Новите екипи на ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- captain_drifuss
- Контакти:
Re: Новите екипи на ЦСКА!
И трите адидас бяха хубави, може би пурвия не толкова... моделът на хумел е много як, но ЦСКА не играя с рае а изцяло червен екип, така че не мисля че е за нас! пМоделът на пума също е много хубав, няма грешен избор според мен, стига да се оцели правилния цвят (тези на показаните модели са Ок) и да не е найк или пак улшспорт, който ни е втръснал на всички...
Страхотни са екипите
Но и вие се гъзарите - футболистите се избиват по дискотеките, а ги обличате с "Адидас" 

А сигурно ли е ,че сваляме Улшпорт ???
Защото на фона на всички проблеми които имаме си мисля ,че последното нещо което мислят Титаните е да сменят безплатната екипировка !
Защото на фона на всички проблеми които имаме си мисля ,че последното нещо което мислят Титаните е да сменят безплатната екипировка !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Договорът изтича в края на сезонаJoni_ написа:А сигурно ли е ,че сваляме Улшпорт ???
soilwork написа:Tова на Hummel като модел също е яко.Знам че се оттърваме от Ушевспорт в края на сезона
От всички предложения това на Hummel най-много ми допадна! Само стрелките по ръкавите да са червени! Ако пък сме с Найки ще е най-добре, защото ще се продават на всякъде!
YA GUNNERS YA
- James_Hetfield
- Контакти:
ЦСКА - нови екипи?
След като Левски подписа с Nike , се зачудих дали през новия сезон ЦСКА ще бъде с нови екипи? Какво мислите вие?
Завинаги от ЦСКА! YNWA Liverpool FC
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: ЦСКА - нови екипи?
James_Hetfield написа:След като Левски подписа с Nike , се зачудих дали през новия сезон ЦСКА ще бъде с нови екипи? Какво мислите вие?
Пич,играчите като са куци коне и в златни одежди да ги облечеш,все ще са такива лигльовци!Важна е емблемата на отбора (бил той Левски или Цска) и уважението на футболиста към нея,а не на какъв плат е щампована тя!

Домакински:
За гостуване(България)
За Евролигата

- Sleepwalker
- Контакти:
soilwork,ако вашите екипи изглеждат по този начин,само едно браво може да се каже за избора!Стилни и готини,не като нашите - фланелки за махленски мачлета!

mitko_r написа:Видяла жабата, че подковават коня, та и тя веднага вдигнала крак.... хахахахаха
Не е много уместно... пък да не говорим смешно.
Още с идването си в ЦСКА, на първата пресконференция, "титаните" казаха, че ще сменят фирмата, която облича отбора. До сега не го направиха, просто защото трябваше да плащат доста сериозна неустойка на Улшпорт. Въпросът в случая е, коя ще е новата фирма, а не дали ще има такава.
Както и да е, интересно ми е, дали това с Адидас е сигурно ?