Апостол Попов!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Апостол Попов!!
Специално го наблюдавах в Кюстендил и смятам, че има място сред титулярите. Дано Андоне да го разбрал вече и да го пусне срещу Левски, заедно с Митревски. Не искам да обиждам Виданов, но на мач той си прави поне по три грешки и то фрапиращи. Срещу Пирин топката го прескочи и ако не беше вратяря ставаше 2:0 и край! Затова Попов трябва да е титуляр докрая на първенството, защото е опитен играч и по-бързо ще се сработи с Митревски. Павката още е млад и ще дочака своето място, но на десния или левия бег, защото в центъра на защитата издъхва.
БРАВО, БРАВО, че написахте заглавието на кирилица! Моето мнение, че е добър футболист, определено по-добър от Павката, но Павката е по-млад, съответно за продаване!
YA GUNNERS YA
Аз отдавна съм си казал мнението, че Попов е с класа над тоя дърводелец Виданов.
Май само нашия "голям специалист" Андоне не го разбира.
Задължително срещу подуенци трябва да пусне Попов и Митревски.
Същото се отнася и за оня скакалец Мигел. Платини е много по добър от това недоразумение.
Остава пак да пусне Виданов и Мигел и чак тогава ще го призная за пълен идиот тоз румънец.
Същото се отнася и за оня скакалец Мигел. Платини е много по добър от това недоразумение.
Остава пак да пусне Виданов и Мигел и чак тогава ще го призная за пълен идиот тоз румънец.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
etgecata1 написа:Аз отдавна съм си казал мнението, че Попов е с класа над тоя дърводелец Виданов.
Абе то ясно, че Попов е по-добър от Виданов, но както казах по-горе, целта е продажба на 2рия в чужбина! Нищо му няма на Андоне... това е причината поради която се пуска и Мигел, така си мисля де... но срещу Подуянйе ФК трябва наистина да играем с Митрески и Попов в защита, не че има кой знае каква вероятност да ни вкарат, но все пак!

YA GUNNERS YA
И аз съм ЗА централни защитници Митрески и Попов ! Виданов е много зле ... 100% ще сме по-стъбилни в защита с Попов отколкото Виданов и мисля ,че всеки който поне малко разбира от футбол го вижда това
а за Платини спор няма иии Муши много добре пази топката и добре я отиграва както и има добър удар това са ни добрите централни нападатели,а Мигел само тича това му е плюса иначе нищо друго ... това момче не е за ЦСКА !!! А да се върна на темата с двете ръце съм ЗА Апостол Попов !!! 

catch me ... if you can !
За съжаление май Митревси няма да играе. Това е много лоша новина.http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=126409
Дано да се лъжа но с тоя дърводелец Виданов нищо добро не ни чака.
Всеки мач този прави по няколко невероятни грешки. Пълна трагедия.
Защо Андоне не пробва Попов с К. Стоянов централни защитници?
Но ме съмнява.
Така е сега ще се чуди кой да пуска като изгони Котев и не върна В. Илиев.
Били сме с много цетрални защитници???
Смешници...
Къде са ти многото защитници бе Андоне???
Сега няма кой да пусне в най-важния ни мач...
Дано да се лъжа но с тоя дърводелец Виданов нищо добро не ни чака.
Всеки мач този прави по няколко невероятни грешки. Пълна трагедия.
Защо Андоне не пробва Попов с К. Стоянов централни защитници?
Но ме съмнява.
Така е сега ще се чуди кой да пуска като изгони Котев и не върна В. Илиев.
Били сме с много цетрални защитници???
Смешници...
Къде са ти многото защитници бе Андоне???
Сега няма кой да пусне в най-важния ни мач...
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
-
- Контакти:
iskam da spodelq mnenie za edin ot nai - golemite talanti v otbora v momenta Apostol Popov. Spored men tova mom4e e stra6no talantlivo i ako mu se dade 6ans moje da stane ne6to ot nego. Gledah go v nqkolko ma4a i mi napravi vpe4atlenie ne samo borbenostta mu no i nqkakva makar i malka takti4eska gramotnost. dano se razvie i se naloji v otbora