Цени на билетите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

terrel
Контакти:

Re: Цените на билети и абонаментни карти

Мнениеот terrel » 01 юни 2010 16:31

Rodn1 написа: С една дума искат да ме накарат да стана телевизионен зрител.Е няма да ги гледам.Писна ми вече да ме гонят от стадиона, за да ги гледам по телевизията.Писна ми вече да не искат да ги освиркват.Писна ми от примадони намазани с гел.Не искам ръководители ,които ме считат за клиент все едно не съм част от отбора.А точно ние феновете сме отбора.Ако ни няма нас ...те са загубени.Явно това искат.
Мръсни боклуци.

Пич ти да идеш на едно кафе даваш 5 лева, 10 лева ти се свидят за любимия отбор.

Просто тези цени ще пречистят агитката от към лумпени :)

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 01 юни 2010 16:31

galin56 написа:Най-накрая един български отбор с нормални цени на билетите.

Ти малоумен ли си ....какви нормални цени.Има хора които за 1 ден получават толкова , а дори и по-малко!

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 01 юни 2010 16:35

terrel написа:
Rodn1 написа: С една дума искат да ме накарат да стана телевизионен зрител.Е няма да ги гледам.Писна ми вече да ме гонят от стадиона, за да ги гледам по телевизията.Писна ми вече да не искат да ги освиркват.Писна ми от примадони намазани с гел.Не искам ръководители ,които ме считат за клиент все едно не съм част от отбора.А точно ние феновете сме отбора.Ако ни няма нас ...те са загубени.Явно това искат.
Мръсни боклуци.

Пич ти да идеш на едно кафе даваш 5 лева, 10 лева ти се свидят за любимия отбор.

Просто тези цени ще пречистят агитката от към лумпени :)

Много е ...Пак ти казвам има хора изкарващи тези пари за 1 ден!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 01 юни 2010 16:35

Хайде стига, има хора, които ги изкарват за секунди. Това са нормални цени, така и трябва да бъде.

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 01 юни 2010 16:37

На който му се виждат скъпи билетите, просто да не ходи на стадиона :)
Елементарно !
Алтернатива има - Телевизията :)
Като съм фен примерно на Анджелина Джоли да вдигам врява, че билета за новият и филм е 12лв ли ?
Като ми е скъпо няма да ходя на кино, просто е :)

Вие как мислите, че Реал Мадрид си позволява да прави подобни големи трансфери ?
Да не би защото президента им има излишни пари за харчене и да ги похарчи ей така за кеф :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 01 юни 2010 16:40

Rodn1 написа:

Ти малоумен ли си ....какви нормални цени.Има хора които за 1 ден получават толкова , а дори и по-малко!

Те тея и без това не ходят на мач, а ЦСКА да не е благотворително дружество. ЦСКА произвеждат продукт който струва пари, и то много. Само домакинството на стадион Левски + полиция + линейка + такси делегати и и съдии ще струва към 40-50 хил. лева. И това 15 пъти. А ти искаш билет от 1 лев е нестава.

Потребителски аватар
baltimore

Re: Какви са тези цени, при положение че..

Мнениеот baltimore » 01 юни 2010 16:42

Според мене цените на билетите трябва да са обвързани с качеството на игра и състоянието на стадиона. [offtopic]Ако следите новините ще се сетите, че цената на тока искат да я определят според качеството.[/offtopic]

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 01 юни 2010 16:44

galin56 написа:
Rodn1 написа:

Те тея и без това не ходят на мач, а ЦСКА да не е благотворително дружество. ЦСКА произвеждат продукт който струва пари, и то много. Само домакинството на стадион Левски + полиция + линейка + такси делегати и и съдии ще струва към 40-50 хил. лева. И това 15 пъти. А ти искаш билет от 1 лев е нестава.

Не си ме разбрал ....искам билет ,който ми позволява да гледам мача.Тоест самият мач да е достъпен.Нямам възможност да ги давам тези пари всяка седмица разбери ме!

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 01 юни 2010 16:44

Абе колко народ се изцсипа да гледа "Мисия Лондон" с цена на билет 8лв. + пуканки и кола към 16лв. става, а 10лв. за ЦСКА било много :lol: :lol: :lol: :lol:

terrel
Контакти:

Мнениеот terrel » 01 юни 2010 16:46

Rodn1

Някой да не те натиска да ги даваш ?
В месеца да има от 1 до 3 домакински мача на ЦСКА, явно не си запознат с първенството.

За целият шампионат около 10 месеца ЦСКА има 15 домакински срещи.
Къде ги видя всяка седмица ?

Върни се в “ЦСКА”