Петиция в подкрепа на строеж на нов стадион
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Петиция в подкрепа на строеж на нов стадион
Ако беше грамотно написана, въпреки че съм левскар, щях да подпиша.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

kokic1986 написа:delqnski47 написа:kokic1986 написа:Титаните нямат 5 млн. да си покрият задъженията - стадоин ще ми строятколко народ ви лъгаха (черепи и лупита и миталаи) и вие пак им вярвате . Ако има пари за нов стадион да го яха почнали вече
Абе верно ли има още неразбрали??
Парите за стадиона НЯМА да ги дава Титан!!!
Кой ще ги дава бе човек ??? Черепа щеше да строи стадион , Митал щеше да налива милиарди , кой ще тръгне да налива в българския футбол ? Това не се отнася само за ЦСКА , а за Левски и всичките останали (ТИМ-аджиите щяха да строят стадион , в локото турци щяха да нлаиват пари , в Ботев италианци щяха да ги правят еврогранд и кой ли още не ,а и в Спартак Пловдив имаше някви германци дето искаха да строят нов стадион) Нагледах се на този филм !!! Докато не си стегнем школите и да започнем д произвеждаме истински футболисти и да ги продава - така ще си я караме - ще се джавкаме по форумите за глупости !
Колега кво се пениш толкова след като нямаме пари да построим стадиона ...... не се притеснявай за нас ..... щом няма пари няма да правим стадион
Тази тема следва да се обсъжда, когато титаанчовците внесат поне един лист в общинска администрация, с цел стартиране на процедурите .... всичко останало са залъгалги за феновете на клуба, с произход същите тия титанчовци
Кой какво бил казал в някакво предаване по н-тата кабеларка
или на някой ъгъл докато си допушва цигара
, няма никакво значение, след като в общината няма внесено нищо, което да стартира съответните процедури .... а за да се стартират процедурите, трябва да се представи И проектната документация, каквато няма 
Кой какво бил казал в някакво предаване по н-тата кабеларка
Звездолинчо, избърши си сополките и си припомни, че от теб се иска да вкарваш голове, а не тъпи лафове !
...Диков не е последна инстанция,само той си мисли така....строяха новата зала без строителен надзор,знаете кой и как разрешава тези неща......Бате ви Бойко е последна инстанция в България,мисля че Нейков вече се пречупи.....да му напомним колко много електорат са 2,5 мил. привърженици на ЦСКА.....срещу гласоподавателите на "Гоце" и ДПС.
Дадох подписа си в петицията ... Само едно ми е интересно ... Във форума няма ли модератор , който да се грижи за темите в раздел ЦСКА или всичко е проформа. Ако аз бях написал всичките тези обиди никой нямаше да ме бави и да бях получил бан отдавна ... А ако ще го удряме през просото , то давайте всички колективно да го направим , а не само няколко левскарчета , уплашени от идеята за нов стадион на ЦСКА да си псуват тука на воля и никой да не ги спира ... Апелирам темата да бъде изчистена от провокативните мнения и да бъде сложена при важните в раздел ЦСКА. Все пак от този стадион зависи голяма част от бъдещето на клуба. 
Последна промяна от viroglav на 26 юни 2010 21:33, променено общо 1 път.
- delqnski47
- Контакти:
Кашчей написа:delqnski47 написа:kokic1986 написа:Айде стига сте ревали за тоя стадион бе ! Титаните нямат 5 млн. да си покрият задъженията - стадоин ще ми строятколко народ ви лъгаха (черепи и лупита и миталаи) и вие пак им вярвате . Ако има пари за нов стадион да го яха почнали вече
Абе верно ли има още неразбрали??
Но ще се дадат, ако е само и единствено в Центъра на София....с допълнителните екстри, които съпътстват всеки подобен строеж.
Дори вашите шефове казаха на прословутата пресконференция, че друго място не ги устройва, а това си е в прав текст казано, че или ще е там, или никъде....иначе са болни за просперитета на клуба-няма две плуралистични мнения по този въпрос
Еми хубаво...тогава ще е в центъра на София!А и както инвеститорите,така и нас привържениците на ЦСКА ни устройва да е на мястото на Българска Армия!Къв е проблема?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:Абе верно ли има още неразбрали??
Но ще се дадат, ако е само и единствено в Центъра на София....с допълнителните екстри, които съпътстват всеки подобен строеж.
Дори вашите шефове казаха на прословутата пресконференция, че друго място не ги устройва, а това си е в прав текст казано, че или ще е там, или никъде....иначе са болни за просперитета на клуба-няма две плуралистични мнения по този въпрос
Еми хубаво...тогава ще е в центъра на София!А и както инвеститорите,така и нас привържениците на ЦСКА ни устройва да е на мястото на Българска Армия!Къв е проблема?
Законов!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- delqnski47
- Контакти:
Изобщо гледа ли прескоференцията на ЦСКА за новия стадион 
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
Честно ако си говорим ръководството на ЦСКА винаги ще казва,че проекта е законосъобразен дори това да не е така.delqnski47 написа:Изобщо гледа ли прескоференцията на ЦСКА за новия стадион
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
А по кой закон стадион Герена е даден за безсрочно и безвъзмездно ползване на частната фирма ПФК Левски ? Нищо лично , просто въпрос , който виси във въздуха вече доста години ...
Последна промяна от viroglav на 26 юни 2010 21:48, променено общо 1 път.