Станислав Ангелов и Абдер Кабус в ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

lokos

Re: Станислав Ангелов и Абдер Кабус в ЦСКА ?

Мнениеот lokos » 05 май 2010 09:25

e to4no peleto nema kak da stane i da doide

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 12 май 2010 22:41

Ръководството на ЦСКА е взело решение да отзове от руския Алания (Владикавказ) Иван Стоянов и Иван Иванов, научи "Топспорт". Причината е, че тимът от Висшата лига все още не се е издължил за двамата, които бяха продадени през зимния трансферен прозорец.

ЦСКА спазари нападателя и защитника, които са в актуалния национален отбор на Станимир Стоилов, за 4 милиона долара. От тях 1 млн. трябва да получи Йордан Лечков. Като президент на Сливен той се е договорил за процент от продажбата на племенника си в чужбина.

Новият треньор на "червените" Павел Дочев държал особено много на Стоянов, който е минал през школата на немския Щутгарт.

Завърналия се след 18 години в Германия Дочев поканил в екипа си бившия си съотборник в Падерборн Явор Вълчинов, който сега е коментатор в БНТ, разбра още "Топспорт".
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 13 май 2010 17:19

Пази Боже от такива продажници ката Станиславчо. Българин който сменя фанелките на Левски и ЦСКА без да се замисли означава че играе за пари.Сега остава да вземем и Букарев и сме супер! Аз искам сърцати играчи като Т. Янчев. Я някой да го пита дали заради по-голяма заплата ще отиде в Левски? Кабус - нямам мнение. До колкото си спомням играеше дефанзивен халф(не съм сигурен) а те никога не показват красива игра. Аз искам да си върнем Гай. Като видише синия цвят и изперкваше като животно(което не беше много добре) но беше сърцаат
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Върни се в “ЦСКА”