Д. Борисов: Може да извадя ЦСКА от първенството

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Д. Борисов: Може да извадя ЦСКА от първенството

Мнениеот child in time » 24 мар 2010 13:16

Хайде сега Лавчески прийоми! Годината не е 96 и както са му дигнали мерника на ЦСКА нищо чудно да има гонене от А група! Не сериозно е да се вади отбор в 21 век !
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 24 мар 2010 13:26

Не стига, че "синьото БФС" ги "наказа" с несъществуващия мач с Ботев, ами още иска този наглец!
Последна промяна от blue magic на 24 мар 2010 13:30, променено общо 1 път.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 24 мар 2010 13:27

garfild8 написа:Може да си има свои съображения,обаче...това ми прилича на Бай Ганьо,дето искаше да вади Левски от групата,през есента.Само вдига пушилка.Това сме го виждали,вече.Писна ми от такива простотии.Д.Борисов,не е много по-различен от Батков.И двамата нищо не разбират от футбол,обаче се правят на големи разбирачи.
П.П.Да ме извинят червените фенове,но ще ми бъде много по-интерсено,без двата отбора,Левски и ЦСКА.Поне един шампионат,да има такъв,много фенове,ще сме доволни.

Първо Борисов не е бил агент на ДС... или поне все още не се знае :lol:
Второ Борисов си признава, че не разбира от футбол :lol:

Но иначе имаш право :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 мар 2010 13:32

crap,само тази разлика дето викаш,че Д.Борисов си е признал,дето не разбира от футбол.Ама пак коли и беси в ЦСКА.Нищо,че официално си е признал,за футболното си безхаберие. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 мар 2010 13:33

PR пред крайните и необективни фенове на ЦСКА,нищо повече.Абсурдни аргументи,несериозни изказвания.В началото имах друго мнение за Гърнето,но явно,че миналото си тежи на мястото...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 мар 2010 13:36

acmilan написа:PR пред крайните и необективни фенове на ЦСКА,нищо повече.Абсурдни аргументи,несериозни изказвания.В началото имах друго мнение за Гърнето,но явно,че миналото си тежи на мястото...

[offtopic]Приятелю,ти още ли се радваш на нов началник и малко прасенце?Защото не знаеш,какво прасе ще излезе от тях. :lol:[/offtopic]
Само Черно море.

Потребителски аватар
Saint Etienne
Контакти:

Мнениеот Saint Etienne » 24 мар 2010 13:38

Тоя е пълен смешник.Същия като Батков е,плаши гаргите.Щял да вади отбора :mrgreen: ,тия сме ги чували :mrgreen:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 24 мар 2010 13:41

acmilan написа:PR пред крайните и необективни фенове на ЦСКА,нищо повече.Абсурдни аргументи,несериозни изказвания.В началото имах друго мнение за Гърнето,но явно,че миналото си тежи на мястото...

Учудва ли те? В момента, в който излязаха с декларация, че искат 3:0 служебно срещу Мездра, ми стана ясно що за хора са. Изключително нагли, арогантни, промиващи нискоинтелектуални фенове. Отказа се от феновете си. Опитва се да се оправдава с чужди манипулации, провокации и тн. А цяла България видя как дудучето се смееше, а над 200 човека с шалове и фланелки на ЦСКА вилняха из терена. Откакто БФС им се нагъзи за задълженията към играчи, мениджъри, държавата и тн, този хубавец си мисли, че държавата и футбола са му бащиния... Да вади отбора. Бих се радвал изключително много...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 24 мар 2010 14:07

И ако ЦСКА не играе в "А" група, какво ще се промени? Въпросът ми е риторичен, затова и ще изброя част от отговорите: футболът ни ще се издигне на ниво Премиършип, посещаемостта на мачовете ще е поне 99%, отборите ни в ЕКТ ще играят най-малко на 1/4-финал, българските футболисти ще са едни от най-котираните в Европа, стадионите ще заприличат на такива, МанЮнайтед, Челси, Барса, Реал и всички останали ще се молят да играят с нас контроли през подготовките, феновете ще си купуваме абонаментни карти поне за 3 години, и все в този дух на утопия и налудничава риторика... Не, Митенце, душо пернишка, не това е начина! Първо: озапти си казьонната чета, наречена агитка. Второ: вземи и пооправи малко Армията, нищо че си наемател година за година - не ти ли писна от лицензионни гафове. Трето: не се и осмелявай да ме наричаш псевдо-привърженик, само защото не съм на твоето мнение. Аз, за разлика от недъгавите гратисчии, нахлуващи на терена, както и повечето фенове на ЦСКА, си плащам за билет толкова, колкото ТИ, Митенце, си определил. А то, скъпи ми смехурко, никак не е малко. Така че, дали ще извадиш ЦСКА от "А" група или не - решаваш ти, защото в момента си собственик. Но с това няма да ми попречиш да съм ЦСКА-р, а просто ще покажеш безсилие да овладееш собствените си комплекси, ритнитопковци и всякаква измет, която в момента е на доилката при теб.

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 24 мар 2010 14:36

Ако ЦСКА или Левски не станат шампиони да анулират първенството.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

Върни се в “ЦСКА”