Петиция в подкрепа на строеж на нов стадион

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Петиция в подкрепа на строеж на нов стадион

Мнениеот rhaegar » 26 юни 2010 19:45

Ако беше грамотно написана, въпреки че съм левскар, щях да подпиша.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 26 юни 2010 20:08

kokic1986 написа:
delqnski47 написа:
kokic1986 написа:Титаните нямат 5 млн. да си покрият задъженията - стадоин ще ми строят :x колко народ ви лъгаха (черепи и лупита и миталаи) и вие пак им вярвате . Ако има пари за нов стадион да го яха почнали вече ;)

Абе верно ли има още неразбрали??
Парите за стадиона НЯМА да ги дава Титан!!!

Кой ще ги дава бе човек ??? Черепа щеше да строи стадион , Митал щеше да налива милиарди , кой ще тръгне да налива в българския футбол ? Това не се отнася само за ЦСКА , а за Левски и всичките останали (ТИМ-аджиите щяха да строят стадион , в локото турци щяха да нлаиват пари , в Ботев италианци щяха да ги правят еврогранд и кой ли още не ,а и в Спартак Пловдив имаше някви германци дето искаха да строят нов стадион) Нагледах се на този филм !!! Докато не си стегнем школите и да започнем д произвеждаме истински футболисти и да ги продава - така ще си я караме - ще се джавкаме по форумите за глупости !

Колега кво се пениш толкова след като нямаме пари да построим стадиона ...... не се притеснявай за нас ..... щом няма пари няма да правим стадион

Потребителски аватар
НКВД-
Контакти:

Мнениеот НКВД- » 26 юни 2010 20:12

Тази тема следва да се обсъжда, когато титаанчовците внесат поне един лист в общинска администрация, с цел стартиране на процедурите .... всичко останало са залъгалги за феновете на клуба, с произход същите тия титанчовци :) :) :)
Кой какво бил казал в някакво предаване по н-тата кабеларка :) или на някой ъгъл докато си допушва цигара :) , няма никакво значение, след като в общината няма внесено нищо, което да стартира съответните процедури .... а за да се стартират процедурите, трябва да се представи И проектната документация, каквато няма :)
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 26 юни 2010 20:22

...Диков не е последна инстанция,само той си мисли така....строяха новата зала без строителен надзор,знаете кой и как разрешава тези неща......Бате ви Бойко е последна инстанция в България,мисля че Нейков вече се пречупи.....да му напомним колко много електорат са 2,5 мил. привърженици на ЦСКА.....срещу гласоподавателите на "Гоце" и ДПС.

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 26 юни 2010 21:28

Дадох подписа си в петицията ... Само едно ми е интересно ... Във форума няма ли модератор , който да се грижи за темите в раздел ЦСКА или всичко е проформа. Ако аз бях написал всичките тези обиди никой нямаше да ме бави и да бях получил бан отдавна ... А ако ще го удряме през просото , то давайте всички колективно да го направим , а не само няколко левскарчета , уплашени от идеята за нов стадион на ЦСКА да си псуват тука на воля и никой да не ги спира ... Апелирам темата да бъде изчистена от провокативните мнения и да бъде сложена при важните в раздел ЦСКА. Все пак от този стадион зависи голяма част от бъдещето на клуба. :idea:
Последна промяна от viroglav на 26 юни 2010 21:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2010 21:33

Кашчей написа:
delqnski47 написа:
kokic1986 написа:Айде стига сте ревали за тоя стадион бе ! Титаните нямат 5 млн. да си покрият задъженията - стадоин ще ми строят :x колко народ ви лъгаха (черепи и лупита и миталаи) и вие пак им вярвате . Ако има пари за нов стадион да го яха почнали вече ;)

Абе верно ли има още неразбрали??

Но ще се дадат, ако е само и единствено в Центъра на София....с допълнителните екстри, които съпътстват всеки подобен строеж.

Дори вашите шефове казаха на прословутата пресконференция, че друго място не ги устройва, а това си е в прав текст казано, че или ще е там, или никъде....иначе са болни за просперитета на клуба-няма две плуралистични мнения по този въпрос ;)

Еми хубаво...тогава ще е в центъра на София!А и както инвеститорите,така и нас привържениците на ЦСКА ни устройва да е на мястото на Българска Армия!Къв е проблема?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юни 2010 21:39

delqnski47 написа:
Кашчей написа:
delqnski47 написа:Абе верно ли има още неразбрали??

Но ще се дадат, ако е само и единствено в Центъра на София....с допълнителните екстри, които съпътстват всеки подобен строеж.

Дори вашите шефове казаха на прословутата пресконференция, че друго място не ги устройва, а това си е в прав текст казано, че или ще е там, или никъде....иначе са болни за просперитета на клуба-няма две плуралистични мнения по този въпрос ;)

Еми хубаво...тогава ще е в центъра на София!А и както инвеститорите,така и нас привържениците на ЦСКА ни устройва да е на мястото на Българска Армия!Къв е проблема?

Законов!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юни 2010 21:41

Изобщо гледа ли прескоференцията на ЦСКА за новия стадион :?:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 26 юни 2010 21:43

delqnski47 написа:Изобщо гледа ли прескоференцията на ЦСКА за новия стадион :?:
Честно ако си говорим ръководството на ЦСКА винаги ще казва,че проекта е законосъобразен дори това да не е така.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 26 юни 2010 21:47

А по кой закон стадион Герена е даден за безсрочно и безвъзмездно ползване на частната фирма ПФК Левски ? Нищо лично , просто въпрос , който виси във въздуха вече доста години ...
Последна промяна от viroglav на 26 юни 2010 21:48, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”