Данчо Тодоров: Може и да играя в Левски!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pinkopinkito
Контакти:

Re: Данчо Тодоров: Може и да играя в Левски!

Мнениеот pinkopinkito » 18 май 2010 16:59

Alex написа:
vladovichev написа:Данчо беше изгонен от ръководството, въпреки че бе най-добрият ни футболист последните няколко сезона. Добър футболист е, прав е да си търси друг отбор, но ако това ще е леWCки тежко му.

Може да не се съгласят някои от феновете на ЦСКА, но според сред многото простотии, които творят двата гранда, има една голяма разлика. Левски никога не позволи да се стигне до някакви големи скандали, които да излязат от съблекалнята. Отобрът винаги беше ЗАЕДНО в добро и лошо (в последно време само в лошо :) ) и всички, които си тръгнаха от Левски, го направиха с признателност към отбора (най-голямото доказателство са чужденците... даже и Рабех каза, че само тук се е чувствал добре и сам си е виновен за всичко) За сметка на това в ЦСКА става обратното. Много хора дърпат чергата към себе си и не им пука за истинските ЦСКА-ри, а няма какво да се лъжем Данчо е сърцат играч и милееше за отбора. За това и Митрески каза, че ЦСКА е била най-голямата грешка в кариерата му, а някои други просто си събраха багажа. Колото и да плюем Борат трябва да му признаем, че поне е Левскар и хората покрай него също искат най-доброто за отбора и поне в това отношение се е справил. Жалко е всичко, което се случи и с Левски и с ЦСКА (не защото някой друг е спечелил титлата, а защото ние се съзтезавахме да чупим глупомера - изхвърлянето на Тодоров е още един пример)

пп Пожелавам и на ЦСКА, а и на другите Бг отбори, един ден техни играчи да постъпят като Вагнер, който си направи отбор с името "Левски" в Бразилия, защото така се вижда разликата между тези чужденци, които играят със сърце и другите, които се радват на туристическата ни държава.

За абсолютно всичко съм съгласен с теб, с 1 изключение. Раздялата на Левски с Коловати, човечецът го натириха да гледа телевизия по цял ден и се отнесоха с него като с парцал.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 18 май 2010 17:14

pinkopinkito написа:
Alex написа:
vladovichev написа:Данчо беше изгонен от ръководството, въпреки че бе най-добрият ни футболист последните няколко сезона. Добър футболист е, прав е да си търси друг отбор, но ако това ще е леWCки тежко му.

Може да не се съгласят някои от феновете на ЦСКА, но според сред многото простотии, които творят двата гранда, има една голяма разлика. Левски никога не позволи да се стигне до някакви големи скандали, които да излязат от съблекалнята. Отобрът винаги беше ЗАЕДНО в добро и лошо (в последно време само в лошо :) ) и всички, които си тръгнаха от Левски, го направиха с признателност към отбора (най-голямото доказателство са чужденците... даже и Рабех каза, че само тук се е чувствал добре и сам си е виновен за всичко) За сметка на това в ЦСКА става обратното. Много хора дърпат чергата към себе си и не им пука за истинските ЦСКА-ри, а няма какво да се лъжем Данчо е сърцат играч и милееше за отбора. За това и Митрески каза, че ЦСКА е била най-голямата грешка в кариерата му, а някои други просто си събраха багажа. Колото и да плюем Борат трябва да му признаем, че поне е Левскар и хората покрай него също искат най-доброто за отбора и поне в това отношение се е справил. Жалко е всичко, което се случи и с Левски и с ЦСКА (не защото някой друг е спечелил титлата, а защото ние се съзтезавахме да чупим глупомера - изхвърлянето на Тодоров е още един пример)

пп Пожелавам и на ЦСКА, а и на другите Бг отбори, един ден техни играчи да постъпят като Вагнер, който си направи отбор с името "Левски" в Бразилия, защото така се вижда разликата между тези чужденци, които играят със сърце и другите, които се радват на туристическата ни държава.

За абсолютно всичко съм съгласен с теб, с 1 изключение. Раздялата на Левски с Коловати, човечецът го натириха да гледа телевизия по цял ден и се отнесоха с него като с парцал.

Не само Коловати (имаше и други) - това е нещото, от което ме беше срам като фен на Левски - не може това да е отношение към спортист, още повече някой от твоя клуб. за всеки спортист най-страшното е да не се контузи, а това да изнудваш някого... (до колкото си спомням и Иванков тогава се изказа срещу въпросната селска постъпка)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 18 май 2010 17:18

Честит да им е :)
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 18 май 2010 17:43

JackPackage написа:
gugushito написа:толкова му е акъла.....това ще е бахти простотията,да се навре при агентите...но той си знае,не съм чувал играчи да са извървяли пътя от армията към подуене и да са успяли .... майната му !!! :evil:

Пелето..... ?! :)

Или сте много малки, или не признавате Пламен Гетов ;)
нямам подпис...

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 18 май 2010 18:21

....кво се връзвате на тази партенка в "Nov sport"пусната да си вдигат тиража,и да ви гледат сеира......въпреки че е недолюбвам от немалка част от червените,Данчо никога няма да играе в Левски,.....никога,защото беше един от малкото които играеха със сърце и душа за отбора,когато беше в него.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 май 2010 20:24

Според мен е партеника,но ако е вярно,то целта на Данчо е да прави напук на ЦСКА!За негово огромно съжаление,той сам ще се залъже ако си мисли,че ще ни прави напукизми!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 18 май 2010 20:28

Аз също мисля,че няма да играе никога в Левски,това са спекулации от журналята, да се правят на интересни...И не,че не става за Левски,а защото си е цесекар,нищо,че го изгониха,като мръсно коте...Ще заиграе в чужбина някъде.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 май 2010 20:30

blue_ power1 написа:Аз също мисля,че няма да играе никога в Левски,това са спекулации от журналята, да се правят на интересни...И не,че не става за Левски,а защото си е цесекар,нищо,че го изгониха,като мръсно коте...Ще заиграе в чужбина някъде.

Мне не е партенка!Сега видях,че има и аудио и как сам си го казва:
http://www.novsport.com/news95527_1003.html

Еми,Данчо,знам,че тия редове,които пиша не ги четеш,но ако случайно решиш да отидеш в Левски,аз лично ти обещавам най-топлото посрещане,което някога си имал в животеца си на следващото вечно дерби!Обещавам ти го ТЪЧ :!: :!: :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 18 май 2010 20:56

Не го искаме Табуретката. Ще го тормозим ако дойде.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 18 май 2010 22:11

Данчо Данчо, ще влезеш във фолклора с тази си простития!

Върни се в “ЦСКА”