Достоен ли е г-н.Ангелов за шеф на фенклуба

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Korsata
Контакти:

Re: Достоен ли е г-н.Ангелов за шеф на фенклуба

Мнениеот Korsata » 24 мар 2010 18:02

cska_90 написа:
bojo1912 написа:Много сте ми интересни как плюете Дучето, но не си давате сметка че без него ще се разпаднете като агитка .Просто неможете да си представите с колко средства и колко тичане и работа е свързано едно хорео ,примерно .Кой от вас бе младежи ще си зарежи работата и да се отдаде на тази работа ,кой от вас ще обикаля да търси пари за фен клуба , кой от вас го познават и има лоби във футболните и плитическите среди ,като половината не могат сами да си вържат връските на обувките !? Дучето е може и да и селски тарикат но без него ще сте кръгла нула драги ми армеици ! Така че преди да се правите на революционери мислете с главите си - те не си само да си носите червените шапки и да си вързвате шалчетата !

Те си нямат никава идея как ставаттези неща-ама иначе акъл дават!!!

+1
ЦСКА Завинаги!
ЦСКА Завинаги!

batebo
Контакти:

Мнениеот batebo » 24 мар 2010 18:35

Някой да е виждал хореография по английските стадиони? Хората си пеят химните и ръкополяскат .Аз не участвах в хореографиите срещу Аякс ,Ливърпул ,Нотингам, Байерн и т.н. защото нямаще такива , и пак щях да се пръсна от КЕФ ...но заради играта на моите .Тогава не ми беше нужен Д.А. а сега още по-малко !!! Ходи си и това е !

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 мар 2010 11:12

Така и не видях нищо конкретно, от което да са недоволни противниците на Дучето. Само философски размишления и как бил прост и цървул. А мечтата на феновете са интелигентни, сложни, градски и образовани хора, в цяла България търсят някоя Гугутка и за техния клуб...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 25 мар 2010 11:32

Абе махнете Дучето и сложете някой като гугутката или златично и тогава ще има да съжалявате...

Върни се в “ЦСКА”