Подкрепете отбора в трудния момент

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Re: Подкрепете отбора в трудния момент

Мнениеот captain_drifuss » 23 мар 2010 16:53

вие не сте никакви фенове, вие сте бояджии! срам ме е от вас! ако си армеец, ако си от ЦСКА, подкрепяш и в добро и в лошо!

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 23 мар 2010 17:02

Ще си позволя да доразвия темата малко,.ама много малко: Кога отбора ще ни подкрепи нас, тези , които не вземаме заплати (десетки) хиляди и много от нас буквално плачат, като деца след такива излагации в Мездра????????????????????????????? КОГА БЕ?

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 17:07

TPAtkov написа:Ще си позволя да доразвия темата малко,.ама много малко: Кога отбора ще ни подкрепи нас, тези , които не вземаме заплати (десетки) хиляди и много от нас буквално плачат, като деца след такива излагации в Мездра????????????????????????????? КОГА БЕ?

и аз това питам.. ама автора на темата не може да зацепи.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 23 мар 2010 17:08

Трябва всички в ЦСКА- играчи, треньори, фенове и ръководство да бъдем един юмрук и да го стоварваме срещу съперниците като ги побеждаваме на терена, а не да има такива идиотски изпълнения които само вредят на отбора.
Трябва да се вдигнем! Друг начин и път за ЦСКА няма! Този клуб е за мъже, а не за плужеци които се гаврят с червената фланелка. Утре трябва да видим новия дух и новата по-добра игра на отбора, като победата е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА! Ще бъде тежък мач но с воля, характер и цесекарски дух трябва да спечелим и да покажем че сме преодолели кризата, защото идва дербито където пак ще играем и вярвам че всеки от тези момчета ще даде всичко за победата.
Спас Делев трябва да е титуляр утре, както и Трифонов. Поведем ли първи ще си улесним мача. Пирин е добър отбор, но ние сме по-класния състав и със себераздаване от всички и смислена игра трябва да бием.
Не сме загубили титлата! Бас държа че Литекс ще загуби повече от 4 точки докрая. Което означава че ако спечелим нашите мачове ще вземем тилата. Тръгнем ли да се вайкаме ще останем извън Европа, предвид тежката програма и малката разлика между първите отбори.
Утре трябва играчите ни да се проявят като мъже и да защитят червената фланелка с победа и добра игра!
Само ЦСКА!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 23 мар 2010 17:31

jony написа:....
Спас Делев трябва да е титуляр утре, както и Трифонов. Поведем ли първи ще си улесним мача. Пирин е добър отбор, но ние сме по-класния състав и със себераздаване от всички и смислена игра трябва да бием.
...
Утре трябва играчите ни да се проявят като мъже и да защитят червената фланелка с победа и добра игра!
Само ЦСКА!

За Румбата съм сигурен, че ще е титуляр, но за Спас не толкова (а трябва да е )...

Промени в състава трябват...Не - наложителни са :!:
Дано Марко е излекуван вече, че без разиграващ офанзивен халф се вижда, че сме много сле в средата....А ще бъде добре, ако и Боби Галчев играе с Марко, малко повече офанзива никога не е излишна. А не като един от последните мачове дето излязохме с 3-ма дефанзивни халфове, които не могат една топка да задържат и да дадат точен извеждащ пас....

Но нали за затова си имаме този треньор - да ги мисли тези работи.

Нашата работа е да подкрепяме отбора. Напълно съм съгласен, че няма как 100 самозабравили се тъпанара да направят така че феновете на ЦСКА да се притесняват да подкрепят отбора на живо.... :evil:

ще ми се сега в Кюстендил да има много агитка, ама истинска - да пеем и да подкрепяме мощно отбора, пък да видим дали няма да играят - ще им стиска ли да не играят пред такава публика....

А срещу отбора на Държавна сигурност вече е ясно че много и още по-мощни....

"ЦСКА е шампион, останалите да се нареждат зад нас" беше казал един от многото треньори вдигали титлата с ЦСКа през годините..... :!:
Това е положението :!:
Последна промяна от Yasso на 23 мар 2010 17:36, променено общо 1 път.
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 23 мар 2010 17:35

Какво да подкрепиме, кой футболистите, треньорите, шефовете или извънземните? Футболистите се сърдят, като момичета, влачат се като бабички, а имат качества обеден съм. Какво остава-бойкотират, но кой? Шефовете, феновете, заплатите си? Лошия Любо вече го няма, нали бяха щастливи и доволни, защо тогава не играят футбол, а се мъчат да подадът два паса? Треньора беше велик, психолог, едва ли не баща на отбора, а какво става провалят го без да се замислят. Били разделени на групички, но и България в САЩ"94 не се разбираха играчите, на станаха четвърти. Няма такива извънземни, това са просто разглезени примадони, заплашват да си тръгнат от ЦСКА, прав им път! Ще играят само българските момчета и без това титлата сме я отказали според шефовете. Ако отида на стадиона утре това ще е да подкрепя ЦСКА, но името, идеята, магията, която ме е карала да се чувствам горд десетки години. Колко мислят като мен ще видим в Кюстендил, но загубим ли значи просто играчите са нещастници и не стават за нашия клуб-шампион!

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 23 мар 2010 18:16

Не ми е ясно как да заведа сина си в Кюстендил като не съм сигурен какви простотий ще стават, иначе имам желание. САМО ЦСКА ЗАВИНАГИ
ИзображениеИзображение

jony
Контакти:

Мнениеот jony » 23 мар 2010 18:17

Как ще сме се отказали от титлата?! Който се е отказал и се е примирил няма място в ЦСКА, да отива в Б група. Трябва да печилим мачовете си и да чакаме Литекс и Левски да сбъркат. Като това трябва да стане в директните мачове, а и на Овча Купел съм убеден че Литекс няма да бие, както и в Пловдив и още срещу Локо СФ и Черно море са на кантар мачовете.
Тръгнем ли да развяваме бялото знаме не тилата- Европа ще изтървем и пак ще ни унижават говедата и като нищо ще вдигнат титлата. Ето, те несе отказват и при фамозна разлика. Така трябва и ние да се борим- непримиримо и с вяра.

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 23 мар 2010 18:23

Момчета, ако питате мен трябва да прекратят първенството докато не се оправят стадионите т.е. да предлагат нормални условия за парите дето плащаме, то нито терени нито кенефи нито седалки нито козирки абе трагедия отвсякъде, примерно на армията за 10лв се изгърбваш на тия смотани седалки нема каде да се изпикаш да не говарим за другите простотий
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 23 мар 2010 19:01

Eстествено че ще подкрепим ЦСКА.
Аз съм от Плевен и в Кюстендил нямам възможност да отида, но в събота ще бъда в сектор Г.
Дано тази игра срешу Локо М повече да не се повтаря. Не мога да си обесня защо играхме толкова слабо.
Притесняват ме думите на Борисов че сме нямали шансове за титлата. Пълни глупости.
Вземем ли си мачовете до края сме шампиони. Летекс ще загуби още точки.
Дано този Андоне и другите чужденци разберат че са в най-великия Български отбор.
Да почнат да се раздават докрай и да газят наред.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Върни се в “ЦСКА”