Сега можем да кажем, че изгубихме титлата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сега можем да кажем, че изгубихме титлата
не мисля че още сме вън от играта но трябва да играем като последните 15 мин на тоя мач всички мачове до края пък каквото стане преди все губихме накрая сега пък може да спечелим
Joni_ написа:Титлата я загубихме още в началото на Пролетта когато продадохме 2мата най добри футболисти !
Такава слаба игра никога не съм гледал от ЦСКА ,просто мъка, мъка, мъка !!!
Пич, не съм съгласен с тебе. Има много мачове до края, първенството е непредсказуемо.
Имаме и директни мачове с Локо и Латекса...
ЦСКА Завинаги!
ЦСКА Завинаги!
А бе не е сигурно още дали сме изпуснали титлата , има бая мачове и има време до края ... но на там отиват нещата за съжаление ....
Реално и локо софия , и литекс играят по-грамотно в ,момента ...
Днес с пирин се получи хубав мач ... но все още нямаме голаджия ;(
Реално и локо софия , и литекс играят по-грамотно в ,момента ...
Днес с пирин се получи хубав мач ... но все още нямаме голаджия ;(
- captain_drifuss
- Контакти:
не ме интересува титлата! искам ЦСКА да бие левски и да се бори до край! важни мачове има бол- литекс имат една дузина мачове за губене, най-важното е ние да ги бием! локо са се доказали, че падат в най-важния момент! ЦСКА трябва да се бори до край! дори да не станем шампиони трябва да се борим!
- red_eraser
- Контакти:
Аз токущо се върнах от мача просто жалка гледка бяха на вас щом ви е харесало добре но се вижда , че Андоне е доста слаб треньор никаква схема никакъв стил на игра закъснели смени и мишок продажен капитан това видях днес аз на Осогово незнам какъв е този Андоне признавам че за първи път му чух името когато стана треньор на Цска можеби моята футболна култура е малка но много слаба игра показва отбора добре че Митрески този дебелак не игра да направи 2-3 дузпи пак по телевизията ви изглежда добре но аз бях там и видях в очите им малодушието и безразличието на половината играчи просто нямам думи от 10 години не изпускам мач в югозападния регион но вече не виждам защо да ходя и за кого да викам за името ЦСКА ДА НО НЕ И ЗА МИШКИ ЖИВЕЕЩИ НА НЕГО ! Ако не бием Левски просто....
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!
Korsata написа:Joni_ написа:Титлата я загубихме още в началото на Пролетта когато продадохме 2мата най добри футболисти !
Такава слаба игра никога не съм гледал от ЦСКА ,просто мъка, мъка, мъка !!!
Пич, не съм съгласен с тебе. Има много мачове до края, първенството е непредсказуемо.
Имаме и директни мачове с Локо и Латекса...
ЦСКА Завинаги!
Всеки си има мнение ,аз не ангажирам никой, времето ще покаже дали съм бил прави или надявам се не съм .
Но е факт, че по слаб футбол не сме играли никога ,не ги знам тези футболисти какво тренират, дали изобщо им се играе, но това тяхното просто е уникално бездушие !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
ДОСЕГА ДА СИ ПРИЗНАЯ СЪМ ХВЪРЛЯЛ САМО ПО ЕДНО ОКО НА МАЧОВЕ НА ЛЕВСКИ ИЛИ ЦСКА.
НИКОГА НЕ СА МЕ ИНТЕРЕСУВАЛИ.
ОБАЧЕ СЕГА ПО СТЕЧЕНИЯ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА МОЯ ЛЮБИМ ОТБОР НЯМА МАЧОВЕ.
От това което виждам обаче за 4 кръга се свири здраво в ущърб на един отбор.
И това е - ЦСКА.
за тези 4 кръга :
3 ДУЗПИ НА АРМИЯТА (НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ)
ЕДИН ОТМЕНЕН ГОЛ(РЕДОВЕН СРЕЩУ ЛОКО ПД)
ЕДНА СЛУЖЕБНА ЗАГУБА 0:4
ЕДИН ЗАЧЕТЕН АБСОЛЮТНО НЕРЕДОВЕН ГОЛ
Не съм конспиратор като някои болни фенове и журналисти,но това което се случи само за 4 кръга преля чашата.
