Зафето не издържа теста
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Зафето не издържа теста
Зафето не е виновен. Даже си е поставил цел да покаже на ритнитопковците, че играят в ЦСКА - това го каза след мача. По-голям та*ак от това не бях чувал. Че те ако не знаят къде са (което си е факт) и Господ не може да им помогне. Но Зафето в момента е поредната жертва на Титан-четата. На тези кухи лейки изобщо не им дреме, защото са кухи, при това лейки... Или може би кухи кофи за боклук - знам ли??? Вън от футбола, фъфлещи мазници! Взимайте си Батков и да ви няма! Самоизхвърлете се, нещастници!
След днешните мачове става кристално ясно,че поне във футбола ни двуполюсния синьо-червен модел,заимстван от политиката/или политиката заимства от футбола?
/рухна!Или ЦСКА,или Левски отпадат от ЕКТ за сезон 2010/11 година,като в по-изгодни позиции да влезе в Лига Европа е червеният тим!Имам чувството ,че поне един от двата/ако не и двата тима/ ще сменят собственика си след края на сезона!

-
И ЦС*КА и Левски са жалки.
Седем метра е вратата, седем гола на ЧОРБАТА!
- delqnski47
- Контакти:
toffees написа:delqnski47 написа:Обичам Батков написа:Дано падаме всички мачове, та най накрая да гои забиеме на тея гнусни Титани!
Кво па са ти виновни титаните???
Кой , нормален собственик спеня два пъти треньор по време на първенството? Много са невежи
Титаните не са ''сменили'' Андоне(ако за него говориш)!Играхме си много добре,въпреки че и той правеше грешки,но пак бяхме добре и се представихме достойно на дербито!Просто оная мижитурка си би шута и пак в момента сме на дъното....това е!Нищо сложно няма!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
ivo1964 написа:Зафето не е виновен. Даже си е поставил цел да покаже на ритнитопковците, че играят в ЦСКА - това го каза след мача. По-голям та*ак от това не бях чувал. Че те ако не знаят къде са (което си е факт) и Господ не може да им помогне. Но Зафето в момента е поредната жертва на Титан-четата. На тези кухи лейки изобщо не им дреме, защото са кухи, при това лейки... Или може би кухи кофи за боклук - знам ли??? Вън от футбола, фъфлещи мазници! Взимайте си Батков и да ви няма! Самоизхвърлете се, нещастници!
Не само баткоФ...Всички да скачат във ВЦ-то

РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
Не е виновен Зафиров,виновни са тези които изгониха Пенев,Младенов и т-н! Много са виновни и повечето фенове на цска,които все искат да бият и само след 2-3 слаби мача и всеки става виновен и всеки трябва да се маха! Проблемите тепърва предстоят защото се видя че дори с големи играчи и големи треньори,наще '"ГРАНДОВЕ" не стават! Там проблемите са други.........! Честито на Берое и дано точно те да вземат купата в което не се съмнявам! Няма по-достоен отбор от тях в момента пък и по публика този сезон са ненадминати!
а най смешното е,че нито един от бъдещите ни евробойци не може да играе на собственият си терен.
Е той само треньора да бе виновен лесна работа. Какво е оправданието за футболистите. Я да видим Берое- да не би да имат парите на ЦСКА, заплатите, условия за игра и т.н., обаче си биха момчетата като пичове. Зафиров ли да влезе да вкара головете или футболистите. Допуснал грешки, ми кой не греши, ма не негова е основната вина за загубата. Просто сме слаби или не им се играе на хората, това е според мен. Не мисля, че и Титан нямат вина за случващото се. Браво за това което направиха след Лупи, ма тук от известно време насам правят много грешки, които така или иначе се отразяват на футболистите и играта на отбора.Но това също не е най-важното, основно е вината на футболистите......Но пък ние затова сме от ЦСКА, да се радваме, да ни боли, но винаги да бъдем от отбора си, не само когато бием и сме на върха.
- Боримечката
- Контакти:
Със Живков и А.Караиванов в ръководството толкова.Супер некомпетентно ръководство,работещо стихийно и нерационално!
Та тея двамата са виждали топка само на руска салата!
Направете си генерална равносметка и дайте спокойствие на клуба!Извикайте специалист и му дайте поне 1,5-2 шанс!
Та тея двамата са виждали топка само на руска салата!
Направете си генерална равносметка и дайте спокойствие на клуба!Извикайте специалист и му дайте поне 1,5-2 шанс!
Какво зафе ви е подгонило бе?!!!?!?!?Ь?1Така е така!!!Благодарение на пернишките мутри сме на това ниво!Вън всички клоуни от Армията!Вън смешници!