Титлата е загубена, но само за футболистите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Re: Титлата е загубена, но само за футболистите на ЦСКА

Мнениеот Dundy » 28 мар 2010 13:10

cska_90 написа:Абе защо Литекс сега имат три поредни домакинства!!! :? :? :?
Защото не ходи да играе в Пловдив вчера или днес :) , а за титлата ще се види дали ще имате сили (вчера се видя кви умрели кучета и двата отбора) първо трябва да биете първия и втория тогава се напъвайте, досега имате негативи т.нав ГРАНДОВЕ

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 28 мар 2010 13:12

k_oleto написа:
cska_90 написа:Ето затова ми липсва Стойчо!!!Да тресне по масата - и да каже НИЕ ЩЕ СМЕ ШАМПИОНИ!!!!!!!!!! ;) ;) ;) А не тия да ми обесняват-ама изгубихме титлата!!!!Няма такова пораженческо мислене-излизат следшващите 10 мача на живот и смърт-раздават се 200% и бият наред това е!!!!

+1

И аз така смятам.
ПС: "Литекс" имат 3 поредни мача вкъщи, понеже между тези със "Сливен" и "Миньор" трябваше да е визита в Пловдив.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 мар 2010 13:17

Абе ако има фейрплей не виждам как Литекс ще бият Локото и Славия като гости и как няма да загубят точки срещу Морето,Черноморец,Берое,Минъор и Локо сф като докамини-
поне 7-8 точки ще загубят и три от нас евентуално, остава само ние да си биеме докрая, но пак казвам ако се играе честно!
Изображение

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 28 мар 2010 13:19

Много оптимисти има тук или аз се бъркам.Така е,прави сте,че има още много мачове,но незнам.Според мен позициятак,оято заемамепредвид оставащите мачове е перфектна-сега с тези 8 т. зад Литекс и вероятно 4 зад Локо Сф играем мач за мач и това е.Докъдето стигне.За Купата на България също играят и я взимат,освен ако на Морето не им се играе пак в Европа.Като цяло титлата е труднопостижима,но такива неща понякога стават.Прави сте,че липсва треньор с манталитета на Стойчо или Любо Пенев,но сега разполагаме с това.Мнението ми е,че не играем футбола,който искам да виждам.Но ако се промени нещо в начина на игра и започне да пуска Саидходжа и Делев може да стане нещо интересно като обрат.
Последна промяна от Porto на 28 мар 2010 13:20, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 мар 2010 13:20

Porto написа:Много оптимисти има тук или аз се бъркам.Така е,прави сте,че има още много мачове,но незнам.Според мен позициятак,оято заемамепредвид оставащите мачове е перфектна-сега с тези 8 т. зад Литекс и вероятно 4 зад Локо Сф играем мач за мач и това е.Докъдето стигне.За Купата на България също играят и я взимат,освен ако на Морето не им се играе пак в Европа.Като цяло титлата е труднопостижима,но такива неща понякога стават.Прави сте,че липсва треньор с манталитета на Стойчо или Любо Пенев,но сега разполагаме с това.Мнението ми е,че не играем футбола,който искам да виждам.

Трудно -да -но не невъжможно-ето Славия и Черноморе, а и Минъор имат шанс за 4 то място-така,че ще скочат на Литекс!!! ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 28 мар 2010 13:22

cska_90 написа:
Porto написа:Много оптимисти има тук или аз се бъркам.Така е,прави сте,че има още много мачове,но незнам.Според мен позициятак,оято заемамепредвид оставащите мачове е перфектна-сега с тези 8 т. зад Литекс и вероятно 4 зад Локо Сф играем мач за мач и това е.Докъдето стигне.За Купата на България също играят и я взимат,освен ако на Морето не им се играе пак в Европа.Като цяло титлата е труднопостижима,но такива неща понякога стават.Прави сте,че липсва треньор с манталитета на Стойчо или Любо Пенев,но сега разполагаме с това.Мнението ми е,че не играем футбола,който искам да виждам.

Трудно -да -но не невъжможно-ето Славия и Черноморе, а и Минъор имат шанс за 4 то място-така,че ще скочат на Литекс!!! ;) ;)

Така,но нали знаеш,че и третото място може да сдадем,ако играем така.Това примиренчество и странните неща,които стават напоследък ме карат да си мисля,че ще караме първенството на автопилот и целта ще е Купата.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 28 мар 2010 13:23

Porto написа:
cska_90 написа:

Така,но нали знаеш,че и третото място може да сдадем,ако играем така.Това примиренчество и странните неща,които стават напоследък ме карат да си мисля,че ще караме първенството на автопилот и целта ще е Купата.

Е това вече е друга тема!!!Затова казвам ,че ми липсва Стойчо!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
red_eraser
Контакти:

Мнениеот red_eraser » 28 мар 2010 13:29

Титлата не била загубена вие гледате ли мачовете на ЦСКА гледате ли как играем свалете розовите очила не можем да бием Берое Локо Мездра и Пирин ще бием Литекс Локо София и Черно море не само че не можем да ги беим а сме им вкарали само един гол слезте на земята вече за 3 място , ако се преборим аз ще сум доволен целта на отбора е купата вече!!
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 28 мар 2010 13:35

red_eraser написа:Титлата не била загубена вие гледате ли мачовете на ЦСКА гледате ли как играем свалете розовите очила не можем да бием Берое Локо Мездра и Пирин ще бием Литекс Локо София и Черно море не само че не можем да ги беим а сме им вкарали само един гол слезте на земята вече за 3 място , ако се преборим аз ще сум доволен целта на отбора е купата вече!!

Изключвам мача в Мездра, тъй като не се доиграха 25 минути, но я ми припомни, как завършиха Литекс в Кюстендил с Пирин и в Стара Загора с Берое?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 28 мар 2010 13:39

Момчета не искам да го приемате като заяждане,но според мен оптимизма ви е малко повече от реализма. Уважавам желанието ви и хъса за борба докато има шанс за титлата . Но според мен подценявате малко гостуванията си на Миньор и Сливен ,който ще ги вземете много трудно. На Сливен имате да връщате голяма услуга -през лятото взехте 4-ма футболисти от тях при преференциални условия ,а те в момента са напълно реално заплашени от изпадане,а услугите трябва да се връщат ;) ;) . Миньор ще се борят със зъби и нокти за 4-то място така че няма да е лесно и там.
Даже според мен задачата на ЦСКА в първенството е задържане на 3-то място,което според мен Левски не заслужава,но доста по-леката му програма му дава възможност да атакува.

Върни се в “ЦСКА”