ЦСКА-Пирин!!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Пирин!!!
по скоро пирин трябва да мислят какво да правят с вас, ако решат ще ви бият.не мисля, че нещо в тоя мач зависи от цска. в момента вие не сте отбор и ще бъде жалко ако станете по някакъв начин шампион.не пиша това с лоши чувства, просто това е реалността в момента.
sslevski написа:Ако Пирин поведе в резултата предлагам да се викне армията,спец частите и всички районни управления на София.На агитката предварително трябва да им се изземат ножовките (заради гредите) и да им се раздадат комплект анцузи и по един телефон( за да не закачат децата по писитите).
Ако има истински мач.То той ще е 0:0
[offtopic]Поне си имаме мнение-докато вашите фенове само лижат гъза на Батков!!![/offtopic]

- blue magic
- Контакти:
Empty написа:crap написа:xWarden написа:Те и Левски играха трагично срещу Миньор и Литекс, но това не им попречи да опукат Славия с 3:0....така че топката е кръгла от женски род...всичко е възможно
Традиционно е за нас да започваме полусезона трудно. Докато в момента напрежението в ЦСКА е голямо - събитията в Мездра, румънците нещо мътят, сега и този Орлинов (колкото и незначителен да е). Пирин показа добър футбол срещу силните и това им даде самочувствие. Всичко е възможно в този мач.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
rolik написа:по скоро пирин трябва да мислят какво да правят с вас, ако решат ще ви бият.не мисля, че нещо в тоя мач зависи от цска. в момента вие не сте отбор и ще бъде жалко ако станете по някакъв начин шампион.не пиша това с лоши чувства, просто това е реалността в момента.
По твоята логика, кой е отборът заслужаващ да стане шампион, за да не е жалко? И какво имаш в предвид, като казваш "пирин трябва да мислят какво да правят с вас"? Май слагаш каруцата пред коня!
Левскр съм, но мисля, че ще биете. Просто не виждам друг шанс (за вас). А и Пирин е с проблеми и след прекрасния старт и порязването с/у Локо Сф, не, че няма да имат мотивация (глупости с/у ЦСКА), просто ще са уморени. Успех няма да ви пожелавам, но при неприятен развой (за вас), не бива да се допускат ескцесии, защото това ще е трагично за БГ футбола (не съм привържаник на вадене на ЦСКА от А група, но съм яростен привържаник на спазването на законите и наредбите).
- blue SASHO77
- Контакти:
С оглед на това , че защитата на Пиринци е коренно променена от предишните мачове- 100% победа за Цска. Иначе не ми се мисли какво ще настане ....
САМО ЛЕВСКИ
- mistreated
- Контакти:
blue SASHO77 написа:С оглед на това , че защитата на Пиринци е коренно променена от предишните мачове- 100% победа за Цска. Иначе не ми се мисли какво ще настане ....
По принцип си прав за защитата, тъй като тя беше най-големият коз в играта на Пирин от началото на пролетта, в крайна сметка са допуснали само 1 гол. Но всичко зависи от нагласата на футболистите на ЦСКА, ако играят като оня ден и защитата на Глиган Грудово ще ги спре.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Няма друг път освен победа и то осигурена преди последните 20 минути. Не бива да си мислим че ще бъде лесно и че Пирин няма да се хвърли на 10000%. За по-малките отбори това са мачове на живота. Трябва момчетата в червено да докажат че са мъже и че не позорят фланелката. Попов и Стоянов ще се справят в центъра на защитата. По крилата трябва да атакуваме с Гранден и Спас, Маркиньос ще свърши работа ако е готов, но за едно полувреме трябва да има сили. Всички трябва да се борят за победата и да ни зарадват. Трябва да се вдигаме и да вземем предстоящите 2 мача. Не бива да гледаме в миналото, а само напред и да се борим докрай. Само така ще заслужим всеки да е част от ЦСКА.
Напред червените, победата ни чака, но трябва да я спечелим!
Напред червените, победата ни чака, но трябва да я спечелим!
cska_90 написа:sslevski написа:Ако Пирин поведе в резултата предлагам да се викне армията,спец частите и всички районни управления на София.На агитката предварително трябва да им се изземат ножовките (заради гредите) и да им се раздадат комплект анцузи и по един телефон( за да не закачат децата по писитите).
Ако има истински мач.То той ще е 0:0
[offtopic]Поне си имаме мнение-докато вашите фенове само лижат гъза на Батков!!![/offtopic]
Кой по-точно визираш ? Айде да не отваряме темата за Дучан,Титан и Томов и безплатните хореографий

Конкретно за мача,то е ясно,че преди Дербито ще биете !
П.П. Колко теми ще има за тоя мач ?

ако играете така както с Локо - Мездра , нищо добро не ви чака в Кюстендил , а да не забравяме че Пирин не са Мездра