Сега феновете на ЦСКА имат право да сменят не само съдийската комисия (както го направиха Левски за един отменен техен гол),ами могат да ометат цялото БФС.
НИКОГА НЕ СА МЕ ИНТЕРЕСУВАЛИ.
ОБАЧЕ СЕГА ПО СТЕЧЕНИЯ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА МОЯ ЛЮБИМ ОТБОР НЯМА МАЧОВЕ.
От това което виждам обаче за 4 кръга се свири здраво в ущърб на един отбор.
И това е - ЦСКА.
за тези 4 кръга :
3 ДУЗПИ НА АРМИЯТА (НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ)
ЕДИН ОТМЕНЕН ГОЛ(РЕДОВЕН СРЕЩУ ЛОКО ПД)
ЕДНА СЛУЖЕБНА ЗАГУБА 0:4
ЕДИН ЗАЧЕТЕН АБСОЛЮТНО НЕРЕДОВЕН ГОЛ
Не съм конспиратор като някои болни фенове и журналисти,но това което се случи само за 4 кръга преля чашата.
Сега феновете на ЦСКА имат право да сменят не само съдийската комисия (както го направиха Левски за един отменен техен гол),ами могат да ометат цялото БФС.
-
- Контакти:
И ПОНЕЖЕ МОЯТА ПЪРВА ОТВОРЕНА ТЕМА БЕШЕ ИЗТРИТА ЕТО ОЩЕ ЕДИН ДРАЗНЕЩ ФАКТ:
Има тенденция и в БФС и в радио Гонг.
В Гонг ,когато Левски загуби винаги слагат по общ знаменател и ЦСКА.
Без да споменат ,че ЦСКА беше порязан и това отне победата,но е по лесно да се каже след загуба на "любимия" Левски:
"...Левски и ЦСКА са ужасно слаби ."
И по този начин се опростява загубата щото видите ли и ЦСКА били слаби.
А щом ЦСКА са слаби ,значи няма проблеми в Левски.
Има тенденция и в БФС и в радио Гонг.
В Гонг ,когато Левски загуби винаги слагат по общ знаменател и ЦСКА.
Без да споменат ,че ЦСКА беше порязан и това отне победата,но е по лесно да се каже след загуба на "любимия" Левски:
"...Левски и ЦСКА са ужасно слаби ."
И по този начин се опростява загубата щото видите ли и ЦСКА били слаби.
А щом ЦСКА са слаби ,значи няма проблеми в Левски.
Аз да питам къде се скри онзи господин Караиванов дето от Анталия рзправяше, че ЦСКА играе страхотно и такива отбори като Берое, Мездра и Пирин ще ги бием с разлика тука два мача нищо не играем и той една дума не обелва.
Важното е да бием подунци в събота.
Ние сме зле ама тия са трагедия, пълна скръб.
Трябва да ги смачкаме и после всичко ще си дойде на мястото.
Литекс и Локо сф ги приемаме на Армията. Ако ги бием как да нямаме шансове за титлата???
Те ще загубят още точки, а имат мач и помежду си.
Всичко си зависи все още от нас. Вземем ли си мачовете докрая със сигорност сме шампиони.
Мен обаче ме претиснява този Андоне. Дано най после е разбрал, че Попов и с класа над Виданов и че тия дървета Мигел и Св. Петров за нищо не стават. Крайно време е да вземе да го разбере и да си подреди състава поне един път както трябва.
В събота съм в сектор Г и САМО ЦСКА.
Ние сме зле ама тия са трагедия, пълна скръб.
Трябва да ги смачкаме и после всичко ще си дойде на мястото.
Литекс и Локо сф ги приемаме на Армията. Ако ги бием как да нямаме шансове за титлата???
Те ще загубят още точки, а имат мач и помежду си.
Всичко си зависи все още от нас. Вземем ли си мачовете докрая със сигорност сме шампиони.
Мен обаче ме претиснява този Андоне. Дано най после е разбрал, че Попов и с класа над Виданов и че тия дървета Мигел и Св. Петров за нищо не стават. Крайно време е да вземе да го разбере и да си подреди състава поне един път както трябва.
В събота съм в сектор Г и САМО ЦСКА.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033