Новите екипи на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Новите екипи на ЦСКА!

Мнениеот captain_drifuss » 04 май 2010 09:48

И трите адидас бяха хубави, може би пурвия не толкова... моделът на хумел е много як, но ЦСКА не играя с рае а изцяло червен екип, така че не мисля че е за нас! пМоделът на пума също е много хубав, няма грешен избор според мен, стига да се оцели правилния цвят (тези на показаните модели са Ок) и да не е найк или пак улшспорт, който ни е втръснал на всички...

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 04 май 2010 10:26

Страхотни са екипите ;) Но и вие се гъзарите - футболистите се избиват по дискотеките, а ги обличате с "Адидас" :lol:

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 04 май 2010 14:21

А сигурно ли е ,че сваляме Улшпорт ???

Защото на фона на всички проблеми които имаме си мисля ,че последното нещо което мислят Титаните е да сменят безплатната екипировка !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 05 май 2010 00:43

Joni_ написа:А сигурно ли е ,че сваляме Улшпорт ???

Защото на фона на всички проблеми които имаме си мисля ,че последното нещо което мислят Титаните е да сменят безплатната екипировка !
Договорът изтича в края на сезона

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 05 май 2010 02:08

soilwork написа:Изображение Tова на Hummel като модел също е яко.Знам че се оттърваме от Ушевспорт в края на сезона

От всички предложения това на Hummel най-много ми допадна! Само стрелките по ръкавите да са червени! Ако пък сме с Найки ще е най-добре, защото ще се продават на всякъде!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
James_Hetfield
Контакти:

ЦСКА - нови екипи?

Мнениеот James_Hetfield » 14 май 2010 13:07

След като Левски подписа с Nike , се зачудих дали през новия сезон ЦСКА ще бъде с нови екипи? Какво мислите вие?
Завинаги от ЦСКА! YNWA Liverpool FC

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Re: ЦСКА - нови екипи?

Мнениеот Sleepwalker » 14 май 2010 13:11

James_Hetfield написа:След като Левски подписа с Nike , се зачудих дали през новия сезон ЦСКА ще бъде с нови екипи? Какво мислите вие?

Пич,играчите като са куци коне и в златни одежди да ги облечеш,все ще са такива лигльовци!Важна е емблемата на отбора (бил той Левски или Цска) и уважението на футболиста към нея,а не на какъв плат е щампована тя! :!:
Изображение

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 14 май 2010 13:25

Домакински:Изображение ИзображениеЗа гостуване(България) Изображение За Евролигата

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 14 май 2010 13:33

soilwork,ако вашите екипи изглеждат по този начин,само едно браво може да се каже за избора!Стилни и готини,не като нашите - фланелки за махленски мачлета!
Изображение

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 14 май 2010 13:35

mitko_r написа:Видяла жабата, че подковават коня, та и тя веднага вдигнала крак.... хахахахаха

Не е много уместно... пък да не говорим смешно.
Още с идването си в ЦСКА, на първата пресконференция, "титаните" казаха, че ще сменят фирмата, която облича отбора. До сега не го направиха, просто защото трябваше да плащат доста сериозна неустойка на Улшпорт. Въпросът в случая е, коя ще е новата фирма, а не дали ще има такава.
Както и да е, интересно ми е, дали това с Адидас е сигурно ?

Върни се в “ЦСКА”