АПОСТОЛА И ЦСКА ГОРДОСТА НА БЪЛГАРИЯ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Re: АПОСТОЛА И ЦСКА ГОРДОСТА НА БЪЛГАРИЯ

Мнениеот baligo » 01 ное 2008 12:25

milan_003 написа:otbora na dogan v momenta e levski,tova e dostata4no-komentara e izli6en.

Аз не съм го чувал доган да казва, че е от Левски, но имайки предвид, че това е най-популярния отбор в БГ, а той е мазен политик, е нормално да се опитва да извлече дивиденти от всичко възможно. Дето се вика политиците майка си ще продадат ако могат да спечелят некой друг глас...

Но тук стои по-големия въпрос - кой е отбора на турското малцинство? Кой е отбора на обикновените хорица по турските села, дето не могат да говорят на български? Кой е отбора на Алиджан?

Прав си, че коментара е излишен!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
madhool
Контакти:

Мнениеот madhool » 01 ное 2008 13:59

Не само на Алиджан,ходете в Истанбул да питате турците изелили се от България.А и ми е чудно как турчалята може да са от отбор носещ такова име.А май преди години една агитка(в червено носеше шалове на :D )
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 01 ное 2008 15:10

"Истанбул, живописна малка уличка близо до двореца “Топ капь”. Отнякъде се чува радио свирещо типични турски ритми което оглася почти целия Кутлугюн сокак. Именно там, на тази улица преизпълнена с туристи, се намира кафето на дядо Мустафа Кюран наречено "Кармазъ Гюрур"което в превод на български значи "Червена гордост". На пръв поглед кафеджийницата не се отличава по нищо от останалите в квартала, но когато влезем вътре не може да не забележим голямото червено знаме висящо над бара, но това не е последната изненада. Почти всички червени легенди от Колев, Пенев и Якимов до Стоичков висят в специални рамки на стените в кафето. Между тях шалове и знамена на ЦСКА събирани с години от дядо Мустафа.
"Пренесох се в Турция в началото на 80-те години и въпреки че не съм бил в България повече от 20 години любовта към българския футбол и особенно към отбора на ЦСКА ще остане завинаги в сърцето ми" разказва развълнувано дядо Мустафа. На въпроса кой ще победи в мача между Бешикташ и ЦСКА казва: "Сърцето ми подсказва ЦСКА, но дали ще успеят да победят в Истанбул това не знам. Иска ми се ЦСКА просто да е краен победител след двата мача. Бешикташ е отбора на аристократите в Турция и силно се надявам да подценят отбора на ЦСКА". В този наш разговор оставаме приятно изненадани колко добре е информиран Мустафа за положението на футбола в България и за кризата в ЦСКА. На въпроса откъде има информация отговаря "Имам много приятели в България които редовно ми разказват за ЦСКА и какво става там. В много добри отншения съм и с председателя на фен клуба Димитър Ангелов. Той специално ми обеща че когато пристигнат за мача с Бешикташ ще дойдат в кафето отново както бе и при предишното гостуване на ЦСКА в Истанбул за мача с Галатасарай"."
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 01 ное 2008 17:29

TPAKTOP написа:http://sportal.bg/news.php?id=139816
ЦСКА уважава нац. герои но не уважава отборчета които вземат името на герои за да си вдигнат рейтинга! Такива отбори трябва да се преименуват! Уважението към един нац. герой не е да кръстиш един или много губещи отбори на него! Левски като нац. герой не е загубил нищо освен живота си а лефски като отбор постоянно се дънят! Такива отбори нямат никаква индивидуалност лефски, локомотив, ботев, миньор това ли са великите отбори? Само си представете слагате град след името и е съвсем различен отбор:
лефски за това наименование няма да обсъждаме защото с добавяне на което и да е село в България се получава отбор;
за Ботев е същото;
локомотив София, Пловдив, Мездра и т.н.;
Миньор Перник, Бобов дол и т.н.
Тези ли отбори трябва да се подкрепят?
ЦСКА Е ЕДИНСТВЕН!!! ЦСКА има и в Русия, но всеки голям отбор има съименници в други държави, но не в една и съща!
Сменете си имената не се борете за каузи от тип: Кой е повече Локомотив?!

Нещо си се объркал! Левски=ЦСКА! Само името ти, и изразяването ти, както и на повечето привърженици на отборчето ви, както и привържениците на синьото отборче, показва какви Българи сте!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

tsetsod
Контакти:

Мнениеот tsetsod » 01 ное 2008 23:11

ЗА мен Левски няма нищо общо със селски,
тезиот подуями само излагат БЪЛГАРИЯ и с нищо не са допринесли за развитието на футбола ни,напротив с перуката начело гледат да го закопаят колкото може повече.Но трябва да знаят едно ние сме ЦСКА ние сме БЪЛГАРИЯ

Върни се в “ЦСКА”