МачО в Сливен.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: МачО в Сливен.
ymri ti,sus zavrqni 7 sini kura 

Еи вие все гледате в чуждия двор а не виждате че играете смешен футбол ЛЕВСКИ пак щте ви бие и пак ниакои друг ще вие виновен
tezei написа:msm написа:tprodanov написа:Да де, ако Левски бие, то мача ще е уреден, ако падне ще е честен. Чорбарската идеология е изключително умна
Пич, тук не става въпрос за някаква си "идеология", а за моментното състояние на двата отбора. А резултатите и игрите, които показват двата отбора ,се вижда че в момента Сливен е по добрия, и естествено логиката клони към победа на войводите. Ако Левски победи с "красива" и "добра" игра, да им е честито, но ако победят със съдийски побутвания или лягане от страна на Сливен, наистина ще има големи съмнения за уреждане.
Абе всичките вие направо ме смайвате!!! Да ви извадя ли един куп примери, когато отбора, който уж е в по-слабата форма помита фаворита?! Много сте ми интересни - "тези били в дупка", "онези били в по-добро моментно състояние" и т.н. Абе хора, чували ли сте нещо за мотивация за даден мач?! Този мач в Сливен може да завърши по три възможни начина, лошото е, че както и да завърши, ето такива разбирачи веднага ще кажат, че нещо не е било както трябва! Без това в момента няма отбор в България, който да играе супер и да доминира над останалите - всички са еднакво слаби и неубедителни!!! Така че предлагам да говорим след мача, сега е просто чесане на езици и избиване на комплекси!!!
Недей да се смайваш толкова, ами прочети какво съм написал. Ако Левски играе по-добре, нека победи. А за мотивацията си мисля, че в Сливен няма да е никак малка. Но както предлагаш, нека поговорим след мача.
- Ticha
- Контакти:
Х е най-добрия знак, за да не бягат много напред и двата отбора

-
- Контакти:
Aко ЛЕВСКИ бие във което изобщо не се съмнявам-мача е уреден!
Ако Сливен бие -мача е уреден от Лечков!
Ако е равен- пак!
Е вие големи спецове бе майка му стара,евала разбирачи големи.Пича ви обясни накои работи за мотивацията нали,ще добавя и манталитета и самучуствието.Евала на отбори като Сливен и Черноморец те са интерестното това първенство във нашия изпъстерн със красота футбол.Мойте уважения към техните презденти и най вече тренери.НО те никога няма да надскочат провинциалния манталитет.И така ги научихме след провал да търсим вина във всичко и всеки но не и да признаем провалите им и така години наред и то си стана ежедневие да се оправдаваме.Така че както и да свърши .....ще има виновен,знае ли човк днеска може Хаджи Димитър да е виновен на връх именния си ден да издъни мача.
Предлагам БФС да хвърля ЕЗИ - ТУРА за краен резултат 1-2
Ако Сливен бие -мача е уреден от Лечков!
Ако е равен- пак!
Е вие големи спецове бе майка му стара,евала разбирачи големи.Пича ви обясни накои работи за мотивацията нали,ще добавя и манталитета и самучуствието.Евала на отбори като Сливен и Черноморец те са интерестното това първенство във нашия изпъстерн със красота футбол.Мойте уважения към техните презденти и най вече тренери.НО те никога няма да надскочат провинциалния манталитет.И така ги научихме след провал да търсим вина във всичко и всеки но не и да признаем провалите им и така години наред и то си стана ежедневие да се оправдаваме.Така че както и да свърши .....ще има виновен,знае ли човк днеска може Хаджи Димитър да е виновен на връх именния си ден да издъни мача.
Предлагам БФС да хвърля ЕЗИ - ТУРА за краен резултат 1-2
-
- Контакти:
Съжалявам и се извинявам предварително че отклонявам темата за днешния,надявам се добър мач.Искам да попитам спецовете за мача другата седмица Левски -ЦСКА.След като Левски е слаб и не заслужава мястото си във А група при една евентуална победа над ЦСКА каво ще изсерът свинските ви мозъци-времето,икономическата криза,мача е продаден от Лупи за да си оправи бакиите,Порточанов,Лечков,Бин Ладен или майките ви които са ви пръкнали по грешка на тоя свят.Замислете се преди да ръсите бисери пичове.А и като гледах снощи вашата брилянтна игра се уплаших от моща и класат която пказахте,даже като пуснах Браса да ги гледам бях отвратен от тяхната слаба и неграмотна игра...друго си е ЦСКА баси и смешниците
Днес на терена ще има повече цигани и турци отколкото българи 

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
-
- Контакти:
Ей го на красавеца дето си пада по "мъже" ти къде го чукаш то де се пука.....евала на уменията ти сладур
- TPAKTOP
- Контакти:
Резултатът ще бъде 1:1! На този резултат съм сложил 10 евро! Ще видите! Сашо Диков си е патил за реклама на неговото предаване
И м/у другото наистина съм заложил на такъв резултат!!!

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Ticha написа:Х е най-добрия знак, за да не бягат много напред и двата отбора![]()
![]()
Тича, ако не е проблем и нямаш нищо против, би ли ми отговорил фен на кой отбор си? Защото имам усещатеното, че сърцето ти не е свързано с Черно море......