Отговорът на Нейков: ЦСКА първо да си плати боклуците

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Re: Отговорът на Нейков: ЦСКА първо да си плати боклуците

Мнениеот Гуу » 08 юни 2010 19:40

PFC Litex написа:Казах оставям настрани задълженията на ЦСКА. Говорим чисто технически за проекта.
МФВС къде казаха, че на база внесения проект и това което искат да бъде направено, същото няма как да се реализира еди къде си, по-еди какви си причини.

Пак питам защо не е внесен проекта, а само пуснаха мухата чрез официалния сайт и нищо повече, в министерството на база такава информация становище не могат да дадат.

Титан АС решиха да представят проекта първо пред медиите и обществеността, кое му е лошото, и кое задължава Титан АС (или който и да е друг) да предоставят проекти първо пред сътветното ведмоство ?
Каква е тази тарапана, че ЦСКА видиш още не е внесал проект, в крайна сметка за първи път скиците бяха показани вчера. Все пак тепърва ще се изказват и експерти, които ще обясяват за рисковете и т.н.

Факт е, че доста хора наскачаха (точно това коментираме тук), че едва ли не щял да се разруши парка, че щяло да се построи МОЛ и т.н и т.н. Включително Свилен Нейков, още преди да се е запознал с идеите на Титан АС, побърза да каже, че ще даде стадиона, ако няма прилежащи търговски обекти( как разбра, че ще има такива обекти - незнам, при положение, че няма внесен проект). Мисълта ми е, че уж поради липса на внесен проект Нейков няма как да вземе отношение за новия стадиона на ЦСКА, но в същото казва, че не трябва да се строи МОЛ... а сега, че ЦСКА трябва да си плати задълженията. Май излиза, че лявата ръка не знае какво прави дяната... Всъщност както казах вече, на ЦСКА де факто им се отказва строеж, още преди да се внесат въпросните документи.
Последна промяна от Гуу на 08 юни 2010 19:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 08 юни 2010 19:41

DrAvalanche написа:
Гуу написа:
PFC Litex написа:Оставете плащанията, на мен ми е по интересно как до момента Титан разиграват всички червени фенове.

Защо към този момент няма внесен проект в МФВС?

Глупости, никой никого не разиграва. Наистина ли си мислиш ли, че внасянето на проекта е основния проблем тук ?

Като няма внесен проект, тогава защо Нейков се изказва, че ЦСКА първо трябва да плати задълженията си за наем ? Предвид приказките на Свилен Нейков, се разбира, че де факто на Титан АС им се отказва да строят нов стадион още преди внасянето на въпросния им проект.

Съгласен ли си аз да ти ползвам апартамента без да плащам за около 10-на години, а след това да писна, че не ми даваш да го преустроя на търговски обект?

А става ли аз да ползвам твоя без пари ?

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 юни 2010 19:47

Гуу написа:

Не става, сега би ли отговорил на въпроса ми?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

urkoto

Мнениеот urkoto » 08 юни 2010 19:47

Пф, ебаси комедията, честно.
На ЦСКА се било отказвало разрешение за строеж още преди да си били внесли проекта. Това КАКВО точно трябва да значи? Щото нали за да ти издадат такова разрешение, първо трябва да си внесеш проекта. А не да пуснеш 3 мега спрели рендъра (най-вероятно правени от сина на някой от управата на ЦСКА който учи информатика 10-ти клас, че да е по-евтино) и да вдигнеш пушилка по медиите как държавата те била репресирала и министъра бил влязал в подла анти-ЦСКА схема с КГБ, ЦРУ и иракската съпротива. Пичове, осъзнайте се.

За какво предизвикване на обществен интерес точно говорите? Че те тия некадърници от ТИТАН за пореден път си вкараха уникален автогол с тоя т.нар. "проект" в допълнение с това, че станаха ОТНОВО за посмешище. Тея техните блянове дето решили, че сами ще си правят проекта (пък никой в министерството не знае за това) ми приличат малко на тия работи дето си ги мислех преди да заспя като бях малък. Знаете ли какви големи филми си набивах, направо няма да повярвате колко истинско ми изглеждаше всичко. Нещо като ей тия работи дето ги вярвате и вие и господата от ТИТАН.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 08 юни 2010 19:54

Още чакам отговор, от поне един защитник на този недодялан рендер ;) ..Къде са подходите към стадиона, след като целият е обиколен със зелени площи.Оставям настрана всичко друго, но държа да ми отговорите, как ще се стига до стадиона, според този "проект"?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 08 юни 2010 19:56

DrAvalanche написа:
Гуу написа:

Не става... ама все нека не забравяме, че апартаментът ми не е публична държавна осбтвеност, каквато е например ст. "Българска армия"

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 08 юни 2010 19:59

Гуу написа:
DrAvalanche написа:
Гуу написа:

Не става... ама все нека не забравяме, че апартаментът ми не е публична държавна осбтвеност, каквато е например ст. "Българска армия"

Е след като е публична държавна собственост, защо трябва с тази собственост да се подпомага бизнеса на Титан?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 08 юни 2010 20:00

Кашчей написа:Още чакам отговор, от поне един защитник на този недодялан рендер ;) ..Къде са подходите към стадиона, след като целият е обиколен със зелени площи.Оставям настрана всичко друго, но държа да ми отговорите, как ще се стига до стадиона, според този "проект"?

Че нали това ще обясняват на предстоящата пресконференция експертите... Именно ще се обсъжда практиката за строежи на стадиони в паркове... как очакваш отговор, при положение, че тук в този форум я има инженер, я не... ? :roll:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 юни 2010 20:01

Гуу написа:Титан АС решиха да представят проекта първо пред медиите и обществеността, кое му е лошото, и кое задължава Титан АС (или който и да е друг) да предоставят проекти първо пред сътветното ведмоство ?

Това приятел няма нищо общо с проект.
Три снимки + грешно преписани изискания за лиценз категория ЕЛИТ.

Кога ЦСКА ще внесат съществените неща за да бъдат разгледани?
Изображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 08 юни 2010 20:02

DrAvalanche написа:Е след като е публична държавна собственост, защо трябва с тази собственост да се подпомага бизнеса на Титан?

Ами дай тогава да махнем концесията като цяло, че видиш частно лице да не се облагодетелства от нея... ?

Върни се в “ЦСКА”