Аз вярвам, защото обичам ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

jordanloko
Контакти:

Re: Аз вярвам, защото обичам ЦСКА

Мнениеот jordanloko » 08 апр 2010 13:41

[offtopic]Изображение[/offtopic]
Кое е това момче :?: :P
Моят първи мач беше Локомотив-ПСЖ
sandi74 написа:Честита напълно заслужена победа на Локо Сф.

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 08 апр 2010 14:09

Кога феновете на един отбор са виновни, че отбора не играе нищо. Те ли да слезнат на терена, е направиха го, но и това не помогна. Явно някои футболисти бързо забравиха, че до преди месец ритаха по-поляните и се помислиха за звезди. Не феновете не са виновни, защото бяха навсякъде с отбора и във България и в чужбина, виновните са други и те ще си заминат ако не сега след месец, но ние ще остане. И ние ще берем срама на разни знайни и незнайни герои, не те скрити на село!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 08 апр 2010 14:50

Сигурен съм, че скоро Борисов и Иванов няма да са в ЦСКА и това ще бъде най-щастливият ден за феновете на армейците! Според мен правят някви врътки с лиценза и умишлено се опитват да оставят ЦСКА извън турнирите.По този начин ще си спестят фенския гняв при евентуална липса на лиценз! Защо му е лиценз за Европа на отбор, който няма да играе в Европа? „Титан може да се отдръпне от ЦСКА"-мисля че тази прословута реплика на Борисов,е показателна и ще чакаме с интерес събитията извън терена.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 08 апр 2010 22:05

ами има 100 теми за Титан, за организация и за това как никой не е виновен извън ЦСКА

В тази не ми се искаше да обсъждаме неща извън "зеления терен"
Ето например аз чакам Платини да се отпуши най - накрая и да почне да ниже голове. Позитивно е и завръщането на Маркиньос

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 09 апр 2010 00:34

В момента и Левски и ЦСКА имат нужда от обичта на феновете,въпреки слабите игри от тяхна страна....

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 10 апр 2010 04:39

До k_oleto.Извинявай че се намесвам ,но запитвал ли си се дали ЦСКА обича тебе и другите около тебе.Дали изобщо се интересуват от вас и вашето мнение или този ЦСКА мисли само за парите си.Като започнеш от Титан ,треньори ,„играчи“ и „чужди ИГРАЧИ“.А ти си вярваи във твоята идея и отбор.Но те не заслужават да ги обичаш,тези ЦСКА.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 10 апр 2010 08:49

IVAN.CIPRUS написа:До k_oleto.Извинявай че се намесвам ,но запитвал ли си се дали ЦСКА обича тебе и другите около тебе.Дали изобщо се интересуват от вас и вашето мнение или този ЦСКА мисли само за парите си.Като започнеш от Титан ,треньори ,„играчи“ и „чужди ИГРАЧИ“.А ти си вярваи във твоята идея и отбор.Но те не заслужават да ги обичаш,тези ЦСКА.

ами много е лесно да обичаш отбор-победител. Супер лесно е да подкрепяш първия в класирането. И да, вярвам, че и в отбора и в управлението му има играчи и хора, които знаят какво е ЦСКА, а именно заради тях си струва

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 10 апр 2010 10:35

k_oleto написа:
IVAN.CIPRUS написа:До k_oleto.Извинявай че се намесвам ,но запитвал ли си се дали ЦСКА обича тебе и другите около тебе.Дали изобщо се интересуват от вас и вашето мнение или този ЦСКА мисли само за парите си.Като започнеш от Титан ,треньори ,„играчи“ и „чужди ИГРАЧИ“.А ти си вярваи във твоята идея и отбор.Но те не заслужават да ги обичаш,тези ЦСКА.

ами много е лесно да обичаш отбор-победител. Супер лесно е да подкрепяш първия в класирането. И да, вярвам, че и в отбора и в управлението му има играчи и хора, които знаят какво е ЦСКА, а именно заради тях си струва

Да ,така е за отборите победители и техните фенове.Но ЦСКА отдавна не е побеждавал никого в България ,камоли в Европа.За това се съмнявам да си струва точно със тези играчи на цска.А и проблема със лиценза,със парите които дължи цска навсякаде,заплатите и изобщо страшно многото проблеми ,можеш да ги обичаш ,но да им вярваш едвали.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 11 апр 2010 03:10

Аз вярвам,че ЦСКА ще играе в Европа.За друго мисля,че няма смисъл да говорим.Какви титли какви 5 лева?Тази година е ред на Литекс да се пробва за ШЛ.Бързо забравихме как критикувахме сините фенове,че те няма да са шампиони,когато и те мечтаеха същото като нас преди няколко месеца.Аз вярвам също,че ЦСКА ще започне да побеждава и да играе много по-добре.За наемниците-в професионалния футбол всички са наемници-нали им се плаща за тази работа?По-правилната дума,която трябва да се използва за неигращите футболисти е "непрофесионализъм".

Върни се в “ЦСКА”