Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Бойкот!!

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 19:56

terrel написа:cska_90

Ти верно си или социалнослаб или безработен. Явно за това не пропускаш и 1 футболен и волейболен мач на ЦСКА.
Явно твоята професия се нарича Превърженик на ЦСКА.
Ти да не би да си Дучето ????

Слушай бе, студент съм и да не съм социално слаб,но се издържам благодарение на заплата на майка ми която е 450 лв!!!Айде да ви видя сега какво ще ми говорите,т????Да,седял съм гладен по цял ден за да мога да ида на мач в Ловече примерно!!!Така,че неми се правете на много умни!!
Изображение

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 04 юли 2010 19:59

Цените са нормални, може би първо трябваше да ги направят на 5 и после пак да ги вдигнат, но тази практика трябва да е за всички клубове! Средата на сезона, "Видима" приема "Черноморец Бс", примерно, на стадиона 500 души. Приходи: 3000 лв. Те не могат да стигнат и за заплатата на един играч! А в чужбина това са сериозна част от приходите на клубовете.
Плащате трицифрена сума за бутилка алкохол, 15 лв. за тъп филм/театър, а за мач не може.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 04 юли 2010 20:00

cska_90 написа:

Ти верно си или социалнослаб или безработен. Явно за това не пропускаш и 1 футболен и волейболен мач на ЦСКА.

Слушай бе, студент съм и да не съм социално слаб,но се издържам благодарение на заплата на майка ми която е 450 лв!!!Айде да ви видя сега какво ще ми говорите,т????Да,седял съм гладен по цял ден за да мога да ида на мач в Ловече примерно!!!Така,че неми се правете на много умни!!

няма да ходиш ве каде пише че трябва ти точно да си там като искаш забавления ще работиш и ще си ги плащаш
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Мнениеот Кашчей » 04 юли 2010 20:02

cska_90, аз аватарите си ги правя сам, в последно време, та не чакам на някого да ми пусне нещо наготово.
Погледнато отстрани, наистина е красиво с факли и пушеци.. обаче не е целият стадион така, а само определен сектор..и по-лошото-на определени мачове.дали ще правите хореография на мача с Калиакра така, като ще я направите с Литекс или Левски-не, нали?

Между другото, лично теб кефи ли те, когато съдията прекрати за известно време мача, поради взривена артилерийска димка на стадиона? А ако това стане, когато ЦСКА атакува и може да отбележи гол?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:02

kiko75 написа:
cska_90 написа:

няма да ходиш ве каде пише че трябва ти точно да си там като искаш забавления ще работиш и ще си ги плащаш

А кой си ти да ми казваш, къде да ходя,ааа???Каво ви интересува вас бойкота на Г-нали не ходите там!!!!
Изображение

Потребителски аватар
Labros
Контакти:

Мнениеот Labros » 04 юли 2010 20:03

5 кинта е нормална цена. Трябва да се направи жест от ръководството към феновете.
Дори и да се направи бойкот, то няма да е дълговременен. Ако ЦСКА-то тръгне с летящ старт... лошото бързо ще се забрави.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!

1912

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 04 юли 2010 20:03

cska_90 написа:

Стига ни занимава с твоите проблеми!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:04

Кашчей написа:cska_90, аз аватарите си ги правя сам, в последно време, та не чакам на някого да ми пусне нещо наготово.
Погледнато отстрани, наистина е красиво с факли и пушеци.. обаче не е целият стадион така, а само определен сектор..и по-лошото-на определени мачове.дали ще правите хореография на мача с Калиакра така, като ще я направите с Литекс или Левски-не, нали?

Между другото, лично теб кефи ли те, когато съдията прекрати за известно време мача, поради взривена артилерийска димка на стадиона? А ако това стане, когато ЦСКА атакува и може да отбележи гол?

Пич,имаме различни мнения-да кефи ме!!!Не става въпрос само за парите и за тия 10 лв-НЕ Е САМО ТОВА!!!!Има и много други причини!!!Но явно всички тука се правят на голяма работа!!!
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 04 юли 2010 20:04

Стига сте плещили глупости!Скоро вдигнаха цените на парното и тока!През зимата ще се плаща с по 50-80 лева повече на домакинство.Защо тогава не ревахте?Без топло през зимата не можеш,а без билет за мача няма да умреш!С лека ръка давате това увеличение на енергоносителите на мародерите,иначе за някакви 10 лева сте се разревали!Жалки сте форумни плъхчета!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 04 юли 2010 20:05

al_ex1 написа:
cska_90 написа:

Стига ни занимава с твоите проблеми!

На тебе пък какъв ти е проблема!!Най-малко имам намерение да занимавам някого с моите проблеми-просто ме питаха и отговорих!!А ти какво искаш?????
Изображение

Върни се в “ЦСКА”