Дери бяха :lol: ...Миналата година бяхме в групите на ЛЕ и НЕ завършихме на последно място :lol: Тая година ще е по-различна от другата :lol: ...А кой ще бие в дербито-никой не знае ;)

да само че тия където играете сега, са малко по-слаби от дери сити, да не говориме, че са си направо аматиори....аз такъв отбор до 30 мин да не могат да си подадът топката повече от 3-пъти не бях виждал!Дери сити бяха с класа над тях..да не говорим, че в момента вашите съперници който ги хване той ги бие с минимум от 3 гола!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 юли 2010 19:30

LUBOLSFC написа:ще има пак позната история,усещам.... :
Гол след гол се сипеше в тяхната врата. На полувремето вече беше 4:1 за Левски, а след 78-та минута резултатът достигна 7:1. И тук левскарите спряха. Една минута преди края на двубоя ц(ка намали 7:2. Перипетите на мача едва ли следват да се описват. Те най-добре се виждат на заснетото електронно табло на стадиона.
Все пак от времето, докато течеше мача, не може да се забрави зевзелъкът на Сашо Костов, който при 6:1 в 59-тата минута пита играча на ц(ка К. Станков: "Кире, ти ли си най-млад от вашите?" И, получил утвърдителен отговор, му казва: "Бягай до стадион "Народна армия" да донесеш вашето електронно табло, че скоро няма да има къде да пишем голмайсторите".
След края на мача стадион "В. Левски" все едно че гореше. Хиляди левскари държаха в ръце запалени вестници и скандираха: "Левски! Левски!".

това ви остана на левскарите да се радвате на трите резултата.... цял живот с това 7 на 1 , 7 на 2 и 5 на 0 браво да не говорим сигурноо, че някой от резултатите са нямали значение и ЦСКА са ставали шампиони..това не може да го разберете вие... не ми пука дали вскеи път ще падам от Левски искам да станем шампиони.И да паднем с 4 на 0 от Левски след няколко дена ако станем , шампиони въобще няма да ме брига!знам годините които сме ставали шампиони , а не кога сме били левски с 1 на 0 или 2 на 0 ....
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 19 юли 2010 19:33

POPCORN написа:
niki87 написа:
POPCORN написа:левскарие много се активизираха.. биха некви идиоти и си помислиха, че играят футбол.а къде бяхте миналата година, бяхте се скрили в миши дупки, много ви съжалявам да знаете, защотото си мислите, че тая година ще е различна а то няма да е по ралзична от другата!само където се нахсъвате, преди всеки мач и ако вземе че ЦСКА бие е тогава ще има един рев рев

да само че тия където играете сега, са малко по-слаби от дери сити, да не говориме, че са си направо аматиори....аз такъв отбор до 30 мин да не могат да си подадът топката повече от 3-пъти не бях виждал!Дери сити бяха с класа над тях..да не говорим, че в момента вашите съперници който ги хване той ги бие с минимум от 3 гола!

Пуканке,Дери изпаднаха тоя сезон,а Дъндолк завършиха 3-ти :lol: Къдея видя тая класа на дерито бе човек :lol: По твоята логика Своге е с класи над Левски-едните изпаднаха,другите са 3-ти :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 юли 2010 19:46

POPCORN написа:
LUBOLSFC написа:ще има пак позната история,усещам.... :
Все пак от времето, докато течеше мача, не може да се забрави зевзелъкът на Сашо Костов, който при 6:1 в 59-тата минута пита играча на ц(ка К. Станков: "Кире, ти ли си най-млад от вашите?" И, получил утвърдителен отговор, му казва: "Бягай до стадион "Народна армия" да донесеш вашето електронно табло, че скоро няма да има къде да пишем голмайсторите".

това ви остана на левскарите да се радвате на трите резултата.... цял живот с това 7 на 1 , 7 на 2 и 5 на 0 браво да не говорим сигурноо, че някой от резултатите са нямали значение и ЦСКА са ставали шампиони..това не може да го разберете вие... не ми пука дали вскеи път ще падам от Левски искам да станем шампиони.И да паднем с 4 на 0 от Левски след няколко дена ако станем , шампиони въобще няма да ме брига!знам годините които сме ставали шампиони , а не кога сме били левски с 1 на 0 или 2 на 0 ....

Ааамиии,вие на какво се радвате цял живот ?Аз ще ти кажа,на мачове преди 50 години,които не сте гледали и на един мач без значение...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 19 юли 2010 19:47

POPCORN написа:
niki87 написа:

Как разбра , че Дери Сити са с класи над Дъндолк ? Или вие винаги като биете такива слаби отборчета с голове в последните мин като Дери Сити и Хайдук Кула значи че дадените отбори не са слаби :o

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: ЦСКА - Клифтънвил/Цибалия на 27 юли

Мнениеот Синьо сърце » 19 юли 2010 20:59

В правилата на играта е-щом могат,сменят датата и това е !Не виждам проблем,още повече УЕФА потвърждава-коментарите са безсмислени.Друг е въпросът дали и какво се печели от това,надали червените ще станат много мощни за два дни,или пък нашите ще се преуморят-скромния опит досега от тези хватки показва нулева ефективност.Едно време ЦСКА играха с нас преди мача с Ливърпул,пък спечелиха и двата...Толкоз по темата :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”